Mamici de septembrie - octombrie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

buna codruta
in af de dureri de sani, pofte si somnolenta si insomnii...mai nimik
tu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Eu....dureri de sani, aureole marite in diametru, un gust acrisor in gura. Nu am greturi, si nici pofte (decat din alea de rasfat, mai mult induse de idee!)

Aaaa, sa nu uit! Cum e cu epilatul cu ceara calda, si cu vopsitul?

Noi o sa fim nasi peste o luna, si parca nu as vrea sa nu ma vopsesc. Oare nuantatorul e ok?

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

epilatul nu cred ca e vreo problema
stiam ca de vopsit ai voie in ultimul trimestru de sarcina
nuantatorul nu are amoniac, nu vad de ce ar putea face rau

Mergi la inceput

Epilatul e al naiba de dureros. Am fost la epilat acum o saptamana, si m-a duruuuuuuttttt, dar am zis, ca deh, sunt ianinte de rusi, si poate e o luna mai sensibila. Stiam, ca la un moment dat, in sarcina, poate favoriza aparitia varicelor.

De vopsit, o sa-l intreb pe dr. sa vedem daca ne da voie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

MJ, bine ai venit printre noi!
Codruta, felicitari! Am citit ca daca vrei sate vopsesti, ar fi mai bine sa iti faci suvite! Sau te poti vopsi cu Henna, dar musette(parca) iti poate spune ca nu merita- acoperirea e f mica
July, felicitari!!!!!
Musette, bafta la eco! Asteptam sa ne comunici si noua vestile bune!
Maricar, am mai spus eu aici, in aceeasi situatie sunt si eu- ovulatia a avut loc la o luna de la ultimul cm. Banuiesc ca ai cm neregulat, nu?Stai linistita, vei vedea ca totul va fi bine.
Astazi avem 9s!!!!!!!!!!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mambishp spune:

Buna Buticutze!
nu am mai intrat demult ce mult ati scris!
Buna venit noilor burticutze si sarcina usora fara greturi

6+
De mi-ar da un baietel
Dragul mamei voinicel!
Vasile A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Intr-adevar epilatul e muuuuult mai dureros pe perioada sarcinii, am simtit-o pe pielea mea.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mambishp spune:

Buna Burticutze!
nu am mai intrat demult ce mult ati scris!
Buna venit noilor burticutze si sarcina usora fara greturi

6+
De mi-ar da un baietel
Dragul mamei voinicel!
Vasile A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Buna fetelor,
Ma bucur pentru fetele care nu au toxoplasmoza, eu am emotii ca am 2 pisici si abia pe 11 am programare la doctor. Am intrebat la Medlife daca pot sa ma duc fara recomandare si daca au un "set de analize pt. sarcina" si mi-au raspuns ca nu fac fara recomandare... uff.
Eu merg de obicei (cam 1 data pe an) la dr. Decebal Hudita si as vrea sa merg si pe parcursul sarcinii, dar sper sa fie atat de disponibil pe cat mi-as dori. De fapt, o sa vad pe 11 cat de disponibil se arata. Am fost anul trecut si l-am anuntat ca as vrea sa fac un copil, mi-a facut control si mi-a spus ca sunt ... pregatita :-) si ca nu-i nevoie sa fac analize (i-am spus ca am pisici si ca-i posibil sa am toxoplasmoza). Acum sunt stresata din cauza asta. Greturi, varsaturi, pofte nu am. doar sanii sunt din ce in mai mari, mi-e sete si am dureri abdominabile si cateodata si de spate(mai ales in preajma nevoii de toaleta). am sunat un priten care este doctor ginecolog si mi-a sugerat sa iau no spa si scobutil dar nu am luat. Desi am scris ca mi-e frica de durerile de cap, deocamdata ma descurc cu medicametul homeopat.
testul de sarcina a fost Dr. Sigur si in max. 3 min, mi-a aratat cele 2 liniute.
ca sa ma treceti in catastif:
DN: 13.09.1974
DUM:21.12.2007
DC: 16.01.2008
DPN:26.09.2008
va pup! si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Ce tacute sunteti burticute!!!! Va e somnic?

Mergi la inceput