Fulguleti de nov-dec-2006 (146)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
a_deju spune:
calduroase salutari minunatelor :) maaiii..dar ce activitate.. dar ce good vibrations pe-aici, ca sa zic asa :)) foarte frumos!
revenit deci de la doctor. niciun sunet :) noroc ca era semn de la intepatura, ca altfel ziceam ca mi-au palmat vaccinu' :)) cuminte baiet, dom'le, ce sa mai... :)
trecand peste.. ce nu ziserati bre ca azi e 29?? ianuarie, si anume? sa ne punem si noi fetele festive si sa celebram cei 4 ani de minunata casnicie?? :)) noroc ca ne-au sunat finii acu' juma' de ora, si-o tot dadeau cu la multi ani, si io nu intelegeam incotro bat :))) asa ca..drink up, sa traim sa inflorim, la canada (rapid) sa sosim :)))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by a_deju
calduroase salutari minunatelor :) maaiii..dar ce activitate.. dar ce good vibrations pe-aici, ca sa zic asa :)) foarte frumos!
revenit deci de la doctor. niciun sunet :) noroc ca era semn de la intepatura, ca altfel ziceam ca mi-au palmat vaccinu' :)) cuminte baiet, dom'le, ce sa mai... :)
trecand peste.. ce nu ziserati bre ca azi e 29?? ianuarie, si anume? sa ne punem si noi fetele festive si sa celebram cei 4 ani de minunata casnicie?? :)) noroc ca ne-au sunat finii acu' juma' de ora, si-o tot dadeau cu la multi ani, si io nu intelegeam incotro bat :))) asa ca..drink up, sa traim sa inflorim, la canada (rapid) sa sosim :)))
Sa traiti, sa-n floriti
![](cheers.gif)
![](cheers.gif)
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Dbunnyquote:
Originally posted by a_deju
Sa traiti, sa-n floriti..la mai multi copcii sa poftiti!
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
ptiuuu..pleaca bre de-acilea cu urari de-astea :)))
in alta ordine de idei...cine zice ala e :)))))))))))))
Deea, mami de
![](cat.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
mamaana spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
mamaana, esti la gym?
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
da' de unde, intr-un meeting, nici n-am mancat de pranz...
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
mamaana spune:
bine ai revenit dianocica
admirat pozele, dar cam putine...
Ana,
mamaana spune:
a_deju felicitari si la multi ani! va doresc sa ne vedem cat mai curand
Ana,
desiree spune:
a_deju, la multi ani fericiti motanesti!
donia, ce chiuveta bre? pai aia e chiuveta? aia e o rabla din baia de serviciu mostenita de la fostii apropitari si am tot mutat-o de colo colo nu m-am indurat sa o arunc..da acu am aruncat-o ca nu mai am loc unde sa o pun, se umplu casa de mobila
fetelor, va multumesc, nu ma stresez ca e stangaci, adica nu ma mai stresez, daca o fi sa fie ...sa fie....o fi semn de desteptaciune
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Ktrinel spune:
dejule, ..ni vu , ni connu..cum zice francezu...de unde era sa stim ??. ...in afara ca azi e ziua lu mama mea (face 59) ..nu stiu nimic...dar bre, cum vine treaba asta...si mai tineri, si cu mai multi ani de casnicie la activ...plus...ce va venii in miezul iernii ? ...ia , povesteste-ne repede cu talentu-ti recunoscut..
dianocica spune:
quote:doua fixuri am cu mancarea si unul e marul ( ala din alba ca zapada). dar l-a vazut si a trebuit sa negociem. a ramas ca el mesteca bine bine si nu se grabeste si eu il spal si decojesc (jumate-mai mult n-am scos la negociere)
Originally posted by Donia
dianocica, wow, mananca mar singur? pe bune? sau era doar pentru poza? ca mie imi e teama sa-l las.
a deju multi inainte
![](cheers.gif)
diana si
![](copilas.gif)
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006