Mamici de septembrie - octombrie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 21
Nerantula spune:
Nocom, as zice ca sigur nu am gemeni sau tripleti, pentru ca in familia mea NU exista astfel de precedente, DESI mi-as dori enorm! Dar atat de mult am vrut sa fie pozitiv testul ala incat l-am convins ![]()
![]()
.
5+
Liniuta noastra
Nocom spune:
Nerantula, Super!
Chiar, ce test ti-ai facut? Sa stim care e mai rapid si mai fidel dintre cele de pe piata. Caci eu mi-am facut Clear Blue la 7 zile dupa data la care trebuia sa-mi vina ciclul si mi-a iesit slab pozitiv...
5+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei
JulyMorning spune:
Maricar imi pare teribil de rau ca traiesti asemenea momente de neliniste. Stiu cum e, am avut o sarcina oprita din evolutie. Sper sa nu fie cazul la tine si bebe sa fi venit un pic mai tarziu.
suntem alaturi de tine.
Fetelor, ce sa zic... eu mi-am scos gargaunii din cap. Am fost aseara la eco la Herghelegiu, am asteptat 3 ore sa intru, dar ce nu facem noi pentru fasolica
. A iesit bebe de s8 si z4 (s9 dupa UM), cu frecventa cardiaca de 156, de 1,9 cm cu cap, trunchi si muguri de membre. Sunt super-ultra-mega incantata!!!
. E bineeeee!! 

_
Our future determines our past
Bebelina de S8+
maria2004 spune:
Fetelor tocmai am sunat pentru programare la Dr.Herghelegiu la sanador si am gasit loc la inceputul lui iunie. Asa ca cine mai vrea programare la dansul ar trebui sa sune de pe acum.
+6
+puiutul Maria (23.12.2004)
JulyMorning spune:
Si am updatat si semnatura, desi la masuratori nu avem inca 9 saptamani 
_
Fasolica de S9+
Joy21 spune:
Fetelor, cum va descuracati cu gretzurile?
La mine au inceput de 2-3 zile si tiiiin ziua si noaptea. Nu sunt foarte puternice, insa le simt prezenta.
Si o pofta puternica sa mananc cate ceva dar dupa primele inghitzituri 'mi se ia'. Sunt putin frustrata pt ca nu ma mai pot bucura de sentimentul acela dulce-placut de satzietate. 
Asta e, totul pentru bebe.
5+
Joy`s Joy
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
monica_dicut spune:
Mai fetele, am si eu o intrebare la voi. Dr mi-a dat sa fac analizele toxo, citomegalovirus, rubeola, etc la Synevo.Ma costa cam 400 ROn. Voi pe unde le-ati facut si cat v-au costat?
POate e undeva mai ieftin totusi...
POZNICI CU NOI
7+
EL NINO
JulyMorning spune:
Monica eu le-am facut la Sanador si m-au costat cam 370 de lei... deci tot aceeasi branza ![]()
Ca sa nu mai zic ca rezultatele le-am primit in 7 zile lucratoare, adica in jur de o saptamana jumatate
_
Fasolica de S9+
oanasm spune:
maria felicitari pt inimioara! sa creasca mare si sanatoasa!
monica eu sunt bine...tot fara greturi
...sper sa nici nu apara; in rest astept cu nerabdare urmatoarea eco!
musette iti inteleg emotiile...si eu mereu am inainte de eco! inca odata tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune!
codruta bine ai venit...oficial!
si felicitari pt opimism!
nerantula si io ca si tine! test pozitiv din z9dpo
(am zis ca-s gemeni)..s-a vazut sacul la eco la 4s1z..si la 6s1z inimioara![]()
july felicitari!!!!!! si la mai mareee!!!![]()
monica analizele astea si la synevo ...asa ca nu stiu alte preturi...
Oana
9+ 
o noua viata