PRIETENE FARA TITLU
Raspunsuri - Pagina 5
Denisam spune:
Andreea-sanatate multa Raisei,poze noi ceva?
Moni-pofta buna,eu am pus la fiert pt salata de boeuf(lacererea husbandului desi nu merita),si dau o fuga sa iau oconserva de mazare ca nu stium cum se face ca a disparut din pivnitza
-il las pe alex 7min in casa ca s-a culcat, ca acum ca i-am invatzat sa se culce siguri, e tare bine si mai ales ca si dorm bine la prinz-poate mai revin,desi sper azi sa apuc 1h de somn ca m-am culcat la 12 azi noapte(l-a gasit pe Dr discutziile filozofioce despre munca si ajutoare si ofcourse ca m-am enervat si pierdut timpul-DAR AM CASTIGAT SA MA REINTORC LA JOB CAND VREAU!!)si m-au si trezit kids- cred ca dinti si masele la amindoi ca fiecare a marait de cate 2ori
Ana-bravo pt Tibi,maine va fi si mai bine iar supararea lui va tine cam 1sapt, asa era si emma si statea cu soacra-mea,la gradi a fost ok.Joaca-te cu elsi iubeste-l cat mai mult cand stai cu el seara.
Mira-pupicei!
O seara buna!
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Denisam spune:
Ingrid-ce parola ai in drop,nu pot vedea pozele-help!
Denisa
Denisam spune:
Moni-mersi-pupici! Ai papat cartofii aia?Dar Diana ca Emmei i-au placut!
Denisa
Ursoaica spune:
Moni nu m-am apucat de handbal doar ca sunt pe post de manechin model (ete ca am ajuns si manechin
) sunt un fel de antrenoare a portarilor ( am bagat spaima in ei
)
Da se pare ca dr era competenta ... am probat si eu acea "crema" si este buna.
Pasiuni la Raisa ... a inceput sa cante si sa danseze.
De intrat la PC, pai era domnul plecat la antrenament de pregatire fizica si la astea nu ma prea duc ca tre sa fac si eu antrenament fizic alergand dupa Raisa ... ii place la nebunie sa alerge cu minge sau fara minge ... sa vedeti cum zice "pinde" "hai, hai, hai pinde" "of mai pinde, pinde" si ia potie ca in poarta (nu stiu de unde a invatat ca eu nu i-am aratat).
In legatura cu varsta pt gimnastica ... cu cat mai mica cu atat mai bine. Cel mai bine mergi la un club si intrebi daca o primesc.
La fel si cu innotul.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
monica70 spune:
DENISA cu placere! Am mancat evident si cartofi frantuzesti,cu toate ca inainte cu vreo doua ore mai mancasem o tura de friptura,cu cartofi piure,sos se marar si mazare - ramasite de duminica! Musai macar un kg doua sa mai pun pe mine,desi cam slabe sperante ... Diana doar a gustat,ca mancase la mami ceva,plus primise cioco . Dar cand m-a vazut ca mananc a cerut si ea si tot amesteca in farfurie si intreba ... CE MILOASE? si adulmeca. Dar cum ziceam,numai a gustat un pic.
Diana a adormit tare usor,poate pozele si filmele au relaxat-o ![]()
DEEA ... nici urma de filme noi
Is io chioara,sau nu le-ai putut pune? Daca tot i-am promis-o Duianei pe Daria, m-am tinut de cuvant si am revazut toate filmele vechi din webshots .A fost incantata mai ales de ala cu papagalul,de "balerina",de ala cu "la multi ani".Am revazut si pozele de pe munte,tineam neaparat sa i le arat,asa ca acum stie de BABELE . Foarte interesant,tot timpul intreba ... UNDE-I TATICUL EI? Cand l-a vazut la filmul de SF.Ion a fost satisfacuta
MIRA grozave pozele de Craciun,asa i-am explicat mai bine Dianei de fratior si surioare.
Am mai vazut un filmulet cu Diana de INGRID - am alta idee de furat
Se pare ca e pasionata de cifra opt Diana,in as ahal ca o si stie desena cu o sforicica !
La CLARA si RAISA nimic nou,dar am mai intrat sa vada si Diana ultimele poze cu ele si cand tocmai am zis basta ... a sarit Diana cu gura pe mine: PUNE IEMMA!!!!
Rusine,tocmai de ea am uitat? ![]()
Asa ca ne-am mai uitat un pic si pe la Emma,desi nu-s noutati,ca pe astea le vazusem deja si eu si ea.Deniso lasa jobul si filmeaza strumfii!
ANA cum esti cu mamografia aia? Cand iti da rezultatul?
Daca am uitat pe cineva cu pozele semnalizati,da' in rest sunt cam la zi parca...
DEEA sa nu uit,daca nu-ti merge cu pusul filmelor sa mi le trimiti iar direct pe mess,maine seara ca acum merg la nani . Pusi special Dariei,sa ne ti la curent,daca mai face asa!
Noapte buna la toate 

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
monica70 spune:
URSULINA nu te vazusem ! Deci si Raisa sportiva? Doar are pe cine mosteni!!! Sa o filmezi si sa ne arati si noua cum canta si danseaza si cum PINDE mingea!!! Hai ca ,cel putin Diana mea , e amare amatoare de filmulete cu copii!
O sa caut pe net poate in WE cu gimnastica si inotul.Cu gimnastiaca sincer mi-e frica ,mi se pare cam periculoasa si ramai si mic de inaltime pe deasupra
De aia prefer inotul.
Pusi chiar ca plec acum! 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
acina spune:
Neata si de la mine,
moni cum ai tu semnatura de
, ma faci sa rad.Pana la urma se pare ca s-a rezolvat spre bine toata treaba de la serviciu.
Mira 
Anasebe mai saracul Tibi, se obisnuieste el pana la urma dar faza cu supararea e tare, dragul de el.
Ursulina , ma bucur ca Raisa e ok acum.Cred ca toti picii sunt inebuniti sa fie alergati.
Denisa 
Ana_m spune si tu ceva de rezultatul la mamografie, nu ne mai tine in tensiune.
Anca
22 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Diana a mai tusit putin azi-noapte si gata. Are in continuare muci si ne luptam cu ei.
Ursulik, aparusi? Ma bucur ca mai e o fotbalista, ca si Diana e inebunita dupa jocul cu mingea. Imi pare rau de Raisa ca a fost bolnava. Dar ce antibiotic i-a dat? De regula, la otita se da Augmentin. Din pacate, stiu ca e una din putinele boli la copii unde e musai antibioticul. Pentru ca nu e de gluma cu otita, o stiu de la Diana.
Raisei si astept si eu filme sau poze cu ea.
AnaM, ce rezultat ai avut la mamografie? Si cum se mai simte Clarita? 
Mira, ti-am vazut pozele, ai trei copii superbi, am inteles ca te-ai incuscrit cu Moni, pai la asa frumusete de baiat
, nici nu ma mir ca a sarit Moni pe el...
Denisa, am vazut ca ai primit parola de la Moni, eu eram in pat si ma uitam la un film. Fain de tine ca ai rezolvat cu serviciul
. Zici ca amandoi copiii dorm singuri? Asa da...de cate m-ar scuti pe mine chestia asta...eu stau cam jumatate de ora s-o adorm pe Diana
.
Anasebe, imi inchipui cum te-ai simtit cand ai vazut ca plange Tibi. Cred ca plangeam si eu cot la cot cu el. Lasa ca va fi bine, se acomodeaza baiatul.![]()
Deea, pai ce sa zic de Daria? Pune-te si mediteaza langa ea. E alta fire bre, mai ganditoare...si e linistita, cuminte
, nu ca zvapaiata de fiica-mea.
Acina, esti harnica, asa de dimineatza
. Si eu vreau la servici...pai de acolo as scrie toata ziua pe DC.
Moni, ti-am vazut poza aia cool, cu Diana cantarita de tata-su (ce idei are si el, bre). Si restul pozelor, la locul ala de joaca cu tobogane.
Cred ca si Dianei mele i-ar place asa un loc. Dar unde s-o duc pe a mea, asa mucoasa cum e? 
Multumesc de comentariile in drop, vreau sa zic ca ideea de a face optul dintr-o sfoara (de fapt e de la o gluga sfoara aia) ii apartine Dianei, eu i-am aratat doar ca se poate face cercul si triunghiul si m-am plictisit. Si acum vreo 3 zile, urla la mine: mamii uite optul! Sa pic din picioare, nu alta. E bine ca are imaginatie. Macar atat!
Am plecat sa-i dau sa pape. Mi-a cerut kiwi si banana. Sa vedem daca baga.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
miraklucker spune:
buna dragelor!!
eu tot scurt si pe fuga.............la noi tot nebunie mare.
Mi-e dor de copilasii mei, ajung tot la ora 9 seara acasa. si ei ma asteapta pana vin cu toate ca la ora aia ar trebui sa doarma. Aseara cum am deschis usa au sarit toti trei pe mine.
Nu am reusit sa citesc prea mare lucru.
Ingrid da, ne-am incuscrit. Voi ce faceti ?? Va pregatiti sa sarbatoriti?
AnaM cum esti?? de ce ai trebuie sa faci mamografie??
V-am pupat..........mai revin
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Ana_m spune:
Salutare ,
Noi ne-am trezit si hop si boacana . Maturam in bucatarie, si domnisoara cu parfumul meu in mana , il scapa
. S-a spart , normal . Faina priveliste a fost cu gunoiul parfumat si cu cioburi in mijlocul bucatariei
. Asa mi de ciuda ca era si sticla mare si nici nu am folosit-o mult macar sa ma fii saturat de el . Acum miroase casa de numa
.
Asa , cu mamografia , ehe , Acina , Moni as vrea eu sa stiu rezultatul. Pai au zis ca o trimit ginecologul meu peste 15 zile . Acum banuiesc ca trebuie sa ma duc sa ma programez la el sa imi spuna rezultatul , si banuiesc ca mai repede de o luna nu o sa primesc
.
Mira , am facut-o ca am antecendent mama , asa a crezut dr ca e mai bine .
Acum sa va zic o chestie , nu am vrut sa merg , am citit multe pareri pe net . Inclusiv una care zicea ca a fost foarte traumatizata de mamografie , sincer m-am asteptat la cine stie ce durere
. Sa fim seriosi , sincer . Deci nu e nici dureros , nici traumatizant . Pt mine cel putin .
Ingrid , juma de ora sa o adormi ??? Boierie , mi-a mi-a luat aseara o ora jumate . Am zis ca tampesc . La ce film sa ma mai uit eu la ora aia ? 
Mira , pana la 9 seara ? Da s-au tampit aia , ce naiba ?
Eu ieri am lasat-o pe Clara cu prietena mea juma de ora , nu au fost probleme , a dus-o la un loc de joaca , nici nu s-a bucurat fica-mea cand m-a vazut ca vin ,, nu avea treaba , nu mai voia sa plece de acolo .
Aseara la 6 ne-am dus aici langa noi la un loc de joaca , era plin de copii , s-a distrat Clara . Si a si papat ceva cand am venit ca am lasat-o sa faca foame
.
Anasebe, cred ca ti se rupe inima , cand plange saracul atat . Mai cateva zile , si sa vezi ca va fii bine .
Ursulina , Denisa 
Moni ,acum sa inteleg ca o sa iti semnezi o marire de salariu ? ![]()
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m