Comori de nov-dec 04 (169)
Raspunsuri - Pagina 2
bits spune:
salutare si de la noi!astazi am ajuns cu copii la doc sa ne dea medicamente caci le curgeau nasurile intr-o veselie.bon ne-au dat Mucosolvan pt tuse uscata cand ei au tuse seaca!cred ca iar le administrez eu Panadol si cu Stodal si inchei cu doctorii de aici,m-am saturat de incompetenti.
in alta ordine de idei de ieri avem un mic mergaret declarat:Amon.merge singurel si e tare tare fericit.vad ca ii place sa aibe ceva in mana si o ia la pas.
Onitza eu am 171 si 70kg cantarite ieri dar s-ar putea sa am mai putin caci eram inainte de rusi si de obicei acumulez apa in organism in perioada asta.astazi sa stii ca m-am tinut bine:dimineata un buseu de legume cu ou si o cafea,la pranz friptura de vita cu salata si acum seara salata cu gratar de pui.om vedea cat dau jos in primele 2 sapt.tu ce ai papat?
andreap spune:
Paxela,sanatate multa la pitici...poate incerci sa mergi la spital?Sa nu fie 'faimoasa'gripa care circula..
Bits,la Maria merge bine ptr.tuse seaca paxeladine.Apoiu cand incepe sa rupa,Ambroxol,Mucosin,Mucosolvan....depinde ce gasesc.sanatate multa si voua.
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
aime spune:
Bits felicitari mergaretului. Nush ce te stresezi asa, ca esti atat de frumoasa si arati super bine. Eu cred ca doar cu putina atentie la mancare o sa fii si mai si, nu esti nici grasa, nici cu burtica.Acuma na, toate am vrea sa fim ca "inainte", din pacate metabolismul isi spune cuvantul (deci, nu varsta ).
La noi ninge fetele si astazi sunt fericta, ca in sfarsit ma pot bucura. Analizele sotului meu au iesit f bune si am scapat de stres. Am avut doo saptamani de cosmar, dupa sarbatori acuza dureri acute in zona abdominala, respectiv in zona ficatului. El nu se plange niciodata, dar de data asta probabil ca l-a razbit. Am fost la eco si am incremenit, ficat usor marit, cu modificari, structura granulara...etc...Primul lucru la care m-a dus gandul a fost virusul C sau B. A cazut cerul pe mine cand dr ne-a trimis sa faca antigenul . C se ia doar prin sange, cum trasfuzii n-a facut, ramanea doar interventiile stomato (ca deh, ma indoiesc ca toata lumea zice ca are virusul si cum freza nu se sterilizeaza ) sau virusul B, ambele la fel de pacatoase. astazi am primit rezultatul si din fericire e "curat", totul se datoreaza oboselii acumulate, stresului si poate ca si alimnetatiei. Oricum suntem la regim amandoi (mai stiti ca in toamna am avut si eu niste anlaize nu tocmai ok), deja mi-e usor sa gatesc dietetic, si parca altul mi-e cheful, altfel tii regim preventiv, decat restrictionat...deci, iata (aviz amtorilor) unde duce "las ca-s tanar si merge si asa, serviciu, stres, casa, credite, plus alte maruntisuri) unde duce neatentia. Sper ca si-a luat o lectie, el fiind unul dintre cei mai corecti oameni, dintre cunoscuti, in ceea ce priveste profesia, pacat ca traieste mai mult cu satisfactii profesionale, cele materiale nu ca nu conteaza, dar ...stiti si voi cum e...nu mereu se merita sa muncesti pana la epuizare.Ufffffffffffffffffff...gata, plec sa confectionez o painita de casa, sa-l astept cu paine calda si niste pulpe diet la cuptor (jumulite de piele )
miria_cristina spune:
AIME - Sanatate multa!
Bravo, ca n-a fost nimic rau!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
bitsone, la tine sunt asezate f bine kg eu am 1,73 si cred ca tind vartos spre 65 de kg dar nu-s asa supla si ca tine
sanatate multa puiutilor,aveti grija de voi...si felicitari pentru umblaretz
aime, ma bucur ca v-ati linistit
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
bits spune:
Aime,Monic sunteti niste dragute dar adevarul e pe departe asa:1.dupa a 2-a cezariana mi s-a strans grasimea si pielea exact in jurul taieturii(e verticala) si va spun cu mana pe inima ca arata tare tare nasol.am senzatia ca mai am un fund dar la burta.asta nu se rezolva cu dieta dar sper ca vacuumul sa disperseze grasimea acumulata.2.mi-am facut cat dulapul.
3.vreau sa intru cat de cat in hainele pe care le am caci imi plac enorm si nu mai vreau sa cheltui bani pe altele(plus ca nu gasesc haine pt mine aici caci sunt create pt conformatiile lor:bust lung,picioare scurte si maini scurte).singurile lucruri pe care mi le pot cumpara sunt hainele sport care deja mi-au iesit pe nas.
ma bucur ca i-au iesit analizele sotului bune!aveti si voi grija de acum inainte ca vb ta varsta incepe sa-si spuna cuvantul!
Andreea multumesc,chiar uitasem ca am Paxeladine in casa.sa stii ca le dau la amandoi!
aaa si am uitat sa va spun ca l-am intrebat pe doctor daca mai aude suetul asemanator astmului la plamanii lui Amon si se pare ca e curat,adica am scapat de suspiciunea de a fi astmatic
onitza spune:
AIME, bine ca au iesit analizele bune!!!
PAXELA off, sanatate multa!!! ce perioada aveti si voi!!! capul sus, o sa treaca si asta, o sa plecati iar acolo totul va fi minunat!!! sanatate multa copilasilor!!
BITS, eu am papat asa azi: dim - 2 batoane cereale fitness si suc la jumate de lamaie, pranz - 3 oua fierte si 2 cremvursti cu salata din: rosii, ardei, castraveti, ceapa verde, salata verde, ulei masline si otet, iar seara o sa manac un bol de cereale cu fructe fitness si lapte integral. Se pare ca nu respect neaparat dieta respectiva, dar vad ca slabesc si asa cu ce ma decid eu sa pap...Doamne ajuta!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
danette spune:
Am pus cateva poze de la zapada, din w-e asta:
http://good-times.webshots.com/album/562101331pItDNe
Bits si eu am aceeasi problema la abdomen in zona cezarienei, chiar daca a fost doar 1 singura taietura.
Si efectiv nu merge cu regim. De sapt. asta merg si eu la masaj.
De 2 sapt. merg la TAE BO. Si vreau sa zic ca e chiar ok. Ma simt deja mai altfel... dar poate e si efect placebo
Oricum, chiar daca nu ma ajuta la slabit, macar pentru tonusul muscular, si tot e ceva.
Pun aici un link, cu o chestie care poate ajuta...am citit ca 'ataca' celulita
http://portal.brailaonline.ro/anunt.php?id=118
paxela spune:
am fost la dr , concluzia . viroza, ma rog, rosu in gat ambroxol sau bromhexim de tuse, biseptol ca antibiotic din cauza diareei lui silviu nu mai pot cantiunua cu augumentin, evident si pitica biseptol, cu peritol sa nu ne umplem iar de bubesi sa speram ca scapam repede
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu