Nu pot sa-mi revin!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

quote:
Originally posted by Fomalhauti

Mariana, trebuie sa fiti toti foarte atenti. Dupa nastere foarte multe femei au o stare speciala, o usoara depresie. Fac aceasta depresie si femei fara probleme...Sora ta, dupa o asemenea trauma, s-ar putea sa faca o depresie mai accentuata. Trebuie sa stati cat mai mult cu ea, sa o ajutati cum puteti, sa o ajutati sa se odihneasca. Oricum, sa fiti atenti, daca vi se pare depresiva ar fi bine s-o consulte un medic.

"baby-blouse" si se datoreaza caderii bruste a procentului de hormoni in momentul expulzarii fatului ,uneori dureaz o saptamina -doua alteori o luna -doua iar unele femeii nu-si mai revin la normal niciodata ,de unde in situatia ei nevoia sa o inconjurati toti tot timpul cu multa dragoste si atentie!

mamica fericita de baiat mare !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Da...si pe mine ma ingrijoreaza mai mult faptul ca a primit o asemenea veste acum, cand ideal e sa aiba parte de mult suport, intelegere din partea sotului.
Insa...sa privim partea buna a lucrurilor:are sprijinul familiei, este tanara, are toata viata inainte, si crede-ma , pe lume sunt oameni minunati cu suflet mare care pot iubi neconditionat si copilul altcuiva.
Va trece peste acest hop, sunt sigura...
eu ii doresc tot binele din lume si muuuulta putere.

Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Cum spunea bunica mea Dzeu sa o ierte "ca sa-l cunosti pe cel de langa tine trebuie sa mananci un sac de sare"...cat adevar.
Un copil este o raza de soare si-i va lumina viata cu zambetele ei.
Daca sunteti alaturi de ea sigur va depasi acest moment.
Nastere usoara!

[poze]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Viata ne ofera surprize la tot pasul,unele frumoase iar altele chiar foarte urate!De multe ori ajungi sa te intrebi:De ce mi se intampla una ca asta?Oare Dumnezeu a murit,sau nu mai vrea sa stie de noi?De ce ne trimite atata nefericire si durere? Eu cred ca Dumnezeu ne iubeste foarte mult,pt ca el ne-a creat o Inima foarte puternica si curajoasa, incat sa putem trece ,cu bine ,peste toate incercarile vietii!!!Asa ca capul sus,nu esti singura care trece prin asta,iar faptul ca ti-a darui un copil,care sa fie alaturi de tine la bine si la greu,este dovada ca Dumnezeu inca este alaturi de noi si nu ne paraseste niciodata!Priveste asa lucrurile:Am pierdut ceva drag,si am primit ceva ceresc!
Asa sa-i transmiti sorei tale,si fii alaturi de ea 100%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaTehan spune:

Pe 7 februarie s-a nacut micuta Iulia Catalina! Am fost foarte bucurosi ca e sanatoasa si frumoasa, iar despre tatal ei va pot spune ca suna, vorbeste cu sora mea dar ca atit....Ea sa fie sanatoasa ca are parte de toata dragostea noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by MarianaTehan

Pe 7 februarie s-a nacut micuta Iulia Catalina! Am fost foarte bucurosi ca e sanatoasa si frumoasa, iar despre tatal ei va pot spune ca suna, vorbeste cu sora mea dar ca atit....Ea sa fie sanatoasa ca are parte de toata dragostea noastra.

Felicitari, si sa va bucurati de micuta.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

felicitari sa va traiasca !

Mergi la inceput