Fulguleti de nov-dec-2006 (146)
Raspunsuri - Pagina 13
bamboletta spune:
Dia-la fel face si Antonia cu papusile dar ea le da papa cu biberonul le imbraca cu fularul si caciula ei
Desiree-vad ca Octavian va ajuta la montatul mobilei ai ajutor,or sa stea fetele la coada dupa el la ce ochi are
Dianocica-ce mare si scump e D
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
exact asta am simtit si eu citindu-va dis de dimineata la cafea!m-am bucurat la fiecare mesaj
Doniaquote:
Originally posted by Donia
Buna dimineata si din partea asta de lume!
V-am mai spus ca sunteti minunate? Ia luati de aici: MINUNATELOR!
Nici nu stiu cum sa va povestesc ce senzatie faina si tihnita am avut bandu-mi cafeaua si citindu-va... asa ca va multumesc! Si va pup
Am vazut ca Dbunny ne tine inca in suspans, ca Julia incepe gradi chiar de ziua mea, ca a revenit p_onu, ca Bea s-a suparat la control, ca mamicile muncitoare si-au facut timp sa ne scrie, am vazut si ceva cuie si pitici, ma duc sa vad cum se pot combina chestiile astea, poate se scot una pe alta...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
si intrucat eu am deschis ziua consider ca am participat cu un pic si eu
deci se poate sa fim minunate din nou
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
mamaana spune:
quote:
Originally posted by chinicoquote:
Originally posted by Dia1609quote:
Originally posted by sbogdana
noi avem o mare problema cu imbracatul si cu scutecul si mai si. nu-i place deloc sa stea imbracata. tipa si fuge cand ma vede ca ma apropii cu hainele. Desi la noi in casa sunt maxim 20-21 grade, nu are nici o treaba sa se plimbe la pielea goala. se mai confrunta cineva cu asa ceva?
tuturor
Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)
noi noi noi ... si nu am gasit rezolvare deocamdata
adina, tu te ingrijorezi cu 5 dinti? dar eu ca oana are numai 2???
Dia de Oana 29.11.06
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
..DA IO CU BEA CA NU ARE NICI UNUL???
Beatrice (13.12.2006)
si eu cu amandoua fara nici unul ...
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
mamaana spune:
desiree lasa copilul in pace
Tudor al meu e stangaci, ca mama mea; nu am incercat nicioadata sa-l fortez sa faca ceva numai cu dreapta; cand era mic si se juca cu lego am observat ca facea acealeasi miscari cu piesele si cu stang asi cu dreapta, dar acum de scris si de mancat face numai cu stanga
aaa, eu sunt mai inceata la scris si citit, am inceput de dimineata cu cititul... imi place camera lui Octavian
Ana,
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by mamaanaquote:
Originally posted by chinicoquote:
Originally posted by Dia1609quote:
Originally posted by sbogdana
noi avem o mare problema cu imbracatul si cu scutecul si mai si. nu-i place deloc sa stea imbracata. tipa si fuge cand ma vede ca ma apropii cu hainele. Desi la noi in casa sunt maxim 20-21 grade, nu are nici o treaba sa se plimbe la pielea goala. se mai confrunta cineva cu asa ceva?
tuturor
Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)
noi noi noi ... si nu am gasit rezolvare deocamdata
adina, tu te ingrijorezi cu 5 dinti? dar eu ca oana are numai 2???
..DA IO CU BEA CA NU ARE NICI UNUL???
Beatrice (13.12.2006)
si eu cu amandoua fara nici unul ...
Ana,
ai castigat concursul
Ktrinel spune:
quote:
si intrucat eu am deschis ziua consider ca am participat cu un pic si eu
deci se poate sa fim minunate din nou
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
sa fie intr-un ceas bun!
Ktrinel spune:
deci chinico, nu mai esti cocos de dimineata ?...te lafai...a mea e in loc de ceas : la 6 jumate canta...si intrucat doarme tat-sau cu ea...va dati seama ce e la urechile lui ...
eu tot astept poze cu d mic ...nu cunosc baietul ala...mai insist, poate-poate
Donia, Julia asa mananca fructele: curatate de coaja si intregi...pleaca cu ele prin toata casa...isi face de lucru...mai nou ii plac mandarinele la nebunie. nici strugurii nu sunt mai prejos, obligatoriu taiati in 2 sau 4...depinde de marime...
Dia, imi pare rau ca te razgandesti cu Viena...tu stii mai bine...
dejule, ..fu cu intentie omisiunea (zic si eu sa imi scot camesea pe undeva :))) ..ca sa vaz daca ma mai iubesti...
mamaana, esti la gym?
Ktrinel spune:
Ruxandra??? any news?
De cateva zile observ ca Julia imi raspunde afirmativ la unele intrebari, prin dat din cap, adica : da....mai aproape de realitate ar fi sa spun «zgaltatit» din cap...ca da din el de zici ca ii sare de pe umeri...se si dezechilibreaza cateodata. incerc sa o temperez si ii spun imediat ca ii dau, ca e ok...dar se zgaltaie frate....
deeaA spune:
Seara buna!
DIANOCICA cat ma bucur ca mai scrii si pe la noi,e tare simpatic d. ca sta la dragalit,cred ca mori de dragul luimulti tie si lui d.cel iubaret!
KTRINEL tare faza cu concedierea piticei,bine ca ai gasit alta gradi repede!
SBOGDANA felicit pt.nepotel,ce grasun e!
DIANARUS BAMBO
AKA sanatate piticii ,da-i ceva natural de tuse,ti-au zis parca fetele ceva,ca stiam si eu da acu nu pot gandi
Revin ........
m_monique spune:
quote:
Originally posted by desiree
am si eu un cui, cine mi-l scoate?
am observat la octavian cand mazgaleste cu carioca (mai nou dupa ce le-a papat ambele capete bine bine, a murdarit juma de covor pe care candva il voi face cadou--a inceput sa mazgaleasca) ca tine cu mana stanga..eu i-o mut in dreapta, el si-o pune in stanga, apuca orice cu stanga, lingurita (cand o ia) cu stanga, se serveste de stanga mai mult ca de dreapta! acu asta ce o mai fi, o fi stangaci? sau e prea devreme sa imi fac griji? sau sa incerc sa il corectez de fiecare data cand il vad? acu nu ca o fi ceva rau sa fie stangaci, da parca tot mai frumos e cand iti folosesti drapta la scris si desenat!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
eu cred ca e prea devreme sa-ti faci griji. andrei a avut o perioada in care apuca numai cu stanga. acum apuca numai cu dreapta.
cand apuca cu stanga nu m-am strasat deloc. dar a venit nebunu' (socrul) cu paranoia lui, si incepea sa faca o adevarata tragedie ca ar fi stangaci. de fiecare data i-am spus ca stangacii au ajuns chiar si presedinti americani.
Andrei (16.12.2006)