Casnicute sexy (158)
Raspunsuri - Pagina 14
monica-elizabet spune:
ai grija de tine miki, bea ceiuturi dar ai grija cu medicamentele chiar daca racesti nu lua decat dupa sfatul medicului in caz ca inca mai muncesti la proiectul bb ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mikiriki spune:
Calmantele pe care le-am luat ieri sunt dupa sfatul medicului. Sunt singurele care-mi potolesc durerea de burta.
V-am spus? Vineri seara mergem la distractie, adica sarbatorim carnavalul noi colegii, vine si soatza vreo 2 ore cu noi la rugamintile colegilor. Eu n-am nici un costum si nici idei de costum n-am.
Ah faza de azi. Vorbeam in cantina de rapiri si la un moment dat zice un coleg: daca incearca cineva sa te rapeasca ce faci? un alt coleg raspunde in locul meu: pai sa incerce cineva sa rapeasca vrajitoarea asta, la cat scandal face se lasa rapitorii pagubasi ![]()
Miki
monica-elizabet spune:
![]()
e bine ca deja te stiu de frica ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
va
pe toate
noapte buna, somn usor
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:

eu deja o savurez si ma apuc de trebusca pana se trezesc astia mici sa apuc sa fac deja cate ceva
sa aveti o zi buna 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
somnoroaselor, se raceste cafelutza
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
Helau! 
Beau repede repejor o cafea si fug la mine la serviciu...imi dau astia salariul bonus pentru nastere...
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Danelutza spune:
'neata, ati aparut la apel, dupa ce am plecat eu la culcare
, sa inteleg ca nu ma bagati in seama cind bintui pe net de una singura 
Cuscra foarte aratos tortuletul, am vrut sa incerc si eu o data sa fac o buburuza, dar n-am nici o oala cu fundul mai rotund. Domnisoara e foarte scumpa, cum doarme ea linistita 
Monica incearca cu kiwi, le cumperi, dar vezi sa fie din alea coapte bine, sa nu fie verzi. Isabella a papat intr-o zi doua mari si frumoase si a iesit de vreo 4 ori.
Multumesc de cafea 
Miki vrei sa te rapesc ?
eu cind munceam in Romanica, ii cam altoiam pe baietii care puneam mina pe unde nu trebuia, cica din greseala, asa ca eram renumita: cica "nu te apropia prea mult de ea, ca-ti da cu caramida in cap" ![]()
Mirela sanatate multa lui Robert.
Gusta sanatate Marei, inca un pic si o sa scape bine de operatie. Vezi ca si Mirela are probleme cu Robert.
Va doresc o zi buna, nu va tuc ca sinteti ulute si pe cuscra am mai vazut-o la alte subiecte, fara sa fi intrat sa bea cafeluta de la Monica. ![]()

georgi75 spune:
Salutari gagici
Oooo ... Miha dai de beut
. LMA Amirei. Fa-ti mila si zi-mi reteta bombei sa vad daca o execut si eu de ziua Stefaniei.Sunt in pana de idei 
Cuscra ce matinala esti azi...
Miki ai speriat vestul

Doina
.
Danelutza
si la voi.Ce mai face printesa?
Gabitza LMA si printesei tale 
Pe restul...sa va pup....sa nu va pup....Hai ca va pup.Zmuah!
Am fugit la scoala 
mikiriki spune:
Neatza
Moni multzam de cafea
Mihama bucur pt. bonus
Danutza nu trebuie sa ma rapesti. merg cu tine de voie buna
eu am fost ieri la munca si cand am ajuns acasa erau doar Moni si Miha de garda ![]()
Georgi mai ai cateva zile si intri in vacanta.
Multa sanatate puishorilor. Am baut 2 cafele dar degeaba ca tot chiauna sunt. O vreme de kko, ploua marunt....
Miki