praline belgiene (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ha .... deci avem o maduca, o ana, o danyelana si o bepii .. miha poti veni? ce ziceti de joi pe la 11?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ardeiule, pai joi e ziua lui bruno! da daca e sa fie... ia sa vezi cum ma iau cu sacha la ghiozdan si trag o vizita la bruxelles. numa sanatosi sa fim, ca bruno are febra 39 pt moment.

scumpi! ce burtica frumoasaaaaaaaaaaaa de fetitaaaaaaaaaaaaaaa! ca asa vreau io:) asa cum am vrut si la madi! tre sa aiba baietii mei pe cine curta! uite-asa se baga zanzani intre familii! sa te bucuri de ea ca mai ai un pic si gata! 21 de saptamani! te invidiez! pe bune! (d-aia il fac io si p-al treilea, las ca vedeti voi:)))

morgane, frumoasa foc masina aia! imi aminteste ca io n-am carnet si ce fericit e responsabilu cu bugetu, ca e mai ieftin autobuzul:)) da am o nedumerire... unde e podul ala? ca elevii sunt mortali! si vreau sa stiu despre ei, cum de-ati ajuns sa va invatati romaneste? iar tie iti sta! aer de profa in toata regula! - ma ia cu doruri! clar, hormonul meu e dezorinta, poate daca as mai dormi din cand in cand...

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

la multi ani pt bruno in avans!
eu am supus discutiei ziua de joi... marti si miercuri nu poci eu , am cursuri..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Ardeiash, pt mine joi ar fi ok doar dupa-masa, insa problema e ca mi-am facut itinerariul pe site-ul STIB si e naspa, ca tre' sa schimb 3 autobuze si cu fiecare cica e de mers cate o juma' de ora;deci in timp real poate sa dea mai mult, plus asteptatul la fiecare, e prea mult pt Dominique, fir-ar sa fie de treaba ca ma fac eu soferita si o sa scap de problemele astea (dupa ce oi avea si mashina ).

Cu metroul nici nu m-am uitat sa vad ce ruta-mi da, pt ca mi-e frica sa folosesc scarile rulante cu carutul, mi-era frica si inainte sa raman gravida, dar de cand mi-a povestit o prietena ca a vazut o mamica scapandu-si copilul pe scari in jos, am cosmaruri pe tema respectiva .
Deci, deocamdata,pt mine problema e cam fara solutie.Mai vb pe mess daca e sa gasesc vreo varianta.

Ana, te asteptam maine la 10? Iti multumesc foarte mult!

Mergi la inceput

fete " o rugaminte la voi .. pentru ca miri a raspuns si ea la invitatia de-a veni la mine .. si pentru ca s-a nimerit sa fie in aceiasi zi cu bruno.. imi pare putin nepotrivit , haideti sa incercam in alta zi ... poate lunea viitoare, poate joia viitoare.. ce ziceti?

se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Fetele, am incarcat pozele de la Miri.

Pupici.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Ardeiash m-as baga la o placintica insa problema e ca eu luni si joi am scoala, deci as putea veni numai intr-o vineri, pentru ca tu marti si miercuri ai scoala... Da` vin la tine numai daca iti lasi unghiile lungi sa exersez pe tine asa ca pot veni odata si singura ca sa nu se plictiseasca fetele. Si as exersa si o pedichiura... mama mama ce de pretentii are fata asta, o sa zici acum hehehehe
Mady sunt superbe pozele cu Dominique, m-am topit cand le-am vazut, are o fatuca atat de expresiva...Ma gandeam sa iti face o vizita miercuri, desi inca nu am vorbit cu Daniela.. Sa vedem ce zice si ea... In principiu pentru tine e bine miercuri? Si daca da, sa imi spui cam pe la ce ora
Oana pai e super fata, am ce pili, asa am avut eu la examen un model cu unghiile foarte lungi si a durat mult pana le-am pilit. Asa ca eu ma bucur, din partea mea pot sa mai si creasca un pic. Apropo ma cat dureaza aici sa iti iei cetatenia? Ma refer de cand o ceri, pana o ai
Nora cum merge cu noul serviciu? E mai bine? Dar Crisa can pleaca acasa?
Alra tu nu mai zici nimic?
Ror tu inca mai ai ceva la mine de muuuuuuuuuuuuuult timp. Cand ne intalnim sa mai sporovaim si noi un pic si sa iti dau ce-ti apartine? Si cand te bagi ca subiect la un masaj? Atat corporal cat si facial. Ma fetelor, crede-ti-ma ca mie imi este greu sa imi car masa de masaj dupa mine, asa ca cine, care cum vine prin Antwerpen si eu nu am program sunt dispusa sa prestez un masajel

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

ok.. atunci vinerea asta? carmito .. ma bag si cu manichiuri si edichiuri, insa unghiile mele nu sunt asa de mari cum speri tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Mai, ala micu'si scump, ce burtica roz ai !!! si radiezi ca o mamica in spe. Sa fiti sanatosi si sa ne mai aratati pozici din cand in cand.
Am vazut si pozele de la inaugurarea lui Sacha, e un pui cuminte si dragalas, asa ca dupa prima bungheala. Si tare m-am minunat de Dominique, cat a crescut si cat seamana cu George. Pupici dulci la toti bebeii.
Miri, podul apartin cladirii mutualitatii din Brugge, o capodopera flamanda, medievala. Un muzeu genuin caruia ii zgaltai barnele din cand in cand, cand uit sa ma uit la pragul de sus ... Daca vrei sa predai lb. romana, eu iti fac intrarea, ca banuiesc ca si in Bruxelles sunt destui interesati. Vrei?
Da' v-ati apucat serios de masaje si colaterale. Pai, daca are cineva nevoie de masaj, pai aia sunt io. Da 'io-s numai noaptea acasa, ca pufnitele ... Noaptea faci, Carmita? :-)
Sambata viitoare se livreaza patul apos, sper sa ne intre in camera, ca Jan a dat cu lavabil si-a dat cu lavabil de s-a micsorat vizibil.
Ati vazut "The Kyte Runner", dupa cum v-am recomandat?
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna seara fetelor!

Ardeiash incerc sa trec si vineri, please da-mi si mie un PM cu adresa ta, poate am noroc si nu stai departe de biroul meu. caci nu pot rezista meniului tau......

Fetelor sunt tare tuparat caci voi iar vorbiti de poze cu burtici, si poze de la Miri, iar eu iarasi sunt un prostanac si nu stiu unde sa ma uit dupa ele......hihihihihi. Credeam ca este doar contul Taniei dar acolo nu-i nik in plus, asa ca eu ma declar nedumerita complet...

Sambata m-a pus necuratul si am facut o lunga tura cu bicicleta, dupa care realmente mi s-a umflat sezatoarea, serios. Soata mea spune ca a fost seaua prea jos, cica ! Duminica sa nu pai patesc la fel, am iesit cu rolele, si din nou ne-am avantat la un super traseu. Copchilul meu a fost smecher caci s-a agatat de bicicleta lu tasu dar masa mai avea putin si se descalta in mijlocul drumului. Acum sunt lovita si ....in sezatoare si ma si dor picioarele de mor. Dar a fost mooi, soare, cald si la intoarcere am mancat ca porcul.hehehehe

Acum va las, ma duc sa ma frantuzesc !!!
Pupici tuturor pralinutzelor !!!

Mergi la inceput