Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 6
navicula spune:
Buna seara fetelor,
am intrat sa o parasc pe Paula ca e maraita. M-a terminat astazi, nu puteam sa ies din camera ca incepea sa urle...cred ca copila asta nu o sa stea niciodata in camera ei sa se joace singura, a fi tot dupa fusta mea.
Alina si Paula Maria(9 octombrie 2007)
navicula spune:
Cine imi trimite si mie, va rog frumos, un PM cu parola de la contul comun sa citesc si eu cartile laudate de voi despre diversificare... incepem si noi documentarea, sa stim ce si cum, ca inca imi place sentimentul de a o tine numai la san...si oricum suntem inca micute
alehiam spune:
navicula trimitem, numai activeaza PM (te duci mataluta la mesaje private/options/ Activeaza mesajele private)... si apoi trimtem parola
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
betty78 spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Salutare la toata lumea, am ajuns si noi acasa. A fost fain, mi-a prins tare bine iesirea. Am facut si cateva www.flickr.com/photos/15009148@N07/2220307693/" target="_blank">poze. Stefan a cantat si el putin la Taverna Sarbului, se pare ca i-a placut muzica sarbeasca.
Citesc din urma si revin dupa ce il culc.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
ce dulce este Stefan....si al meu canta la fel
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Azi am fost si noi la plimbare si am luat masa in oras. Inainte am trecut pe la Miniblu si am prins ceva reduceri la lucrusoare si am luat 4 bucati bluzite intre 10 si 15 ron bucata...iar domnul a mai primit si 2 jucarii de la Lamaze care se pare ca l-au incantat...sa vedem cand s-o plictisi de ele
Si-a luat si mois ca sa nu raman cheala de la K-Life din Amzei fiole cu placenta si ginseng pentru par si alte cateva masti. Va anunt daca functioneaza. Mi-au fost recomandate de medicul pediatru....asa ca acum ma pregatesc sa ma spal pe cap....
Printre altele si Mario sta de ja in funduletz...daca ii intind mainile se prinde de ele si se ridica singurel....deci suntem baiat mare.
Ana multa sanatate Mirunicii
Gabriela frumos cadou de la sot o sa primesti...sa o stapanesti sanatoasa.
Sabina azi m0-am uitat si eu la pozele pe mare le-ai trimis pe email ca si invitatie....e asa de finutz si scumpic Gheo....si unde mai spui ca deja se ridica si in funduletz. Pup aici mamica
Acum cateva zile ma gandeam ca datorita tie l-am alaptat pe Mario....era perioada aia in care statea toata ziua la san, iar maica-mea pe capul meu spunandu-mi ca las copilul sa moara de foame, iar tu pe de alta parte m-ai incurajat sa il tin cat mai mult la san si sa nu renunt. Vreau sa iti multumesc
Gata ma duc la baita...ca devin emotiva....parca ma strange cineva cu usa, acum cand realizez a mai am putin si incep diversificarea si parca Mario nu mai este doar al meu....parca cineva zicea ca o parte din puritatea asta dispare
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
urmychance spune:
Buna seara,
Imi pare tare rau ca Andrei a racit si ca Roxanei nu ii prieste vacanta, mai ales ca nu e de joaca cu otita.
Teodora - m-a ingrijorat starea ta, imi pare tare rau, numai cu gandul la tine am fost zilele astea, ce pastile ti-au dat? Eu cred ca rezolvarea tine de tine, tb sa iesi afara, la cumparaturi, sa reiei un pic din viata ta de dinainte. Ar tb sa vina cineva sa stea cu tine .Si sa gandesti pozitiv.
Multa sanatate tuturor.
Noi suntem bine, am fost mai agitati in ultima vreme cu cate 6 treziri in 6 ore noaptea. Si eu ca si Sim m-am gandit la diversificare, am sunat la Medicover si am intrebat ce poate fi: o data mi s-a spus ca pot fi reactii de la vaccin (desi vaccinul i l-am facut vinerea trecuta) , iar alta data mi s-a spus ca se trezeste din cauza gazelor. Sim - Stefan se mai trezeste? Ce e drept, aseara s-a trezit pe la 5 dim si a tras cateva parturi puternice, l-am pus un pic la san, a supt dormind.
Eu mai am de citit din urma. Poate s-a scris, dar eu intreb:
Tomasa, Piciulika - au aparut?
Annisia mai e tristuta? Nu stiu de ce pe ea nu o incurajati ca e una dintre cele mai saritoare fete de pe aici. Numai o certati si atat. Imi place de ea ca are "cojones" cum spune Despot la Megastar si nu va baga in seama. Credeti ca nu e si ea mica si ca nu o doare? Hai pupati fata sa ii treaca
Eu am vrut sa il scot pe Tudor zilele astea, dar am renuntat. L-am scos acum 3 zile si apoi m-am potolit desi au fost peste 0 grade si a fost soare. Dar cum circula gripele, am zis sa stam cuminti in casa, mai ales ca el a mai fost o data racit.
Sim - eu fricoasa pamantului nu pot sa nu remarc ca la Taverna Sarbului era un geam in spate deschis. Nu era frig/curent? Fum de tigara era? Eu am iesit o singura data cu Tudor intr-un "la Mama" si m-am stresat destul de mult. Noroc ca a fost copilul cuminte si nu a plans deloc, ba chiar a furat scoica altui copil si s-a culcat in ea.
Eu incerc sa ii dau lui Tudor Nan HA 1 si nu ii place. Ce e drept, e cam nasol la gust. Sa mai incerc sau sa abandonez? Am dat 30 si ceva de lei pe cutia asta. Mai bine ma abtineam asa cum am facut 4 luni pana acum. De ce am vrut sa ii dau SI lapte praf? Pentru ca vreau si eu putina libertate, vreau sa il pot lasa cu un biberon de lapte si eu a plec si dr. mi-a spus ca oricum o sa imi tb cand incep diversificarea.
Mai am vreo 4 capitole de citit.
Va pup.
cecilia L spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by cecilia L
vreau si eu sot acasa.......
Neaparat pe-al tau.. sau...??
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
al meu
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Auzi Carpatinule, nu uita sa filmezi si prima omleta a Ioanei
Razi tu razi, Harap-Alb.. da' io chiar o sa o filmez.
Tre' sa ma duc insa la cursuri la Tragoviste, ca tot nu m-am prins care-i butonul de la camera pe care trebuie sa apas ca sa se vada ca-i calda.
=====================
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Yaiaquote:
Originally posted by Sabina
Auzi Carpatinule, nu uita sa filmezi si prima omleta a Ioanei
Si vezi sa fie aburinda, daaa? Ca daca nu e, nu iti dau gogosi!
Mah.. daca-s bune gogosile .. gasesc eu cum s-o aburesc..
Da' tre' sa gust gogosile inainte... ca poate ma aburesti tu cum c-ar merita...
=====================
navicula spune:
Alehiam cred ca am activat PM ...sa-mi spui daca nu-i asa...mersi