Gravidute si mamici de CLUJ - 50

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI am vaz pozele cu puiutzu e o scumpa si o dulce
super salopetica "breakfast pleasure":)))
se pare ca papa tare frumos ca nu i deloc murdarica .....ce norocoasa esti

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Stefana, bine ai venit pe lume, puiule!Sa cresti mare, sanatoasa!

Alex, sa crezi tu ca nu se murdareste, cu o mana o sterg, cu o mana o hranesc. Lasa ca fac poze in plina actiune, fara sa o mai sterg sa vezi ce purcelus am!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

iko, doar ctrl i-a facut pt sold. nici eco nici radiografie.

brrr..ce mai bate vantu asta..:(:(
nu, meli, clar ca nu ma supar...
ie nu mi-a mers netu, de aceea am lipsit

ioana, eu am facut analize, pt ca nu crescuse. chiar deunazi ma uitam la pozele lui din acea per. vai saracu cat era de pricajit...:(:(

meli,la mine initial a iesit la analizele de sange deficit de fier. apoi dr de fam a zis ca se da de la 2 luni.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

Felicitari PUISORUL...sa aveti parte numai de bine si bucurii.

Cine stie unde gasesc un ASPIRATOR CU APA..care sa curete bine..sa nu fie prea mare...astept sfaturi . vreau sa-mi cumpar unul care sa fie ptr covoare dar si parchet si de preferinta mai micut..am vazut la cineva unu ff mare si face o galagie infernala. ma gandesc cu groaza la momentul in care bebe o sa se miste prin casa in patrul labe....vreau sa ma asigur ca totul e super curat....si cu parchetul asta laminat se strange atata praf.
CUm e mai bine? mocheta sau parchet in camera la bebe? exista oare ceva mochete speciale...stiu si eu..ptr bebei????

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

velenamaria, alex29, multumesc pt raspunsuri. dupa ce termin picaturile de sab simplex o sa incerc cu baby drink. am luat deja...sa speram ca va fi bine.
de dormit pe burtica nici nu poate fi vorba...abia reusesc sa-l fac sa stea 5 minute pe mina mea ca sa ragaie si asta f rar pt ca se agita tare...nu-i place deloc pozitia

Anca si Stefan (13.01.2008)

Mergi la inceput

eu nu am nici un covor prin casa...special pt copil...praful care se stringe pe pachet e acelasi pe care il "culege" si o mocheta. diferanta e ca pe parchet il vezi mult mai repede si poti lua masuri. se si curata mai usor si poti sa dezinfectezi...eu zic ca e mai bine cu parchet pt ca mocheta sau covorul sint mult mai greu de curatat.

quote:
Originally posted by velenamaria

Felicitari PUISORUL...sa aveti parte numai de bine si bucurii.

Cine stie unde gasesc un ASPIRATOR CU APA..care sa curete bine..sa nu fie prea mare...astept sfaturi . vreau sa-mi cumpar unul care sa fie ptr covoare dar si parchet si de preferinta mai micut..am vazut la cineva unu ff mare si face o galagie infernala. ma gandesc cu groaza la momentul in care bebe o sa se miste prin casa in patrul labe....vreau sa ma asigur ca totul e super curat....si cu parchetul asta laminat se strange atata praf.
CUm e mai bine? mocheta sau parchet in camera la bebe? exista oare ceva mochete speciale...stiu si eu..ptr bebei????

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

PUISOR - FELICTARI!!!
Sa creasca Stefana mare si frumoasa!!!!

Vad ca si mamarutza ta a decis sa vina mai repede. eu chiar ma gindeam ca aveam DPN f apropiate si ca probabil o sa ne intilnim la maternitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Felicitari puisorul. Sa ai parte numai de clipe fericite alaturi de Stefana si sa ai noroc sa doarmarepede toata noaptea

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

trebuie sa dam fier copiilor?

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

puisorul - felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaari! sa ai o bebita stefana cuminte si papacioasa!

Oana si Maria-Teodora

minunea noastra

Mergi la inceput