Clipe fericite.

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns athosica spune:

Buna dragele mele, astazi am umblat peste tot pt a aduna actele de reatestare, sunt bucuroasa ca am reusit sa le rezolvam pe toate , am fost si la spitalul de psihiatrie azi , Doamne ferestre sa ajungi acolo, :( ne-a trb de acolo adeverinta ca suntem apti si nu avem prb psihiatrice ! Sunt dezamagita pt ca ieri am fost la Directie si nu am primit nici o veste buna , nu sunt copii, majoritatea sunt mari si de etnie :( ,cu prb de sanatate :(! Incep sa ma obijnuiesc cu gandul ca mai avem mult de asteptat , a trecut imediat un an si nu am vazut nici un copil , acum ne atestam din nou , poate va fi bn , sunt dezamagita , in toata tara asta oare nu se gaseste un copilas pt noi ? :( Va pup sa aveti parte numai de bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna ,

athosica

Sa va povestesc o discutie purtata intre mandra mea si 3 fetite, am fost la tara( avem o casa undeva la marginea unei paduri) cand ne ducem acolo ficamea aduna toti copii din zona si se joaca cu ei. Nustiu care a fost discutia inainte, dar am facut floricele si le-am dus un bol mare cu floricele, cand am pus bolul pe scaunel, am auzito:
-v-am spus eu ca, am cei mai buni parinti, vedeti intodeauna ei au grija de puiul lor.
Ea ne spune mereu cand suntem singuri ca: "sunteti cei mai buni parinti" dar acum am simtito ca fiind foarte mandra de noi.

O zi buna fetelorMergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_99 spune:

salutare la mari si la mici, la mamici si la pitici!! nu am mai intrat de o vesnicie pe forum, am citit ultimele voastre postari si acum nu mai pot sa ma concentrez la treaba.
noi avem o marie de 4 ani( de la 5 luni acasa) si un sebi de 2 ani (de la 2 luni acasa si devenit in curind adoptabil). sintem in perioada in care orice mic lucru ofera ocazia unei dispute care se incheie inevitabil cu plins si pupici de impacare intre cei doi mci razboinici. sint superbi cum se cauta, cum se iubesc si cita bucurie ne ofera! nu ne amintim cum era viata noastra pina acum 4 ani....sper sa imi faca timp si sa va povestesc si cite o intimplare dar acum avut nevoie sa ma simt din nou apartinind grupului de pe forum care m-a ajutat atit de mult in inceputurile in ale adoptiei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

athosica ,eu zic ca e bine sa stai linistita ,calma si sa ai inca rabdare chiar daca a trecut mult timp.
Important e sa va intilniti copilul si sa fie asa cum doriti voi.
Faptul ca sint multi copii cu probleme in sistem nu cred ca e o minciuna ,despre etnie ce sa zic ...pt.mine personal nu ar fi o problema ,mai greu mi-ar fi sa ma descurc si sa sa fac fata unui copil cu probleme de sanatate.
Gabi ,bine ai revenit ,cred ca e tare frumos sa ai doi copii ,asteptam sa ne povestesti mai multe despre ei si despre voi.
Denisa ,ai o fetita isteata foc si ai de ce sa fi mindra .
Eu cred mult in destin ,
de multe ori se intimpla ca anumite lucruri sa le dorim intr-un fel si pina la urma ni se intimpla ca totul sa fie o mare surpriza la care nu ne-am asteptat. Cred ca o mare importanta are faptul ca daca gindesti pozitiv ,esti realist si rabdator nu ai cum sa nu reusesti sa-ti indeplinesti anumite dorinti.
Despre baietelul meu pot sa va zic ca sintem tare mindri de el ,o simte si stie si el , de multe ori ne "manevreaza"cam cum vrea el.Ce face dragostea asta din noi ,intr-o zi fiind la ora prinzului ne-a spus ca el se simte f.bine impreuna cu noi ...a si specificat ca cu amindoi ,si ca ne iubeste mult.
Inca mai crede ca l-a adus barza (care fiind bolnava l-a lasat in Ro.), intr-o zi am vazut o barza in fata casei la care eu i-am zis ,priveste ce frumoasa e ,spune si tu asta a venit sa controleze daca esti bine ,sa vada ce faci tu ,nu mai este bolnava ,a facut o calatorie atit de lunga.
Atunci copilul a facut doi ochi mari ,a fost atit de fericit si mi-a zis , da ma ,ce ma bucur ca o vad si ca a venit sa ma vada.E tare frumoasa.
Ce m-am bucurat sa-l vad atit de sincer ,fericit si spontan.

Mergi la inceput