prurit vulvar

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_v spune:

leniaa, daca nu ai hpv, de ce te dai cu condyline? iti faci doar mai rau. pana la urma care e diagnosticul tau? e dermatita de contact? cel mai bine ar fi sa nu te mai dai cu nimic ca doar ranesti tesutul si asa iritat de acolo.
mie la ultimul control mi s-a spus sa nu ma mai dau cu nimic. o sa mai merg la un control la szeged.
eu ma simt mult mai bine noaptea cand nu port chiloti.
eu banuiesc la mine o iritatie in urma multiplelor creme aplicate. acum urmez sfatul medicului si nu mai dau cu nimic.
am gasit niste articole ale unui dermatolog din sua care spun ca simptomele mele se datoreaza aplicarii de steroizi. am luat legatura cu el pe email. si culmea mi-a raspuns. a zis ca cazul meu seamana cu cazurile vazute de el care s-au vindecat in urma renuntarii complete le steroizi. doar ca aceasta vindecare dureaza foarte mult in functie de durata tratamentului cu steroizi. poate sa dureze si cateva luni, trebuie doar rabdare.

http://www.accessmylibrary.com/coms2/summary_0286-2167411_ITM
http://www.future-drugs.com/doi/abs/10.1586/17469872.1.4.547?journalCode=edm

Eu intre timp voi apela la medicina alternativa. Uite planul meu de insanatosire:
Antiinflamatoare:
- extract gemoterapic de coacaze
- aloe vera gel
- exercitii lejere in fiecare seara

Detoxifiere:
- argila
- aloe vera

Refacerea pielii:
- aloe vera gel
- vivida
- vitamina a uleioasa

Reechilibrare (energetica, psihica):
- acupunctura
- investigatie Masloc
- inainte de culcare: vizualizare vindecare
- in fiecare zi facut ceva pt mine
- in fiecare zi facut ceva pt scopul meu in viata

Regim
- legume, fructe: mancat salate, legume, fructe in fiecare zi
- carne slaba la gratar
- eliminare pentru o saptamana a vreunei mancari, reintroducere saptamana viitoare, notat cum ma simt
- low oxalate diet
- baut 2 litri de apa/ceai pe zi
- culcat in fiecare seara la maxim ora 22.00

Evitat alergeni:
- spalat chiloti fara detergent
- purtat doar chiloti albi de bumbac
- purtat fusta
- purtat ciorapi cu banda adeziva

Evitat:
- frecarea
- purtat chiloti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leniaa spune:

Draga mea, se pare ca dupa o saptamana de dat cu condylyne, in urma caruia am aplicat cremele de la "HEMEL" care sunt 100% din plante iritatia care nu se vedea delok, uscandu-se datorita solutiei, am indentificat-o. sunt niste bubulite minuscule, una langa alta, rosiatice. cred ca de la solutie. ti-am spus m-a usturat rau de tot. dar cred ca merita. dau cu solutie si sapt. viitoare. si apoi aplic triamcinolon S si nidoflor. daca nu scap de ele o sa ma urc pe pereti. condylynul, contine podifilotoxina , o substanta antimicotica si citolitica care usuca bubitele. acum iau straturi straturi de piele moarta de pe labiile mari, probabil facuta de la atata sscarpinat si noianuri de creme aplicate non stop. VAd ca azi, pruritul s-a mai domolit, usturimea s-a mai potolit si dau inainte. cred ca asta e singura solutie cu care nu am incercat. si crede-ma ca le-am incercat pe toate. ce a spus doctorul?
pai mi-a luat banii si a zis ca am candida. a;poi iar mi-a luat banii si a zis ca am o infectie la ovar, apoi iar alti bani ca trebuie sa fac analiza HPV. etc. eu am vazut pe net cum arata condiloamele HPV. nici gand de asa ceva. bubuliletele mele nu se vedeau delok. nici cu lupa. exact cum le-ai descris tu. ca asa m-am lamurit ca este dermatita. nu ma duk la nici un doctor. itit spun cum evolueaza cu tratamentul asta. trebuie sa-ti spun ca am luat si niste pastilute pentru imunitate. sper sa iasa bine. si chestia cu concentratu si cu facutu pentru mine... o aplic in fiecare zi. am avut momente cand imploram sa nu ma mai manance si plangeam de usturime. asa ca solutia este sa le ard. protejez cu crema pielea dimprejur sa nu fie atacata de solutie si sper sa fie bine.

Mergi la inceput

bine v-am gasit. a dat roade,bune decomdata, tratamentul. am aplicat si bepathnene plus pentru ca facusem rana de la condylyne. pruritul s-a domolit, nu mai este atat de intens, iar noaptea pot dormi linistita. continui si saptamana asta.sa dau cu tramcinolon, amestecat cu bepanthene. Partea prtoasta este ca sunt in perioada lunara de ciclu si ma deranjeaza tampoanele. Am impresia ca de la ele mi s-a declansat aceasta dermatita. Am avut o perioada cand am pus in fiecare zi tampoanele zilnice. de acolo mi se trage. si acum trag eu. oricum ma bucur ca pruritul a incetat si rana s-a vindecat. sper sa nu mai revina. sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Lenus, ma bucur ca te simti mai bine. Sper sa-ti treaca de tot :)
Succes,
Alina

Mergi la inceput

Bine v-am regasit. Nu ca ma simt mai bine,ma simt foarte bine si a trecut. de tot. Mancarimile au incetat, complet. Rana s-a vindecat. Si sunt alt om. Dorm noaptea, port tanga, (ca inainte nu ii mai suportam), si .. ce sa va mai spun... va doresc multa sanatate! si sa va vindecati.

Mergi la inceput

Oau, Lenus. Ma bucur mult.

Numai bine,
Alina

Mergi la inceput

Bine v-am regasit. Sa va spun si continuarea. Tratmentul cu condyline a fost de scurta durata. La fel ca si bucuria mea. Mancarimea a revenit. Parca mai rea ca la inceput. Dau cu medacter, Iau niste capsule de trei frati patati (alergenic) mai dau si cu tinctura din aceeiasi planta. Nu cred ca exista solutii de tratament pentru dermatita asta. O am de 3 ani si nu scap de ea nicicum. Daca gasesc unguentul miraculos, fiti sigure ca va voi anunta imediat. Cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusch spune:

buna fetelor
am avut si eu ceva asemanator si stiu cum este
mie insa mi-a spus ginecologul ca am candida ,mi-a dat un tratament si mi-a trecut relativ repede(asta prima data).al doilea episod m-a tinut aproape 1 an de zile dar nu aveam mancarimi in continuu dar mi se atenuau fff bine cu bicarbonat.am incercat si eu diferite ovule MECLON GYNOZOL CERVIRON si ma iritau si mai tare si in cele din urma nu am mai dat cu nimic inafara de ceaiuri si bicarbonat.partea prosata era ca imi trecea pe moment si apoi reapare cand mi-era lumea mai draga.Era sa uit in perioada asta de 1 an am fost si la gine care mi-a zis ca nu am nimi ca mi se pare ca nu e rosu si asa mai departe.Mai avema putin si o luam razna ma-am gandit si eu ca si voi la diabet Hiv dar evident ca nu am avut nimic.Dupa vreun an am gasit in dulapul de medicamente 3 ovule ce poligynax care imi ramasesera de mai demult dupa un treatemnt pt o rana de col.si m-am gandis sa le folosesc chiar daca nu vaem o simptomatologie prea suparatoare in periada aia si minune de atunci nici o mancareme si a trecut un an de atunci.Eu cred ca nu ati gasit medicamentul potrivit dar apropo de ce nu incercati cu homeopate ca-s mult mai bune si nici nu riscati sa va iritati si mai tare mucoasa.
va pup si sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Bine v-am regasit dragele mele. Haideti sa va spun continuarea: tot studiind internetul, mi-am facut singura un tratament pentru mancarimea aasta . In paralel am vorbit si cu o prietena, ginecolog, care mi-a mai dat cateva sfaturi. Deci. pe data de 20, luna asta, am inceput tratament cu macmiror pastile (3 pe zi luate impreuna cu linex(care protejeaza stomacul). tot de trei ori pe zi, un preparat naturist, respectiv capsule Hyper-Gin. Seara, apalaturi cu plic de tantum rosa (mi-am luat si irigatorul de la ei, care este super) si dupa baia de rigoare, un ovul Klion D 100. aplicatii cu gel de galbenele si gel plantintim pentru dezinfectare si apoi o jumatate de ovul klion D il pun in palma, il divolv un pic cu apa si aplic pe labiile superioare. apoi somn. Trebuie sa va spun ca (si sper din tot sufletul sa fie ceasul cel bun) ma simt foarte bine, mancarimile au incetat fara a mai reveni in puseuri si acum fac bai de sezut cu pelin si alte plante. Nu mai pot baga ovule pentru ca sunt la ciclu, in schimb fac baile de sezut si ung labiile mari cu ovulul divolvat. Port chiloti de bumbac, chiar si tanga, bumbac sa fie si tampoanele sunt tot din bumbac, de la Medica si Freezia. Mai am inca trei zile de tratament dar sincer va spun ca schimbarea este uluitoare. Nu va spun ca trei zile am umblat cu fuste pana la glezne, pentru ca, din cauza ranilor de scarpinat nu puteam sa mai pun chiloti pe mine. Acum incepe sa se refaca stratul de piele distrus de scarpinat si ma simt bine. Durata tratamentului pe care il fac este de 10 zile. O sa revin sa va tin la curent si daca aveti simptomele pe care le-am descris eu si alina in pg. anterioare, eu zic ca tratamentul asta e ideal. Macmiror-ul asta e pentru bacterii, fungi, candida si tricomonas. si cum mie la analiza mi-au iesit "fungi' ma gandesc, ca netratati s-au cronicizat. Oricum, ce conteaza este ca acum ma simt mai bine si asta e un inceput. Sa auzim numai de bine si multa sanatate!

Mergi la inceput

Am terminat tratamentul. atat eu cat si sotul meu. Folosim prezervativ, pentru siguranta. Ma simt excelent. Pruritul a incetat, bubulitele au disparut. Nu ma intrebati ce a fost ca habar n-am. Am urmat tratamentul pe care vi l-am spus, in plus am luat si tinctura de propolis (o lingurita dim. una seara) si cate o pastila, in fiecare zi de SELEZIN ACE(zinc cu seleniu cu vitamine A, C, E si B6). Dati-mi si voi vesti despre evolutia tratamentului vostru asupra acestei (hai sa-i spun, dermatita vulvara)

Mergi la inceput