Gravidute si mamici de CLUJ - 50

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

OANA Am pus poze (27 ian )
MAGAZ Z e la e la etajul cu AUCHAN il gasesti tu e f simplu
dar salopetele erau chiar vizavi de locul de joaca pt bebe ......nu i am retinut numele

RAMO draga ce nebun de om ....trebuia sa ai mai mult tupeu si sa nu lasi sa o trezeasca pe mamarutza ,ce saracia chiar nu si da seama ca pune copilu in pericol
asa ma enerveaza (si mie mi s a intamplat de cateva ori)oamenii astia ce pun mana pe manutza bebelui ...de multe ori nu potzi sa i speli sau sa i curetzi si ei isi duc mereu mana la guritza .....dar ne trebuie mai mult curaj si sa nu le permitem sa faca asa ceva

MELI mi am luat o rochitza f dragutza de la IULIUS si e simpla si f dragutza ,de la SPRIDER ,e mov si a costat doar 40 ron

noapte buna fetelor

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

of ramonella te inteleg perfect! doamne-da sa nu se raceasca micuta ta, d'apoi de ce nu i-ai zis nimik la cumnata??cand e vorba de bb, lasa politetea si pune-o la punct

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ii zic eu maine vreo 2,acuma nu i-am zis ca l-a adus prima data pe prietenus-o la noi...dar ii zic eu...bine ca eu umblu cu masca pe fata cum ma doare putin gatul si ea...gata,nu mai zic nimic,ca tre sa dorm linistita...

Va puppp!!!Noapte buna si fara treziri!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

salutam fetele

Velenamaria, eu ziceam de ulei de masline, eu il fac pe Joshua pe fata in fiecare dimineata, pun putin numa si se absoarbe repede in piele, nu e nevoie sa il spal apoi. Doctorita mi-a zis sa il fac si inainte de a iesi din casa, cum e frig acuma.

Bine ca nu am fost si noi la polus, am avut si cursuri saptamina asta si numai atit mi-ar fi lipsit si nici nu ar fi meritat.

Alex, am vazut pozele, f frumoase hainutze ai cumparat :)

Ramonel, eu cred ca in asemenea cazuri, daca ei nu isi dau seama trebuie sa fii tu ferma, desi e greu ... acuma nu te mai necaji, a trecut

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

MAMI DE IRINA - Daria avea cateva saptamani, cand i-am pus lapte de mama in nasuc (l-am colectat cu o pipeta sterila).In cateva zile nu a mai avut deloc secretii.Nici acum, slava Domnului, nu stim ce inseamna nasuc infundat.In prezent i-l curat cu ser fiziologic si betisoare de vata.
Sincer, cu batista bebelusului nu prea vreau sa incerc deocamdata.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

ANCA - LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA SI TOT BINELE DIN LUME!

Mergi la inceput

VELENAMARIA - In cazul uleiului de masline, trebuie folosita o cantitate mai mica.Pe capusor ii dai cu ulei si pe urma ii pui o caciulita pe cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alex, foarte faine hainitele lui Tiadris.

Ramo, ce sa zic, nesimtiti...pt mine nu au scuza cei care fac asa ceva...

Oana, am vazut in Cora salopete marimi mai mari.

Diana, ma bucur ca e mai bine Irina.

Eu sint rupta, ma bag in pat, sotul si-a luxat glezna a fost la urgenta, acum e mai bine. Am avut musafiri si Sara s-a cam marait...Oana, si Sara chiar daca e obisnuita cu musafiri, tot e mai linistita si vesela dupa ce pleaca.
Sara rade in hohote si e asa de dulce. Stie de joaca, de companie, ieri mi-a luat mana si si-a lipit-o de obraz....asa m-a emotionat gestul...

UIte am pus niste poze, nu foarte reusite, fac altele maine.
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Ma trezesc si eu...la figurat evident, sa zic LA multi ani!!!Ancule!!! sa fii fericita alaturi de iubitii tai sosolici

Ramo, phu, ce oameni:(

fetelor ma uit si io imediat la poze, azi toata ziua musafiri...noapte buna

asa..mi-am vazut papusile:) pe sara si tiadris:) delicoase amandoua merg la somnic:)

noapte buna
Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
multzum mult fetelor

Azi vine mami uraaaaaa
CO mami ta tot azi vine????
GABI astept sa o vad pe mogaldeatza in poze :))

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput