Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(76)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxana Claudia spune:
Anca..esti o norocoasa, dar eu nu cred in solutiile astea deloc. Cred doar ca micuta Maria n-a avut colici pur si simplu. Fetita prietenei mele a fost la fel ca a ta...nimic. Insa uite eu, i-am dat Bonnisan, Sab Simplex, Baby Drink, Baby Calm, Gripe Water, am baut si eu i-am dat si lui ceaiuri de chimen si anason, l-am dat cu Flatulin, i-am incalzit burtica....NIMIC mama! NIMIC! A plans copilul aproape non-stop de era sa faca hernie ombilicala, pana la 3,5 luni si intr-o buna zi...a disparut plansul. Exact cum ne-a zis pediatra..sa avem rabdare...Dar ce rabdare ca eu plangeam o data cu el in brate vazand ca nimic nu-l consoleaza. Doar sanul meu si somnicuri scurte..Sper sa nu mai patim asa acum
Roxana
37 sapt cu
Robert si
Catalin (5 iunie 2006)
AMR...PANA PE 18 FEB!!!
RalucasS spune:
Roxana ar trebui sa evitam pe cat posibil sa citim despre astfel de evenimente nefericite pt ca ne facem rau si noua, dar mai ales bebelusilor nostri.
si incearca sa nu te mai gandesti la lucruri negative
34+
Lucas
Kya spune:
Neata randunici zglobii!
mami de Irisuca te inteleg perfect, ca sunt in aceeasi oala
suroreste. Noroc ca n-avem zapada, ca exact asta mi-ar fi trebuit
Si acum cu o mare durere-n... gat, anunt ca am reusit sa racesc. Nas infundat, gat rosu si foarte dureros, frisoane, stare de rau, ... ce mai, tot tacamul.
De maine intru in medical, ca daca o sa o tot duc asa pe picioare, nu ma mai vindec in veci. Asa ca o sa stau sa zac la cabana plapumioara.
Ursulica tare bancul!
Kya
29+ cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ancadragoman spune:
Roxana cred ca ai dreptate cu colicii si sa sti ca imi pare ffffff rau ptr prietena ta
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
natynic spune:
Fara a ma pricepe la colici, Raluca, mi se pare f logic ca daca exista ceva cu care le poti preveni, cum zicea Anca, mai bine dai preventiv, ca odata declansate colicile e mult mai greu sa le stopezi.
Cat despre site-ul Chicco, eu nu-l stiam! Ma incanta ca livrarea se face in maxim 24 de ore, deci daca nu esti aprovizionata cu ceva si trebuie sa stai in casa, capeti acel lucru f repede si simplu. Sigur imi voi lua si eu marsupiul ala, fie si pt 2-3 luni pana ma darama, raman la parerea ca merita, macar ca am supermarket-ul, piata, farmacia f aproape si pt cumparaturi de rutina imi va fi de o mie de ori mai usor sa car copilul in marsupiu decat cu caruciorul. Am ochit si un carucior, Simplicity, il stie cineva? Ca nu scrie cate kg are, obsesia mea!
. Si, intr-adevar, multe altele...Si fata de preturile nerusinate ale altor firme...
naty 29+ cu
(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Kya spune:
Roxana imi pare foarte rau de prietena ta. Cred ca e cumplit sa treci prin asa ceva.
Bianca Brad am inteles ca o sa vina diseara la Femeia Conduce pe Euforia sa povesteasca. E primul interviu dupa ce s-a intamplat... 
Sa ne fereasca Dumnezeu pe toate de asemenea grozavii 
Kya
29+ cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
PIDANA spune:
Buna dimineatza!
Prietenii cu care am fost ieri in parc au copil de aproape 9 luni si spuneau ca ii fac baie o data la doua zile. Pai eu stiu ca macar pana la un an se face baita zilnic.
Plus de faptul ca ii pune sare si zahar in mancare, iar pe la 2 luni ii dadea miere, dar asta e alta discutie.
Mamicilor voi cum procedati?
Dana
27+ cu 
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04
Simo27 spune:
Am aterizat si eu pe crengunta...am fost sa-mi ia glicemia,si am ramas socata de ce mi-au zis: cica daca e peste 130(maine imi da rezultatul) trebuie sa ma internez si sa-mi ia sange timp de 2 ore la interval de jumatate de ora
...asa,ca incep de acum sa-mi dau cu capul de pereti,ca nu vreau sa stau iar in spital ,chiar si pentru cateva ore...ce aiurea!Naty,aveai dreptate cand ziceai ca nu vezi rostul acestei investigatii,pe care eu am cerut-o
si dr meu a acceptat...asa,ca eu is vinovata! Sper ca maine sa fie glicemia sub 130,ca nu cred ca vreau sa mai continui...cum isi complica omul singur existenta!!!
Simo,mamica lui DAVID
,
35+ cu SAMUEL
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
ancadragoman spune:
legat de marsupiu,sa stiti ca ne-am luat si noi si pana acum l-am folosit de 2 ori
Pidana eu ii fac baita zilnic
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
zozela spune:
'neata!
Am rasfoit si eu putin capitolul si-am vazut ca ai ciripit mult pe marginea achizitiilor pentru bebelus!
Am vazut si pozici cu fete frumoase,cu catelusi dragalasi
Frumos we a fost aici pe crenguta!
Pe mine pot sa va spun ca m-au apucat niste mancarimi ingrozitoare de piele!!Ma scarpin ca o apucata,mai ca mi-am facut rani!!
..Si eu care speram sa n-am parte de asa ceva..
Si-am mai patit(daca pot spune asa)ceva-ultima mea cantareala a fost pe 8.01 si acum,Sambata-cand m-am suit iar pe cantar-am constatat ca nu m-am ingrasat niciun gram in plus in astea 2 sapt!..In mod normal m-as fi bucurat,dar in situatia asta?!!
O fi normal???!
Fug sa pregatesc noul capitol si revin cu linkul!Pupici muuulti tuturor!!
Ela..
in 32+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos