Casnicute sexy (158)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miha,
miki ai vazut ce sef ai? stai cuminte sa nu te mai doara burtika
la noi mai devreme ningea ca in povesti...ziceai ca scutura cineva un nor...acum e soare...cine mai intelege vremea asta

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

pai da Monicutza, e un sef bun.( asta e ala amorezatu ) decat sa ma vada irascibila la munca mai bine stau acasa eu am incercat sa dorm dar nu reusesc.burta nu ma mai doare asa rau, deci...sunt apta de munca . Mai bine stau cu voi

Iar ninge acasa? Aici cred ca ploua in curand. Ah... faza cu Nokia in Ro. Toti nemtii au zis ca renunta la tel.N. So... acum sunt oferte la tel N foarte, foarte, foarte ieftine.Imi pare rau de oameni, pt ca raman fara loc de munca. Citeam ieri intr-un ziar cum ca li s-a facut oferta sa mearga in Ro sa munceasca mai departe pt. N. ooooooo scandal neica

Mai bine ma opresc aici pt. ca iar ma enervez

Miki

Mergi la inceput

miki, da ce-i cu telefoanele Nokia? ca eu chiar nu stiu...ani de zile am avut marca asta si am fost f multumita de el...
ma bucur ca te simti mai bine si ca stai cu noi

Danelutza, ce faceti? deja sunt ingrijorata...cum se simte papusica mica?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!
Liana si sa ne dai vesti bune!!!
Monica , saru'mana de cafeluta!!!
Danelutza, esti la nani?
Miha, te-a trezit Amira ?
Georgi, mai e nitel pana la vacanta.
Alinutaaaaaaaaaaaaaaaaa, unde esti?ai terminat de aranjat casa?bebe ceva?
Biancaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Miky, sanatate multa!!!
Danelutza, ce are printesa?
Monica scoate prezenta ca nu se mai poate...
La noi ninge asa de tareeeeeeeeeeeeeeeeeee...bate si vantul...
Dan e nitel mai bine, a mancat si atipeste putin si eu ii tacanesc cu tastele...
Va pupppppppppppppppppppppp!!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Casnicutelor sexoase la apel

va rog pe rand in ordine alfabetica

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Prezent!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Prezent si eu

Monica e bine printesa, dimineata mi-a comunicat ca "nu vlea in blate Itabella", dupa care m-a mai luat peste picior de vreo citeva ori ca o doale picioiu si s-o iau in brate, dar am prins-o ca zimbea cind era in bratele mele. M-am dus cu ea la oglinda iar cind m-am intors sa vad in oglinda ce face, zimbea cu gura pina la urechi . Concluzia, cred ca s-a lovit dar nu are entorsa. a spus "Itabella alintata" . Asta noapte a facut iar febra, i-am bagat un supozitor in fundulet, pe la ora 2.30, drept pentru care m-a trezit din ora in ora, iar pe la 4.30 stateam la povesti cu ea in pat la noi. Nu dormea ca nu-i obisnuita sa doarma cu noi, asa ca la ora 5.30 am dus-o in patut si a adormit pina pe la ora 9. Acum face nanita, la noi e foarte cald, cred ca sint vreo 20 de grade, lumea e in mineca scurta, dar mie mi-e frica sa ies din casa, ca sigur bintuie vreun virus urit de la caldura asta. Isabella mi-a zis "mami, adiammo copii", i-am spus : e frig, Isabella, raspunsul domnisoarei "metti capello", adica sa-mi pun caciula daca mi-e frig

Doina am aparut, m-am trezit adineaori. Ma bucur ca Dan se simte mult mai bine. Doamne ajuta sa fie bine in continuare.

Miki seful iti dadu drumul acasa ca sa-l chemi sa-ti puna sticla cu apa calda pe burta, dar tu nu te-ai prins

Georgi te asteptam sa intri in vacanta, sa ne povestesti mai multe despre voi.

Liano Doamne ajuta sa te vad cu burtica cit mai repede.

Dispar ca ma asteapta o caruta de rufe sa le calc.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... Cuscra la alte subiecte scrii si aici doar saluti ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Danelutza, ma bucur ca sunteti mai bine...asta cu rasfatzul e de durata fetitza alintata
aici e frig desi era un soare de ne orbea cand am iesit afara...am fost cu ei la un mini parc de distractii de aici din cartier...s-au ametit bine in roti, gargarite, magari si omide si tot nu vroiau sa plecam desi eu deja eram ca o statuie de frig
acum cica vor ciocolata calda sa se incalzeasca...fug sa prepar si revin
aloooooo...unde sunteti

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

... Cuscra la alte subiecte scrii si aici doar saluti ?

Sa dai mai cu mila,asa ca pentru cuscra-ta,daaa?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput