Grup de suport pt.slabire 5 kg.(13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Merci mult Luna ca ai facut modificarea. Sunt asa de bucuroasa ca am ajuns la traget-ul propus... Deocamdata vreau sa mentin. Trebuie sa respect cateva obiceiuri bune, printre care cel de a nu manca dupa ora 20. Mi-am dat pauza de alt obiectiv pana in februarie, atunci vreau sa incep, dar cu pasi mai mici pt ca ultima data mi-am propus ceva prea spectaculos si dadeam in depresie ori de cate or vedeam ca nu ma aproii de liman.

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata fetelor
vreau si eu pe lista voastra, de maine ma apuc seris de treaba , de fapt am inceput de sambata cura ,de luni ma apuc si de sport , azi dimi aveam 66 kg...nu stiu cum am ajuns asa...anul trecut pe vremea asta aveam 57...in fine...deocamdata vreau sa dau jos 5 kg ....tinta finala ar fi 10 kg , dar vreau sa incep usurel
o sa incerc sa scriu zilnic meniul si exercitiile pe care le-am facut

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by marami
Dar am o nedumerire... cum naiba o sa inghit 30 de boabe????? asta daca ajung pana acolo. Si cum sa imi conving "podul" ca trebuie sa beau 2 litri de apa si nu de pepsi.

In primul rand bineai venit in grup si sper ca cu ajutorul nostru vei fi mai motivata in ale slabitului
in ceea ce priveste orezul nu o sa intampini nici o dificulatate in a inghiti 30 de boabe - poti sa le inghiti cate 10 de ex.
cu apa s-ar putea fi mia greu daca nu esti obisnuita sa bei cantitati mai mari de apa - insa incerci mai ales ca apa in umele cazuri taie foamea + este foarte indicata in cura de slabire pentru "spalarea" toxinelor
de Pepsi e normal ca trebuie renunti -in mod sigur nu o sa fie usor insa a slabi nu e floare la ureche cum ar fi tentati sa spuna anumite persoane e o lupta lunga care cere multa rabdare si energie iar pentru a castiga trebuie sa te inarmezi cu uneltele necesare:legume,fructe,carne,lactate,ore de masa regulate,apa,sport,rabdare,perseverenta si incet-incet kg.se duc
poate ca acum ti se pare un vis sa slabesti 20 de kg.insa este un vis realizabil
anul trecut chiar in grupul nostru au slabit doua fete considerabil de la 80 la 60 - deci e posibil.
Mult succes!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Adriana,bine ai venit in grup si mult succes!
danitin,mult spor in a te mentine si cel mai important e sa mananci in continuare sanatos si sa urmezi sfaturile primite de la nutritionist iar kg.nu vor mai fi o problema
buSe_Dulci ,felicitari pentru ca reusesti sa te tii de dieta la o varsta atat de "frageda"
pentru a avea energia necesara pentru scoala incearca sa inlocuiesti covrigii cu un sandvis di paine graham cu putina sunca,o felie de rosie,castravete
la pranz poti manca si mancare fiarta gen supe de legume pasate,carne fiarta sau la gratar cu fasole verde,dovlecei,pireu,mazare/broccoli,conopida fiarta
seara o conserva de tuna cu lamaie si rosii sau din nou carne cu salata ,iaurt natral la care adaugi tu fructe,muesli
in general o dieta de slabire ar trebui sa fie primul pas inspre o alimentatie echilibrata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare. Fetelor tre sa ma iertati, dar nu m-am apucat de cura cu orez caci eu ma trezesc pe la 10 si atunci imi fac ceaiul si imi savurez grapefruitul si am considerat ca pin la 12 e cam mult. Eu sunt in continuare pe mentinere si cred ca daca ma tin in curand ajung la 56 kg care pt mine sunt super. Hai sa va pun 4 poze facute aseara aici.
Sa-mi spune-ti daca va plac. Acu ma vad si eu super ok (de pe solduri daca s-ar mai duce un pic ar fi super).
Va si sunt alaturi de voi. Spor la slabit!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

saryta, arati foarte bine!
nimeni nu ar spune ca esti mamica a trei fete (foarte dragute)
O saptamana cat mai buna la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by buSe_dulci

Alyna_24 si eu cand m-am apucat imi era o foame si stiu prin ce treci acuma dar cu timpul te vei obisnui sa mananci din ce in ce mai putin...eu una nu mai manac mancare gatita de cand m-am apucat de dieta
la scoala doar covrigi uscati cu apa plata bine ...nu pot sa zic ca m-am abtinut si am tinut un regim fosrte strict...am gustat chiar si ciocolata ...dar nu in exces cum facem de obicei
acuma mananc mere multe mere si mai multe mere si cand nu mai pot de foame fierb 2 cartofi si ii pap si in farfurie pun si ceva colorat niste felii de morcov sau rosie cu fosrte putina sare pe iei si condimente deloc ...tu ce varsta ai ? totul tine de vointa

Am 27 de ani ca m-ai intrebat!
Parca cu trecerea zilelor s-a mai diminuat foamea!
Acum, dupa 3 zile, am 53 kg!
Ieri am papat 2 mere, o portocaLA si o salata de cruditati de la Sheriff's!Am baut aproape 2 l apa cu lamaie(da' nu va spun ca ma duceam la WC din5 in 5 min).

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Aaaa, si de ieri am inceput sa fac cateva exercitii...in special abdomene si derivate de la ele!
Si.....am papat ieri si o supa de rosii la plic!Are ceva?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

E, planurile mele sunt maaaari, as vrea sa ajung la 57, atunci cred ca m-as simtii super bine... dar trebuie sa o iau cu pasi mici, mai ales ca daca vad ca nu merge si nu merge pic in depresie si .... renunt. Asa ca, deocamdata vreau sa merg pe 5 pasi importanti:
1. Redus la minim posibil chestiile cu potential maxim de ingrasare (cel mult doua ori pe sapt si atunci numai asa, pu, pic de potolit pofta)
2. Apa multa, cel putin 2 litrii pe zi
3. Pastilutele naturiste de slabit
4. Sa nu mananc dupa ora 20
5. Max 3 felii de paine pe zi.

Asta e asa de mentinere, de sapt viitoare vreau sa merg la Aquagym si sa mai fac o vizita la nutritionist ca sa stabilesc pasii urmatori.

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna fetelor!
Ma inscriu si eu in grupul de suport. In general mananc in regula, nu fac execese, mai ciugulesc si cate ceva interzis din cand in cand dar fara sa ma ingras. In schimb de sarbatori am cam luat-o razna si am pus doua kg care nu mai vor sa plece si cumulat cu ce aveam inainte, ar fi bine daca as da jos vreo 5. Am inceput (asta e a patra zi), cura de slabire cu grapefruit. In prima zi una, apoi doua, trei, pana se ajunge la 8. Atunci se scade cat una. Am inteles ca au fost persoane care au slabit si cate 5 kg in functie de organism. Am auzit-o la coafor, testata de cele care lucrau acolo !
Asa ca va zic spor la slabit si va mai vizitez, sa vad ce mai papati voi ca sa ma inspir si eu!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput