Fulguleti de nov-dec-2006 (146)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

calduroase salutari minunatelor :) maaiii..dar ce activitate.. dar ce good vibrations pe-aici, ca sa zic asa :)) foarte frumos!

revenit deci de la doctor. niciun sunet :) noroc ca era semn de la intepatura, ca altfel ziceam ca mi-au palmat vaccinu' :)) cuminte baiet, dom'le, ce sa mai... :)

trecand peste.. ce nu ziserati bre ca azi e 29?? ianuarie, si anume? sa ne punem si noi fetele festive si sa celebram cei 4 ani de minunata casnicie?? :)) noroc ca ne-au sunat finii acu' juma' de ora, si-o tot dadeau cu la multi ani, si io nu intelegeam incotro bat :))) asa ca..drink up, sa traim sa inflorim, la canada (rapid) sa sosim :)))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by a_deju

calduroase salutari minunatelor :) maaiii..dar ce activitate.. dar ce good vibrations pe-aici, ca sa zic asa :)) foarte frumos!

revenit deci de la doctor. niciun sunet :) noroc ca era semn de la intepatura, ca altfel ziceam ca mi-au palmat vaccinu' :)) cuminte baiet, dom'le, ce sa mai... :)

trecand peste.. ce nu ziserati bre ca azi e 29?? ianuarie, si anume? sa ne punem si noi fetele festive si sa celebram cei 4 ani de minunata casnicie?? :)) noroc ca ne-au sunat finii acu' juma' de ora, si-o tot dadeau cu la multi ani, si io nu intelegeam incotro bat :))) asa ca..drink up, sa traim sa inflorim, la canada (rapid) sa sosim :)))

Sa traiti, sa-n floriti..la mai multi copcii sa poftiti!

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

quote:
Originally posted by a_deju

Sa traiti, sa-n floriti..la mai multi copcii sa poftiti!

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

ptiuuu..pleaca bre de-acilea cu urari de-astea :)))
in alta ordine de idei...cine zice ala e :)))))))))))))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

mamaana, esti la gym?

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

da' de unde, intr-un meeting, nici n-am mancat de pranz...

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

bine ai revenit dianocica
admirat pozele, dar cam putine...

Ana,

Mergi la inceput

a_deju felicitari si la multi ani! va doresc sa ne vedem cat mai curand

Ana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

a_deju, la multi ani fericiti motanesti!

donia, ce chiuveta bre? pai aia e chiuveta? aia e o rabla din baia de serviciu mostenita de la fostii apropitari si am tot mutat-o de colo colo nu m-am indurat sa o arunc..da acu am aruncat-o ca nu mai am loc unde sa o pun, se umplu casa de mobila

fetelor, va multumesc, nu ma stresez ca e stangaci, adica nu ma mai stresez, daca o fi sa fie ...sa fie....o fi semn de desteptaciune

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dejule, ..ni vu , ni connu..cum zice francezu...de unde era sa stim ??. ...in afara ca azi e ziua lu mama mea (face 59) ..nu stiu nimic...dar bre, cum vine treaba asta...si mai tineri, si cu mai multi ani de casnicie la activ...plus...ce va venii in miezul iernii ? ...ia , povesteste-ne repede cu talentu-ti recunoscut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Donia

dianocica, wow, mananca mar singur? pe bune? sau era doar pentru poza? ca mie imi e teama sa-l las.

doua fixuri am cu mancarea si unul e marul ( ala din alba ca zapada). dar l-a vazut si a trebuit sa negociem. a ramas ca el mesteca bine bine si nu se grabeste si eu il spal si decojesc (jumate-mai mult n-am scos la negociere)

a deju multi inainte .

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput