Puisori de mai 2003 (2)
Raspunsuri - Pagina 21
DanaMario spune:
Daiopri ce bine arati foarte fericita.
Aalina concediu placut si poate ne pui si noua niste poze (Asa mai vad si eu cum e prin tara)
Alycia si aici scoala incepe tot la 6-7 ani dar se face inainte un an sau 2 pregatitori.
Aici cind incepe clasa I trebuie sa stie literele sa citeasca, sa scrie.
Ange dar voi aveti uniforma?
Joshua o sa inceapa saptamana viitoare dar nu cred ca o sa am surprize ca el a inceput anul trecut JK asa ca stie deja cel asteapta s
Stie clasa, copii, invatatoarea.
El abia asteapta sa inceapa
Astazi i-am cumparat o camasa de scoala exact ca alea din tara cind mergeau copii in clasa I.
Daca intereseaza pe cineva au la H&M sint asa haioase
Daiopri spune:
Bravos voua. Scoala placuta. Noi nu avem si JK ci numai kindergarten. Da nu are uniforma. Ai vostri sunt la privati si de aia?
DanaMario, asa sunt eu fericita cand mananc pe undeva si nu a trebuit sa gatesc eu:))) Macar in poze sa dau bine, daca de altfel ma albesc la subectul cu viitorii motani:(( Ti-am zis dincolo cu long distance.
Aalina unde umbli mama? Ma duc sa te caut la subectul tau ca dupa ce m-am aprins la al meu nu am mai verificat la tine:))
Alycia are 120 cm. Macar la atat sa foloseasca si genele mele gigantice:))
Trebuie sa ii iau si eu ghiozdanel ceva. Of tare aeriana mai sunt...
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
DanaMario spune:
Daiopri nu noi nu avem uniforma I-am luat eu asa ca-mi place din proprie initiativa sa-mi aduc eu aminte de scoala.
Joshua nu este la privata este la publica.
Tot vroiam sa te intreb se fac ceva pregatiri ca-n de Olimpiada?
Ca dupa cit de spectaculos a fost la chinezi sa nu se faca de ris?
Se vede ceva pe acolo?
Se construieste stadion Olimpic?
alycia spune:
aaaa...am priceput acum Dana Mario..la noi i se spune clasa pregatitoare dar tot la gradinita se cheama ca merg.In clasa 1 la noi, invata sa citeasca si sa scrie...iar in clasa pregatitoare eventual cunosc cifrele, adunari si scaderi pana la 10...dar de scris si citit nu se prea ocupa...ramane pe clasa 1 .
Daiopri sa vezi ironie, l-am masurat si eu pe Mircea..are tot 1.20 si 24,5 kg doar ca mie Cristian mi se pare mult mai inalt in poze decat Mircea.
Daiopri spune:
Aalina, pai eu nu ma vaitam de cum arat ci de ce zice cantarul:)) Da cata vacanta mai ai? E frumos asa?:)) Nu deschizi capitol nou inainte sa fugi?
Alycia, pai asta e cu pozele ca si eu vad copii vostri mai mari. Probabil ca suntem obisnuiti cu ai nostri.
DanaMario, cred ca glumesti:)) Nu au astia cum sa egaleze, dara sa intreaca chinezii. Apoi la ei sunt jocurile de iarna. Eu ma tot intreb cine vine:))
Nu stiu daca o sa faca stadion olimpic, dar in wk mergem in Whistler si iti zic ce vad si aflu pe acolo. In rest in Vanc ei s-au concentrat pe drumuri si mijloace de transport de aici la Whistler. Si de bine ce lucreaza ei cu spor si cheltuie gramada de ani, in wk lung din august le-au cazut roci in drum, da multe nu asa. Si drept sa zic ma strange in spate sa mergem pe acolo, desi drumul e f. frumos de altfel. Dar nu am realizat pana acum cat poate fi de periculos. Nici nu stiu unde ar putea construi prea mult caci Whistler e destul de micut. Din cate stiu fac "oras" olimpic ca nu ar fi avut unde sa I cazeze, caci hotelurile sunt scumpe si banuiesc ca nu o sa aiba locuri. Te tin la curent daca mai aflu ceva.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
DanaMario spune:
Aalina nici o problema asteptam sa te linistesti cit vrei numai sa pui poze.
Am uitat sa va spun la inceputul olimpiadei muream ca Joshua cauta la tv numai Canada sa vada cind defileaza, daca ia medalii si tipa prin casa numai Go Canada Go.
Noroc ca pina la sfirsitul olimpiadei bombardat de mama si mine si-a revenit intreba se intereseaza si de Romania.
Si nu pot nici cum sa fac sa invete imnul Romaniei ca cica nu stiu eu ca da imnul Canadei e "O Canada" al Romaniei e "O Romania" nu "Desteaptate romane" :)