Mamici de septembrie - octombrie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
andy_galro spune:
Fetelor ajutati-ma va rog cu niste sfaturi
....am fost azi la eco si mi-a zis asa dr: ori am ovulat tarziu si sarcina e prea mica ori e risc de sarcina extrauterina pt. ca se vede ceva dar nu e sigur daca e bine sau nu si m-a chemat vineri iar la control. Eu acum m-am speriat foarte tare...nu vreau sa fie sarcina EU ...ca stiu cazuri si nu e deloc placut.....
Acuma ce sa fac???????????????? Sa mai cer parerea unui alt doctor? mi-e asa de greu sa astept pana vineri..............sunt asa de speriata....ne dorim asa de mult acest bebe.......
6+
freshanana spune:
buna
sunt anna din constanta
as vrea sa ma treceti si pe mine pe lista (sper ca lista sa devina cat mai mare)
dn 25.10.1975 um:29.11.2007 dpn 04.09.2008
sanatate tuturor maicilor si sarcian usoara
freshanana spune:
am si o intrebare (asa ca de inceput) : aveti idee cand dispar durerile de sani ? cineva mi-a spus ca pe la 3 luni. nu am cautat e drept pe site-uri aceasta informatie ma gdeam ca poate stiti voi si aflu si eu cand o sa pot dormi pe burta. macar un pic pana va creste burtica mare si sigur nu o sa mai pot dormi in pozitia preferata
claudinna spune:
vdrag, vad ca esti deja pe listuta! bine ai venit!
freshanana, te-=am trecut in randul gravidutelor, suntem foarte aproape ca date! bine ai venit!
denyy10, da-ne toate datele sa te trecem pe lista! Bine ai venit la gravidute!
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
8+
claudinna spune:
bravo, july!
andy, nu stiu ce sa zic, s-ar putea sa fie mai mica sarcina decat crezi tu. daca esti nelinistita mai bine cere o a doua parere!
dar daca era extrauterina, cred ca aveai ceva dureri...
freshanana, pai tu mai vrei sa dormi comod acum?:))
am inteles si eu ca in trimestrul II de sarcina se mai potolesc durerile de sani, ca nu mai cresc, insa ce sa zic, atunci creste burtica si...cam greu de dormit pe burta...
fff important!!
totul pentru bebe
8+
freshanana spune:
multumesc de primire
la un mom dat dupa ce am scris mesajele am vaz ca nimeni nu zice nimik si ma intristasem deja
e eronata um la mn, m-am speriat ca am scris eu gresit. e 29.11.2007 (nu e o tragedie)
freshanana spune:
claudinna multumesc pt rasp. acum dorm pe burta doar cu 2 perne mari sub cap, si de fapt mai mult imtr-o parte , e pozitia mea preferata
stiu ca "totul pentru bb" si cu asta ma "consolez"
claudinna spune:
fetele carora le-am trimis invitatie cu happy tree, ati intrat? udati pomisorul?
haideti sa facem puncte, ca putem sa luam produse pentru noi si pentru bebe, daca facem peste 200!
fff important!!
totul pentru bebe
8+
oanasm spune:
seara buna!
bun venit noilor gravidutze si sarcina usoara!
andy io nu inteleg chestia asta ce a zis-o dr tau...se vede ceva! adika ce? te-ai uitat si tu pe monitor? eu zic sa mergi si la alt dr...nu de alta..dar acest "se vede ceva"....imi pare asa.. poate ai ovulat mai tarziu si atunci e mai ica sarcina...sau poate nu are el o aparatura asa de performanta! aaa...a fost eco vaginala?
fresh sanii sunt sensibili pe toata durata sarcinii...din ce am auzit si eu...dar cred ca depinde mult si de la un organism la altul..
july
fata fara gargauni!![]()
claudiaH te
si ma bucur ca sunteti ok! totusi...eu sper sa scri si la noi..nu doarr la mamici de bb2!![]()
claudinna am mai facut si eu niste adaugiri in listutza...sa sti cine-i vinovatu'
...aaaa...si eu vreau sa ud pomisoru...cum fac!? 

Oana
9+ 
o noua viata