*Gravidute si Mamici de IASI* (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Da, sa speram ca va fi bine.
Noapte buna! Bb meu doarme de la 10 ma duc si eu in patut ca la 5 sau 6 e treaz domnul meu si cere de papa.
Pupici!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Monica,multumim de "invitatie", cand am drum prin Vaslui, trimit un PM , poate mai gsesc ceva la degustat...Te asteptam in Iasi , la o degustare, numai ca eu nu coc prea des...m-am lenevit cu supermarketurile astea...prefer semipreparate...acum am niste foi pe care le iau din S sau M care le fac cu crema Dr.O si frisca....
Miha, tarziu am citit mesaul ...la ora asta sunt terminate trigoanele ca altfel "veneam dupa o cana de apa..."
Oana,felicitari pentru Victor, sa nu faca reactii dupa vaccin.
Emma,ne bucuram pentru Andrei ca e mai bine.
Legat de vaccin, asta seara i s-a facut si Andreei vaccinul de 4 luni, tot Hexa. Starea Andreei e ok, greutate 7,500kg, lungime 65 cm, mergem in continuare pe papi de la mami-titia.

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Roxanadaria - bine ai venit!
Monica - cum a iesit tarta? Dominic nu a mancat decat f putin,nu stiu daca chiar nu i-a placut sau e din cauza dintelui, a iesit destul de dulce mancarea, de la morcov..
Miha - cum au iesit trigoanele? Cred ca te ajuta Robert de faci asa multe bunatati, am vazut eu in poze ca el face toata treaba, si la Diana la fel, Denisa era sefa
Oana - felicitari pentru Victoras dragalas, grasut
Emma - ma bucur ca e mai bine
Kriss -am citit si eu povestea,f trist si dureros

Celia - felicitari pentru greutatea domnisoricii tale

Am observat un lucru, fetele care au cate 2 copii gatesc mai mult, daca aveti ajutoare...

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Michelle,multumim .
Ajutorul e la papat mai mult ,caci din necesarul mai mare...

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Celia
Te asteptam in Iasi , la o degustare,

La cine?La cine?

Mai fetelor eu m-am gandit intens si ma risc pentru o degustare,daca 'oi lua examenul bine daca nu inseamna ca mi-am facut-o cu mana mea ...Dar unde? Ca la Corso nu ne primeste cu prajiturile de acasa.

quote:
Miha, tarziu am citit mesaul ...la ora asta sunt terminate trigoanele ca altfel "veneam dupa o cana de apa..."

Suntem vecine? Hai ca mai am vreo cateva...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihamora
Cred ca te ajuta Robert de faci asa multe bunatati, am vazut eu in poze ca el face toata treaba,

Pe langa faptul ca face de mancare mai face si curatenie dragul de el.

Mergi la inceput

Oana,ne vedem maine la o Poienita? Mie imi place de mor salata asta,dar sotului meu nu...Imi zice s-o mananc eu si cu Scufita Rosie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

"Mie imi place de mor salata asta,dar sotului meu nu...Imi zice s-o mananc eu si cu Scufita Rosie. "

Ahaaaa....stiam eu ca Robert e baza

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

vrea cineva?
A mai ramas si ceva tarta.Eu n-am mincat decit 2 bucati.Restul tati ca vlad nu prea-i amator.Miine e cintarirea la noi la Strumfi si nu vreau sa am plus fata de saptamina trecuta.Mai pe seara merg si la aerobic asa ca sper sa fiu in grafic.

Ma enervati cu intilnirile voastre.Eu nu pot veni iarna.Asa-mi trebuie daca m-am bagat ca musca-n lapte.Ce caut eu din Vaslui la mamici de Iasi?Am intrat la inceput ca nasteam in Iasi si aveam nevoie de informatii si mi-ati fost dragi.Si eu acum zic ca sunt de-a voastra.

Gata cu declaratiile de dragoste.V-am pupat.

Alina ce mai face David?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
Monica, multumim de cafeluta! esti matinala, cum reusesti cu 2 copilasi? Bravo tie! Stiu ca ti-a parut rau ca nu ai fost la intalneala noastra din octombrie..dar lasa ca la primavara/vara vii tu pe la noi! Abia astept sa ne intalnim iarasi mamici cu copilasi si gravidute cu burtici
Azi avem o sarbatorita.. LA MULTE LUNITE AMIRA !!! Sa cresti mare si sa fii cuminte!
si..Petrecere frumoasa Miha!
Celia, bine ca nu are reactii Andreea! sa creasca si mai mare! noi mai avem pana la 4 lunite..
Am inceput sa ii pun si eu in manuta cate o zornaitoare..si o tine..si din ce in ce mai des vrea sa se ridice in fundulet,dar numai cand sta la mine in brate, nu si cand sta culcata pe spate..
Va doresc o zi frumoasa..ne mai auzim mai tarziu!

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput