Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Naty, eu am vazut "Tais-toi!" si, desi nu m-am cocosat de ras, mi s-a parut dragut. Acum mi-am luat "Contele de Monte Cristo"...

Ioana
36+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Buna dimineata randunici!!!

Vad ca-i putina lume pe crenguta!!
La noi bate un vant de sa nu te vezi, si a nins toata noaptea, parca e inceput de iarna!!!

Oana, poza cu cercelusii sunt in albumul poze noi 2008, cauta-le bine, sigur le gasesti!!!
Ieri am mai luat niste superhainite care erau la Mall la reduceri, dar pentru cand va avea bebe mai mult de 6 luni, n-am rezistat.
A, si am reusit sa gasesc si fotoliul tip balansoar pe care mi l-am dorit!!!O sa pun pozici, dar nu stiu cand, pt ca am imprumuatat aparatul unui prieten!!

Mai fetelor, si eu dorm tot mai greu noaptea, ma dor toate cand ma intorc dintr-o parte in alta, si eu care credeam ca cap mai usor ca altele, da mi-a venit si mie randul!!!

toate randunicile!!!

livi +34 Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza!

Mai, vreau sa va zic, ca dupa ce am dormit ieri 3 ore la amiaza, aseara la ora 21:00 am cazut ca bolovanul... Ma asezasem in pat sa vad un film si n-am rezistata decat 5 minute... Sotul ma tot inghiontea sa-mi spuna ca sforai prea tare...simteam si eu caci ma auzeam dar nu puteam sa ma controlez DELOC! Puneam capul la loc si iar incepeam sa sforai...mai...o senzatie tare ciudata, nu mi s-a mai intamplat niciodata... Si acum tot o stare de moleseala am ca nu prea vad mai nimic si n-am chef sa strang pe aicea si sa dau mancare la copchil...da trebe!

V-am gasit pe pagina 2 Sa fi imprastiat iou aseara starea mea si sa fi dormit voi mai binisor???

Clau....unde esti si cum iti mai e???

Mihutza, Bubu...

mami de Luca si in 37s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 3 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

LA MULTI ANI,STEFAN!Nicoleta,sa-ti triasca flacaul,sa creasca mare si cuminte!Sa primeasca multe,multe cadouri....Petrecere frumoasa!Si de la David si Samuel

Simo,mamica lui DAVID,35+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Livi,de unde ti-ai luat fotoliu balansoar?Ca si eu imi doresc tare mult unul,dar nu prea am gasit ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Buna dimineata, dragelor!
Ioana, atat de putin mai ai?????????? Acum realizez si eu ce aproape e momentul cand vom incepe si noi galeria pt nasteri... Sa dea Dumnezeu sa fie cat mai aproape de DPN pentru toate randunicile
Adriutzasi eu am luat pt bebe exact acelasi carucior si autobaby. Dupa indelungi cercetari am ajuns la concluzia ca la Graco gasesc cele mai solide si sigure produse...chiar daca sunt mai scumpe.
Simo, Stela, sper ca sunteti mai bine azi
Va pup pe toate si sper sa mai prind loc la calculator mai tarziu

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002)si 30+Luca Razvan

pozici cu Alexica si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

La multi ani Stefan!!!!!

Ioana deja ai vrea sa nasti pe 15 februarie??? Pai ziceai ca nu vrei sa-l grabesti pe bb... Nu ar fi deloc prea devreme avand in vdr ca vei fi intrat in sapt 39...Eu iti doresc sa fie asa cum vrei tu!

Noi inca discutam pe tema asta, ca sotul ii tot trage ca el vrea sa lasam lucrurile sa se intample de la sine...normal, nu el poarta burtoiul si nici nu naste el! Eu parca as vrea sa stiu ceva cu certitudine daca se poate asa ceva...ca nimeni nu-ti da certitudine decat la cezariana si noi deocamdata nu stim pe ce cale voi naste! Asteptam sa vedem ce ne va spune Cezara pe data de 4 cand va veni...probabil ca pe 5 sau 6 voi merge la dansa! Daca nu cumva intre timp apare Iannis asa pe nepusa masa...

mami de Luca si in 37s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 3 sapt!!!!

Mergi la inceput

Cami,merci de grija!eu astazi sunt ceva mai bine,nu ma mai doare burtica,dar nu am dormit aproape toata noaptea ca a batut un vant...credeam ca ne ia casa pe sus,totul vajaia,trosnea(cainii latrau,pisicile miorlaiau)...de groaza! Acum nu mai bate vantul,dar e tare nasoala vremea...

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Fetele, am o intrebare: voua vi s-au recomandat injectii cu Dexametazona?
Pe mine m-a chemat dr mea duminica viitoare cand e de garda sa-mi faca 3 injectii la 8 ore pentru maturarea plamanilor lui bebe( in cazul in care se va grabi sa vina).

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002)si 30+Luca Razvan

pozici cu Alexica si burtica

Mergi la inceput

Cami,da,eu am facut in spital cand am fost internata la 30 de saptamni ,injectii cu Dexametrazona,mi-au facut 4 doze la 8 ore!Sunt putin,putin dureroase,dar ii fac tare bine bebelusului!Daca dr ti-a recomandat,eu zic sa le faci,ca nu ai nimic de pierdut,plus ca am inteles ca te "tin in siguranta" 10 zile!pup

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput