Comori de nov-dec 04 (169)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Andreea da de ce te chinui tu atata sa te trezesti? Din experienta iti spun ca daca va face se va trezi si va trebui sa o schimbi cateva nopti, dupa care va cere singurica la pipi daca-i vine noaptea ca nu se va suporta uda.Iar urmatorul pas va fi sa nu mai faca, daca e ajutata.Adica sa o pui seara la pishu exact inainte de culcare, plus ca eu am grija ca de pe la 8 sa nu mai bea mult, doar lapticul de seara daca se poate. Si, ca sa nu mai schimbi la 2 noaptea si asternuturi, vezi ca se gasesc niste ceraceafuri cu musama pe partea dinspe saltea, asa nu se uda salteaua, doar schimbi asternutul.

Roxana unde exact ? poate mancam la pranz impreuna daca poti.Parca mi-ai zis unde dar am uitat.

Oti ma plang ca alea 10 in plus sunt asezate exact unde vreau eu sa fie golul de la rochie.Si ca sa intelegeti mai bine uitati ce rochie vreau : http://www.edressme.com/7888.html
Si nu, nu slabesc pentru ca tin regim, ci pentru ca mananc super bine si sanatos.Adica : nu dulciuri, desi tocmai am trantit o tava de super tiramisu, nu patiserie !, nu daca se poate dupa ora 20.Eu am culc la 2 nopatea, asa ca imi permit sa merg mai tarziu cu cina, iar aceasta e deobicei o salata.Si cel mai important este Yannis care din 3 in 3 ore baga tzitzi si scoate untul din mine.
Sunt absolut incantata , sunt ca un copil cu jucaria noua de steamerul meu, am gatit in 25 min niste carnita de vita si legume la el, au iesit minunate, nu am pus nimic pe ele si le-am mancat si eu si Alex parca nu mai mancasem de o luna.El a dat gata o farfurie cu bolta de legume, a uitat pana si de carnita, si cerea intruna mai mult brocoli.

Bumbacel noi facem toate petrecerile familiei la restaurantul hotelului Majestic(actual ramada) de pe Calea Victoriei.Au si sali mai mici.Acolo e mai elegant.Ne place foarte mult Alta varianta este mai rustic, la Moara Mariei, pe Lipscani.Acolo am fost nasi si deasemenea ne-am simtit bine si am mancat grozav.Dar aici ne-au cam rarit bauturile care au ramas, si pe care le adusesem noi.

Try asa face si Alex bea apa din cada si noi ne crizam maxim, il pedepsesc adica il scot din cada cum il vad, tip la el, ii lipesc una de fund si tot nu renunta.Uita dupa cca 1 sapt si incepe din nou.Ce sa zic...macar nu e singurul, adica nu e defect.

Monicut mercic mult de lmuririle depsre lectiile de pian, Dana nu as vrea sa-l oblig, chiar asta le-am zis sa-l testeze daca are ceva aptitudini si daca ii place, daca nu sa-l lase sa faca altceva, insa evident ca mi-as dori ca la 18 ani sa aduca o fata acasa si in loc de MTV sa-i bage o serenada cu manuta lui.Nici nu ma gandesc la performante, doar sa stie sa cante ca eu tare mi-am dorit, dar din lipsa de ureche muzicala am fost respinsa la scoala de muzica.

ianuarie.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by mikimi
Si, ca sa nu mai schimbi la 2 noaptea si asternuturi, vezi ca se gasesc niste ceraceafuri cu musama pe partea dinspe saltea, asa nu se uda salteaua, doar schimbi asternutul.

Si la Happy sunt asemenea cearceafuri.

Miki,super mega extra faina este rochia! Ai sa fii "too sexy"

Eu cred ca nici cu mama steamer-ului n-o sa-l fac pe Robert sa manance legume.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

MIKI - Faza cu facutul pipiului pana invata ca nu-i bun, la mine n-a tinut.
Facea si ramanea uda pana se zvanta pe ea, daca n-o schimbam. Nu de nesimtita, ci de rusinoasa.

Asa ca, depinde de la copil la copil.

Foarte pretentioasa rochia, dar intr-adevar frumoasa. Si costa...destul ca sa fie frumoasa.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miki, e faina rochia si cred ca-ti va veni bine. Iti comanzi de pe acel site?
Eu nu am deloc sunci pe spate, mi se vad coastele dar fundul atarna greu si soldurile nu mai spun. Chiar sunt multumita ca dupa ce am dat cu bata in ablta aseara aveam tot 60 de kg de dimineata, e bine ca am ajuns la un echilibru la 60, sa vad ce mai urmeaza.
Nici eu nu tin un regim, dulciuri nu gatesc, in primul rand ma abtin la cumparaturi si in concluzie mai dau iama prin rezervele din casa . Am zis ca nici suc nu mai cumpar, sa vad cat ma tine.

Ana si-a mai revenit. Am fost in fuga la magazine si la gradinita sa-i iau hainele saptamanale sa i le spal. I-am facut o ciorbita de pui cu rosii si desi initial se supara ca de ce fac ciorbita, pana la urma a devorat un castron singurica. Si dupa aceea dansa pe o melodie din Alba ca Zapada. La 11 a adormit desi cam toata ziua a stat prin pat azi, dar daca noaptea o sa fie ok, maine cred ca va fi fresh.
Miria, toate creatiile sunt frumoase, ai grija ce preturi pui sa nu te certam iar.
Spuneai ceva de o gradinita, cum ca acolo sunt copii cam bolnavi. Cred ca nu prea are importanta cum au fost copii pana acum, e chestie si de noroc cu copii la gradinita si bolile, si la o gradinita unde nu au fost cazuri de bolnaviori multi se poate sa vina un sezon prost.
Ce de gospodine pe aici, nu mai spun de cate mancaruri faceti, dar eu macar am o scuza sa ma abtin.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

OTILIA - La gradinita respectiva bate vantul pe culoare la propriu, deasta sunt copiii raciti.
N-am pus pret de operele mele. Si la cata staclarie adun in casa imi trebuie doar o criza de nervi. 9Sti, ca se zice ca la nervi sa spargi ceva ca sa-ti treaca.)

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miria, nu cred ca-i pot face rau fiindca nu le folosesti des pisicuta mica...ce faceti, voi nu puteti veni la teatru
acum sunt 4 biletelibere
onitza, nici o problema, stai linistita
si abia astept sa ne vedem maine cu piticii la teatru

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

CAPITOL NOU AICI

monica
mami de alex si ruxi