Grup de suport pt.slabire 5 kg.(13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by gabiu
iar acum joi plecam la munte, deci nici urma de regim.

Vacanta placuta!
din pacate mereu exista ceva ceea ce ne saboteaza dieta
eu sunt o mare pofticioasa si nu ma dau inlaturi de la bunatati cand se iveste ocazia insa in ziua urmatoare mananc ceva foarte usor si daca e cazul chiar numai apa plata pentru penitenta

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutza4 spune:

Buna fetelor!
De aproape o saptamana am inceput sa beau zeama de la circa 4 lamai pe zie. Incerc cat se poate sa beau macar o lamaie cu apa pe stomacul gol Am citit ca daca fac acest lucru se mareste procesul de ardere a grasimilor si se micsoreaza so pofta de mancare, ceea ce pot sa va spun ca este cat se poate de real. Pot sa va mai zic si ca de cand am inceput acest lucru, mananc foarte putin si sunt foarte mandra de asta!!!
Parca ma apropii mai repede de greutatea dorita....desi mi-e cam frica sa ma urc asa de repede pe cantar, ca sa nu fiu dezamagita ca inca nu a coborat acul cantarului sub 60...
Mai mult, ca sa va arat ce motivata sunt, din seara asta, de la ora 19.00, am inceput IAR sa iau Detoxifiantul de soc (7 lingurite), stau cu paharul de apa langa mine, doar-doar sa ajung la 2 li pe zi, dar....nu prea sar de 1 litru juma.
Am recitit ce s-a scris mai sus si am vazut ca m-a intrebat una dintre voi de unde iau detoxifiantul - da, de la plafar sau de la magazine cu produse naturiste. Cel la 250 ml, daca retin bine - este 180.000 lei si ajunge aproape l luna. Din cate am citit , pentru o cura de detoxifiere trebuia sa iei cam 4 sticlute - una in continuarea celeilalte. Eu aproape ca termin prima sticluta, din care nu am luat zilnic, ca ma lasasem pe tanjeala, dar...acum mi-am propus sa iau o zi detoxifiant, o zi un pliculet de ceai verde antiadipos, combinat cu lamai. Pana acum, de cand am inceput cu lamaile, care recunosc imi si plac foarte mult, am inceput sa nu mai am pofta de mancare. Nu trebuie sa va mai spun ca am exclus din viata mea , inca dupa ce am nascut, dulciurile, cipsurile si toate care intra in aceasta categorie. Mananc foaaaarte rar prajeala si de asemenea ma axez pe carnea de pui si pe cea de peste. Incerc in ultima perioada sa introduc mai mult lapte si iaurt in alimentatia mea si de asemenea sa beau si mai multa APA.
daca gresesc cu ceva sau aveti ceva de adaugat pentru a-mi imbunatati modul ales de mine pentru a slabi (fara a ma chinui prea tare), va rog sa-mi spuneti.
urez bafta multa la toate fetele care vor sa arate mai bine si va confirm faptul ca daca va doriti intr-adevar sa slabiti, se poate!

Mergi la inceput

codrutza,in fara de sport nu ar mai fi nimic de agaugat.Felicitari pentru ambitia ta si in mod sigur avem ce invata de la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Voi de cate ori va cantariti /zi, ca eu m zapacit un cantar, l-a lasat si bateria iar pe mine nervii :)

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Codrutza eu te-am intrebat de soc, o sa-l caut la plafar.

Eu ma cantaresc dimineata de obicei, nu chiar zilnic dar nici nu trece mai mult de o saptamana .

Emma lupta iar cu cancerul

Lali

Mergi la inceput

eu ma cantaresc o data la 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu ma cantaresc zilnic...ce sa fac...nu pot sa ma abtin...

si spor la slabit

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutza4 spune:

aveam o perioada in care ma cantaream f. des si eram asa de deprimata!!! ma urcam pe cantar cu mari sperante, sincer...nu stiu de ce , si ma dadeam jos superrr deziluzionata. acum...desi tin cantarul pe hol si trec pe langa el de n ori pe zi, nu ma mai urc pe el decat o data pe luna maxim cand simt eu ca chiar am dat jos. mai ales acum ca ma aflu la pragul "psihologic" de 60 kg....mi-e frica sa ma urc pe cantar si sa vad tot 60!!! uff!
sa va pove ceva de care sunt f. mandra! stiam ca urmeaza sa iesim in oras..asta se intampla aseara... si stiam ca urma sa si papam...in speta pizza, dupa care eu sunt topppiitta si nu-i pot rezista de fel. ei bine!facusem lui bebe o supa de galuste, iar inainte de a pleca in oras am mancat doua farfurii de suppaaa!!! ce credeti? am rezistat si NU am mai mancat pizza desi am mers in restaurantul meu preferat, unde e cea mai buna pizza! am gustat de la sotul meu si...atat!!! in rest...apa si un pic vin....
vreau sa va spun ca faza cu lamaile pe care o incerc de o saptamana, da roade!!! nu mai am pofta de mancare si...record mondial - nu am mai mancat eu pizza, de obicei mancam o pizza MARE!
voi? cu ce mai incercati?

p.s. cand o sa vad acul cantarului sub 60 - dau partyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by codrutza4

p.s. cand o sa vad acul cantarului sub 60 - dau partyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!

Ce primim?
O seara cat mai frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Eu am pitit cantarul, sper sa resusesc sa ma cantaresc doar o data /saptamana! Cand dam raportul daca am slabit si cat? Eu deocamdata beau un pahar de apa pe stomacvul gol si astept o juma de ora pana sa mananc! Merge treaba mai ales ca dupa faza asta ies zilnic la WC, eu aveam oarece probleme cu treaba asta!
Mi-am achizitonat o burtiera medicinala, care imi strange cat de cat abdomenul si ma ajuta si cu spatele, ca de cand ma lupt cu asta mica simt ca mor de spate!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Mergi la inceput