Piticlontzi de iulie-august 2004 (245)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza!

Eu sunt sigur lovita de astenia de primavara, nu am vlaga in mine, daca intelegeti ce spun acum... Tocmai m-a consultat doctorita de medicina muncii si mi-a dat sa iau ulei de catina si ulei de peste Omega 3, cica m-ar ajuta sa trec peste starea asta (se vede cu ochiul liber ca mai am de un telejurnal ) dar mi-e frica sa nu ma fac cat Casa Poporului (oricum nu mai am mult pana acolo ).

ROXI, sa traiasca baietelul colegei, sa fie sanatos!
OLIVIA, e bine ca recunoaste macar Luca ca mami gandeste! Asta e de notat pentru posteritate...

DARIA, cum te simti?

GABRIELA, tu cum esti azi?

Eu stau iarasi cu inima cat un purice pana dupa amiaza, Matei a stranutat de 20 de ori dimineata, ieri la el la gradi au fost doar 6 copii din 28, restul sunt bolnavi. El abia a terminat tratamentul pentru amigdale inflamate, continuam cu sirop din muguri de plop, pin si propolis, poate nu-l mai ia din nou.

O zi fumoasa, la mine in birou e atmosfera cam incordata, azi avem de facut si niste rapoarte de activitate si imi vine sa ma impusc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !
Mey, sint pe aici, de citit am tot citit, dar nu prea avusei timp de raspuns, plus ca al meu pisiu daici de la birou a "furat" un spyware depe net si imi tot strica explorerul ... mi-am facut enshpe mii de nervi sa il scot, pina la urma am gasit infectatorul, era un programel idiot care s-a instalat in uindous ... acu l-am dilit si sper sa fie mai bine, ca de nu, scot magaoaia pe geam si-i dau foc !
Noi sintem bine, slava domnului, Andreiush cu schemele si fitzele din dotare, noi cu ale noastre ! Ma bucur sa citesc despre voi ca sinteti ok, sanatatea e cel mai important punct la ora actuala ! Io beui neshte bere rece din frigi (ca "desert" dupa o portie de pastrama pe care mi-a cumparat-o sotul meu care ma iubeste , ca io-s addicted pastrama de oaie) si acu am un soricel mititel in git, il dreg cu decasept si markosept si ceai, sper sa nu dau in tuseala, ca ma ia cu rau sa ma gindesc la behait noaptea !!
Olivia, am auzit "strigatul" de ajutor cinefilesc, da pe bune ca nu am mai vazut nici un film notabil in ultima vreme ! Se puse praful pe dividiurile mele ... de Away from her stiu si eu ca e fain, la noi inca nu era pe dc++, Black Book il am si eu, dar nu am reusit sa il vad (Sebastian Koch e tare aratos, hehehe) .. Painted veil l-am vazut (usor siropos), dar mi-a placut. Nu mai stiu daca am scris, am vazut Capote si Infamous (amindoua despre Truman Capote si cum a scris In cold blood), al doilea film mi s-a parut cu muuult peste primul, nominalizat si parca si cistigator de Oscar (pentru Hoffman, rolul principal). Cam asta la capitolul filme ... slabutza miscarea din partea mea lately !
Hahaha, si mi-a placut in mod extrem faza cu gindirea, Luca este super tare ! ce bine ca mai si gindeste cineva ... si mai e si roman pe deasupra ! Bravos si felicitari multiple din partea mea ! Treishpemii de dolarei o luna in Romania ??? Pfff, mi se pare imensa suma ... nu stiu insa pe ce se va duce ! Oricum, ma bucur ca mai stati in state inca un an, chiar ma bucur tare mult pentru voi, Vivia !
Roberta, uite multe de la mine, sa treaca astenia aia !! Sanatate lui Matei !
Si sanatate multa si lui Stefi ! Andreea, am mai citit si eu la linkul tau, uneori ma gindesc la faptul ca noi, adultii, avem cam multe pretentii de la piticii nostri, uitam ca la virsta asta ei ar trebui sa se joace !!
Roxi, felicitari pentru colega ta, sa ii traiasca flacaul !
Cristalina, felicitari pentru "pierderea" kilogramelor ! Tine-o tot asa si chiar ca in loc de conferinte, te trimit aia la vreun concurs de biuti !! Sa ne povestesti ce jucarii a "cules" John din deplasare, hihiii !!
Daria, azi cum te simti ??
Cuscrela Ioana, pentru nora mea favorita !! Tare-i scumpa si are mintea brici, ce sa mai spun ?!
Si cu oareshce intirziere, LA MULTI ANI pentru Luminita (Mimilinca), , sanatate, fericire si belsug !!
O zi minunata va doresc ... sint pe aici, prin trebile mele de la birou !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
"Our lives are made in these small hours,these little wonders,these twists & turns of fate/time falls away, but these small hours still remain". Rob Thomas/Little Wonders

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Robi, iar ai stress ca esti grasa?
Alice dar tu faci faringita de la o bere rece? brrrr ce naspa! sanatate!
am uitat sa va zic o perla monumentala a lui Patrick din ciclul medicina pana in 4 ani: aseara ne spalam pe maini si pentru ca i-a fost bagat in cap ca daca nu se spala pe maini dupa fiecare masa face enterocolita si il doare burtica ma intreaba :"mami, enterocolita e o caracatita?" eu tavalita de ras pe jos intreb de ce ii vine ideea asta... copilu' ganditor "pai daca se prinde de mainile mele.... are tentacule?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Foarte frumos gandesc copiii nostri, imi place de Luca, de Pat, de Ioana si de toti in general
Mai mult, m-am convins ca nici ala mic nu-i mai prejos de frat-su la capitolul comunicare, da din maini, picioare, gangure cu ochii lipiti de ochii tai, da' gangure asa ...lung, silabe multe legate una de alta si-si apropie manutele si le frange asa una de alta cum se chinuie el sa scoata acolo "ghi gooo niuuu bleee...blbliii" e un scump!!

Felicitari pentru mamica de baietel!!

Alice nici eu nu pot sa beau nimic rece, nici bere, nici suc, nici inghetata nu pot sa consum dupa pofta inimii.

Gabi succes la schimbat agentia, daca asta vreti.

Cristal...la cat mai multe kile date jos!!

Roberta sper sa reziste puiul la gradi, daca erau numai 6 copii, probabil sunt cei mai sanatosi!!

Olivia la ce bun sa-ti mai spun bugetul ca peste un an preturile in Ro vor creste, dupa cum bine ne-au obisnuit guvernantii nostri. Pot sa mentionez gradi 850 ron, probabil 900 la anul, cosul de cumparaturi din carefour o data pe saptamana hai la zece zile era 350 ron si acum e 700, dar cresterea nu e numai din laptele si pampersii lui pispirica, ci din preturi mai mari la carne, ulei, iaurt, branza, etc. rata la banca ...e rata la banca (dupa cat de mare ti-ai facut-o), telefoanele ne costa 200 ron, benzina minim 300 ron, pe mama trebuie s-o ajut daca se tine dupa asta mic, intretinere 300 ron iarna, lumina mi-a venit 200 ron, femeia la curatenie 240 - 300 ron, uite cum s-a facut de 5000 de ron (fara rata) si n-am pus nimic de imbracat, incaltat, o masa la carciuma sau un coafor si sa nu-ti inchipui ca facem super lux, noooo dimpotriva suntem chiar niste oameni pe care nu-i remarci pe strada ca ar avea cine stie ce salarii. Si n-am pus nici alea "obligatorii', casco la masini (am o dacie si-un matiz, adica doua masini populare), asigurare casa, impozite si taxe. Dentistul ...trebuie sa-i fac linie de buget separat, ca vreau si eu un implant si-o lucrarica peste, sa zic 2000 euro si asta. Simplu, nu?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

si stai ca nu stiu deocamdata cat ma duce botezul...ca eu fac fara dar, vreau sa-mi vina lumea de placere nu de obligatie.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Fetelor dragutzelor... ziua buna!!!
Astazi este o zi speciala asa ca am intrat sa va dau de veste: dimineata am suit-o pe Ilinca in autocar care a plecat in tabara la munte!!!!! cica la ski
Nu va zic ca in momentul in care am iesit pe usa, cu ditamai geamantanul dupa noi mi-am zis in gand ca sunt nebuna de legatunde trimit eu copil de 3 ani????? eh, hai 3 ani si 7 luni...
ea era vesela ca un cintezoi, incantata nevoie mare ca pleaca in tabara (de parca ar stii ce-i aia, ca sta o saptamana fara ma-sa)
Doamne ajuta sa o tina asa si sa fie sanatoasa!
au plecat cu gradi, sunt vreo 15 gorobetzi, 3 ingrijitoare, bucatareasa, directoare.... pana vineri.
Sper sa rezistam si unii si altii....

Asa..., in alta ordine de idei, va pup pe toate si va multumesc pentru urarisi ca nu ne-ati uitat!!! ma bucur ca va gasesc la fel de calde si tonice!
Ioana...
eu sunt asa scumpa la vedere din cauza de schimbari radicale la servici, mi-as dori de multe oripe multi de pe aici, dar nu am incotro....... din pacate, nu mai am nici timp si nici curajul necesar sa o iau de la capat in alta parte.......asa ca, tare rarutz, mai arunc cate un ochi pe la voi....iar acasa noi nu avem calculator (doar un laptop care sta nefolosit.....) sa nu radeti, da????

altfel, Ilinca este bine, sanatoasa, nu am avut probleme cu ea cu gradi, nu a lipsit decat vreo 2 zile, este rasfatata si plina de fitze si talente, bate din picior, imi tranteste usa de la camera ei in nas........din astea, pe care probabil ca le stiti.......apoi avem inundatii in casa de ce lacrimi de crocodil varsa, ca cica nu mai face....timp de 2 minute , ca dupa aceea o luam de la capat.........
cand mai gasesc o portitza, poate pun si ceva poze, daca nu acum sigur cu tanara schioare.

v-am pupat pe toate si mai ales pe toti piticlontzi dragi, care Doamne, ce au mai crescut.....sa ne traiasca si sa fie sanatosi!
Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,la noi este o zi foarte frumoasa:)...io dau semne de intinerire..zilele trecute fusei intr-un ochi,acu' sunt cu spatele-n pioneze,meii si macar daca as fi facut vreo miscare interzisa
Roxi super tare Patio recunosc ca am innebunit cupilu cu spalatul pe maini sa nu ia microbi,norok ca-i place sa se balaceasca..
Vivia ce-mi place cum le zice Uka,un adevarat gentleman nu alta...vezi,nu citi ce-a scris Andries despre buget
Alice mama,io-s la fel de "sensibila",pot sa mananc cata inghetata vreau ca nu am nik,in schimb daca beau ceva rece,ma ataca soriceii-n gat...uite o dedicatie speciala de la nor'ta,vezi poate io arati si lu' cuscru
http://www.youtube.com/user/gorodika
Robi multa sanatate,io cred ca-ti trebuie un concediu.....de fapt cred ca toate avem nevoie de asa ceva...pupici lui Matei!Pe mandra am inscris-o tot la gradi 25 dar la program scurt..
Aseara o apucase pe mandra dorul de ...cadouri aduse de mos craciun..ii explic ca mai vine abia la iarna ailalta..sta se gandeste si zice"dar acum trebuie sa vina mos trandafir!!"..eu,cine-i moshul asta ca io nu am auzit de el...ea "un mosh care cand te iubeste ti-aduce trandafiri si cadouri si ti le pune sub perna" ..io una nu stiu de unde le scoate

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

pot sa cad pe jos de ras de caracatiza lui Pat si de Moshul Trandafir??
Doamne, de unde le scot oare??

Ioana, deci din toamna e posibil sa ne vedem dimineata pe la gradi?
Despre concediu, no comment- am avut 12 zile libere de sarbatori, daca nu as fi zacut poate acum eram mai fresh, acum simt ca muncesc de vreo 5 ani continuu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

roxana, cam asa cum a facut Pat cu enterocolita, am patit-o si noi intr-o seara cu Codrut. Inoculat fiind ca nu trebuie sa pape dimineata nespalat pe dinti, el a extrapolat informatia si intr-o seara (cam obosit fiind) s-a pus pe jale maxima ca a baut apa nespalat pe dinti si "s-au dus microbii in burtica" :)
Andries, 850 RON platiti voi la gradi?? Mi se pare tare mult!
leeloo, sanatate multa si ...mai multa odihna! Ai grija de bebita!
Sanatate si racitilor, sa va faceti toti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Robi, poti, poti.... nici o problema
perla nr. 2: "mami, peshtele balon are si el atzishoara?"
Lumi, waw, bravo.... frumoasa asta cu tabara de ski. abia astept impresii cand se intoarce Ilinca!!
Adema, si Pat le are pe astea cu microbu'.... tipa cand se spala si vede ceva reziduuri in chiuveta: "mami uite microbuuu uite microbuuuu"
Daria pe unde esti azi?? racita acasa? sanatate multa!

Mergi la inceput