*Gravidute si Mamici de IASI* (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Hello!

Scuzati pauza cam lunga dar motivele au fost obiective...Vad ca ati fost foarte harnice ati deschis capitol nou, ati prajiturit...Noi ne-am plimbat putin pe la rude la Galati si ieri ne-am refacut dupa drum.

Amira! Sa cresti mare si frumoasa sa o ajuti pe mami la bunatati! Miha sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea din plin!

Ma inscriu si eu in grupul degustatorilor daca mai e loc, poate poate furam si noi ceva secrete in ale bucatariei...

Mami de Maria Iustina - 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

miha ce mi-ai facut!!??? am vrut sa dorm si eu putin la amiaza si dupa 15 minute m-am trezit cu o pofta de trigoane cu branza!!! si mie nu-mi place branza!!! dar stiind ca am aluat de foietaj in congelator si branza in frigider!!!! acum stau si ma gandesc unde sa fug repede sa iau niste ciuperci sa nu le umplu doar cu branza!!!!
umplutura de branza contine altceva decat : branza, ou, zahar/sare? aaah...si merge branza proaspata sau trebuie de altfel??!!!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

miha stiu ca ori inca mai bucataresti ori petreci, dar trage cu ochiul si pe-aici ca nu vreau sa iau o reteta oarecare de pe net, vreau una incercata si probata de o degustatoare profesionista!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Salutare, la apel, tocmai ce a plecat mami al meu de la mine si am zis sa intru sa vad ce ati mai facut azi;saptamina asta s-au vorbit ai mei sa nu ma lase singura, ca daca ma apuca durerile nasterii, va dati seama ce rasfatata sunt eu, dar de joi intra sotul in concediu si nu voi mai fi singurica.
Amira Ioana
Miha sa-ti traiasca printesa si sa aveti parte numai de bucurii!!
Am pus trei poze noi daca vreti sa vedeti ce sunt

poze
BIANCA ANTONIA
38+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ella10
Am pus trei poze noi daca vreti sa vedeti ce sunt

uau ella ce burtica mare si frumoasa ai! si cine are centura neagra? tu sau bianca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Am fost la vaccin si cintarit.L-am ajuns pe Victor,l-am si intrecut-avem 8,5kg dar suntem mai mic cu 5 zile.Bineinteles ca a plins tare si cu suspine si eu am uitat sa intreb de fier.
Oana tu ii dai fier lui Victor?Ti-a zis sa-i faci cumva analize.
Eu m-am hahait cu doctorita si am uitat de ce m-am dus.Si ea cred ca a uitat de ce am venit.

Diana deci asa,trigoane cu brinza.De astea nu fac ca mi-e frica ca le maninc eu pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Addiana eu sunt purtatoare de centura neagra de la virsta de 18 ani si sper ca si Biancuta sa ma urmezeAdevarul ca mi s-a facut un dor de sala......

poze
BIANCA ANTONIA
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by addiana

miha stiu ca ori inca mai bucataresti ori petreci, dar trage cu ochiul si pe-aici ca nu vreau sa iau o reteta oarecare de pe net, vreau una incercata si probata de o degustatoare profesionista!!!

Diana,eu am facut trigoanele cu foi de placinta,de alea subtiri,dar merge foarte bine si aluatul de foietaj.Chiar mai bine as putea spune.
Umplutura eu am facut-o cu branza de vaci dulce,zahar dupa gust (adica mult ),ou in functie de cantitatea de branza (1 la cca juma de kil) si esenta de rom.mai poti pune si stafide daca va place,eu fac fara ca am barbati cu pretentii,dupa cum am mai spus.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

multumesc mult miha de-acum s-a dezghetat aluatul...
branza dulce am si eu...numai bine...inseamna ca era predestinat sa fac azi trigoane cu branza!!!
sper sa nu uit sa le pozez ca e prima data cand fac cu branza si cu aluat de foietaj!

ella deci sa nu te suparam ca ne bati!!!! de la 18 ani centura neagra!!!! felicitari! sper sa-ti calce bianca pe urme ca e bine ca o fata sa poata sa
pai nu inteleg de ce-ti faci griji ca te-ai ingrasat... sa vezi ce repede vei da jos, mai ales cand te vei reintoarce la sala!

monica felicitari pt greutatea lui andrei! grasunelul!

deci pe cine astept prima la degustat??? vazui ca si tuscut s-a inscris in grup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Irina,multumim pentru urari! Si tu tot la degustat te inscrii? De degustat vad ca toata lumea vrea,dar de facut cine face?

Ella,ce diferenta intre prima si ultima poza din album. Dar e o diferenta frumoasa! Tu si bebelina sa fiti sanatoase,ca surplusul il dai repede jos!

Monica,felicitari ca ati trecut cu bine peste vaccin. grasanul sa treaca repede buba!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput