Puisori de mai 2003 (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Eu dragelor sunt in stres si astept ora 15.30 sa ma duc sa vad cum a reactionat piticania la prima zi de camin.
Dimineata a fost ok. Cat am vorbit eu cu educatoarea el deja intrase in clasa isi gasise un scaunel si povestea cu copii. Cand sa plec abia s-a indurat sa imi faca cu mana, era ocupat :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Pai bine ca ne fierbi aicea, cum a reactionat?

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii

Mergi la inceput

Mai nu a plans. Se juca cand am ajuns. Da a zis ca el nu se mai duce:))
Cred ca ii lipsesc prietenii de la cealalta gradinita. A dormit bine acolo, masa de dimineata si gustarea de la 3 a papat dar la pranz...cum ma si asteptam nu prea. L-au si lovit din prima cu mazare pe care el o refuza din principiu.
Mi-a povestit cam tot ce au facut, era entuziasmat...dar daca il intrebi daca ii place spune ca nu. Asa ca eu m-am hotarat ca o perioada sa nu il mai intreb :)))
O sa vad si azi ce se mai intampla. Sper sa fie doar faptul ca e un loc nou si lume noua. Pe mine de la atata stres asa m-a pocnit o durere de stomac de numa. Si ca sa va incurajez ma gandeam ca mai au un pic pana la scoala si ca va incepe sa le cada dintii. Pai io nici nu am apucat sa uit noptile nedormite cand ii cresteau dintii
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Hai Alina ca mi-au dat lacrimile, ai dreptate, prea repede trece timpul. Sa stiti ca si eu ma uitam mai deunazi la dintisorii ei si ma gandeam ca mai e putin si ii schimbam si mai incheiem o etapa...
Doamne, asa as vrea sa tin timpul in loc, sa petrec cu ea fiecare clipa, sa o traiesc din plin, sa mi-o intiparesc in ochi si in minte asa cum e acum ca si cum i-as face o sculptura in ceara dar una vie. Nu vreau sa creasca, nu vreau!!!
Si noi vom schimba gradinita de la vara si nu-mi faceam probleme pt asta pana nu am citit ce se intampla cu Dori. Deci tanjesc dupa prietenii lor... mie Ilinca nu-mi pare prea sentimentala si atasata de prietene dar mai stii ce necazuri vom avea si noi?
Incep sa am indoieli si cu privire la gradinita particulara din vara, sotul acceptase ideea dar are dreptate ca vom avea multe cheltuieli cu casa si ne va fi greu si cu taxa la gradi. Incep sa ma intreb daca chiar merita, poate o sa intreb fetele pe aici sa adun niste pareri.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Dana eu ca si gradinita particulara nu aveam de unde alege pentru ca e una singura in oras, mi s-a parut si scumpa si am avut si parerea unor parinti-cunostinte care nu au fost multumiti. Asa ca din gradinitele cu program prelungit care sa fie ca distanta ok de casa, sa il pot duce eu si sa il ia sotul meu am ales-o pe cea care mi s-a parut cea mai ok. E spaioasa, are curte mare ingradita, usa de la intrare este inchisa cu interfon (ca is destul de paranoia) au doua educatoare... etc.
Acum pentru Dori schimbarea e destul de mare si pentru faptul ca i se modifica tot programul. Bunicii ii faceau toate poftele, manca acasa de pranz, dormea acasa, statea afara in curte.
Acum toate astea se intampla la gradinita. Eu incerc sa pozitivez totul, ii arat partile bune, faptul ca petrecem mai mult timp impreuna etc... Daca ar fi sa ma iau dupa ce vad in astea doua zile in comporamentul lui pare ok. Ma termina insa cand imi spune ca nu ii place si nu se duce. Dar a mers destul de incantat azi dimineata, m-a pupat la plecare fara probleme. Asa ca am zis ca mai astept cateva zile pana sa il intreb daca ii place dar o sa incerc sa povestesc cu el si sa vad de fapt ce il deranjeaza.
Ieri de exemplu a spus ca nu se jucasera copii cu el. Eu cand am intrat ei tocmai jucau un joc si chiar fusese ales Dori. I-am explicat ca inca nu il cunosc copii, dar ca se vor imprieteni.
Cu masa de pranz iar cred ca e mai greu pentru ca mama daca el zicea ca nu vrea nu stiu ce nu ii dadea aia sa manance. La gradi meniul ala e si gata. Va trebui sa incerce sa manance sau nu stiu. Eh...sunt la inceput inca caut solutii. Dar daca vrei te tin la curent cu reactiile lui poate o sa poti aplica ceva cu Ilinca cand va fi cazul.

Iar cu starile noastre - ce mari sunt copii nostri mici - eu sunt invatata...la mine apar la anumite intervale. Chiar ma gandeam astazi ca desi e acasa si il iau la 4, imi e mai dor de el decat cand statea cateva zile la tara. Dar cred ca e emotia noului. Sper sa ne adaptam usor si eu si el.
Va mai scriu maine impresiile de azi :)
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Aalina nu-ti fa griji..copii se acomodeaza repede...problema e alta...cum va reactiona sitemul lui imunitar la colcaiala de virusi din camin...pentru ca din pacate asa se pot numi ...Mircea nu rezista mai mult de 5 zile...si apoi o trageam cate 2 sapt. cu medicamente...da' cine stie poate voi veti avea noroc...noi am sistat gradi pana in primavara..ca de la atatea raceli am fost la un pas de astm...bafta..
Dana eu zic sa nu-ti faci griji cu Ilinca..din cate stiu ea e destul de rezistenta la boli...iar cu acomodarea asa cum i-am spus si Aalinei, se face...
Maine e ziua indragostitilor..cum o petreceti?

Alycia si cei doi flacaiasi!

Mergi la inceput

Pe cuvantul meu ca uneori imi vine sa sparg ceva capete. Ajung ieri la camin si educatoare din tura de dupa masa vine sa imi zica ca s-a crizat copilul la masa de pranz ca nu vrea sa manance, motivand ca il doare burica. Asa ca a venit asistenta, alta draguta, care i-a zis ca daca nu mananca vine doctorul sa ii fac injectie. Si i-am zis eu ce parere am de metodele lor pedagogice mai ales ca pana acum copilul meu a mers la medici linistit, pana si la luat sange a stat fara probleme intotdeauna.
Asa ca de aseara nu aud decat "nu vreau la camin".
Nu va spun cata imaginatie mi-a trebuit ieri si astazi dimineata ca sa depasim momentul. Ba chiar aseara Dori a invatat si ceva din poezia pentru serbare.
Cumva, cumva am reusit azi sa il fac sa nu planga pana sa plecam de acasa asa ca pe drum si acolo a fost ok.
I-am spus educatoarei de dimineata (care parea ceva mai normala) sa il lase deocamdata cu masa de pranz in treaba lui mai ales ca accepta cu placere celelalte mese si participa bine la activitati.
Astept cu groaza ora 4 sa vad ce s-a mai intamplat.

Alycia el de un an si jumatate merge la gradinita, dar cu program numai pana la pranz, asa ca am tot cunoscut virusii si noi. Sper astia de oras sa fie mai amarati si sa ii biruim mai usor.
Eu asa am un entuziasm de ziua indragostitilor de nu iti imaginezi. Acum inventez chestii atragatoare de facut cu copilul ca sa il motivez pentru camin si aplic la greu mituirea in orice forma ma duce capul. Ma rog sa nu ramana cu sechele si dupa perioada de acomodare :)))
Va pupa mama si sa va iubiti mult :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Mi-am luat pastile si siropuri sa ma pun pe picioare pina martea viitoare cind incep munca, si era s-o string de git pe Minnie cind m-a sculat de 3 ori azi noapte cu probleme la stomacel.. Dar cu surprindere constat acuma ca-s mai odihnita decit ieri dimineata si am capul mai limpede.. Din pacate, sinusurile nu chiar asa de limpezi, ieri a fost o zi cind am plecat fara caciula si cu haina filfiind si cind m-am intors am oprit la o statie de benzina sa-mi umflu un cauciuc, ca mi se parea ca-i cam moale, si-n doua secunde am lasat totul balta ca credeam ca-mi cade pielea de pe miini si m-am bagat in masina sa-mi caut minusile...
Aalina, pai io ti-o spun si p-aia ca noi avem sosete care ne vin la amindoi... la el numa bine, mie intinse la maxim..
Apropos de convins si obtinut pareri, cind cam stiu ca ar putea fi parerile impartite, il iau eu si-i prezint situatia ca pe o chestie recompensatorie, ca daca i se pare ca nu-i obligatorie ii place mai tare.. :) De la o vreme a inceput sa mi se miriie ca nu-i place la gradi si nu mai vrea de intrasem la banuieli, si l-am dus de citeva ori cu ochii in lacrimi, ca sa gasim acolo o gasca vesela care mai ca n-a izbucnit in urale cind l-au vazut si de unde abia il bagasem pe usa, s-a repezit la joaca cu viteza fulgerului, abia si-a facut timp sa ma pupe din mers..
Acu vad c-ai mai scris un post - nu-ti fa griji, copiii au un sistem bine dezvoltat de a trece peste idiotenia adultilor - auzi, da' mai bine decit sa bagi educatoarea de dupa-masa sub nivelul marii, mai bine ii zici ce si cum sa faca.. (educatoarele trebuie si ele educate, nu? si daca n-asculta, zi-i c-o pui la colt, reclamat la sefi, etc.. metoda corespunzatoare.. si da, daca-l mai ameninta cu injectia, io zic ca e OK o tigaie-n cap..)
alycia, io una o sa petrec ziua indragostitilor refacindu-ma dupa pregatirile facute pentru ea...
dana d, daca Alexa tot mai protesteaza pentru pierdutul gastii, adu-i aminte ca exista internet.. si daca cumva ajungeti la concluzia ca luati alt calculator in casa, prezinta-i situatia Alexei ca daca e cuminte poate se trezeste cu calculatorul ei propriu si personal.. :)
Daiopri, noi tocmai am descoperit extractul de oregano pe post de anti-viral, daca nu vrei sa lasi o avere la magazinul de "naturale", intreaba direct pe careva si iesi imediat din magazin.. :)
Va pupa mama si sa fiti bine

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii

Mergi la inceput

Va anunt ca Dori urla in continuare de parca il duc la taiere. Sper sa treaca cumva perioada asta ca eu deja am crize de stomac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

aalina trezestei cumva spiritul competitiei..spunei ca daca merge se face cel mai destept baiat...si daca nu o sa vrea sa mearga la gradi va ramane codas...spunei ce om mare si destept se va face...apropos..puii vostrii v-au spus ce vor sa se faca?
Mircea m-a anuntat cu mandrie ca se face bucatar sef.......hahah
noi de ziua am iesit in oras la un restaurant...intr-un separeu...unde am ascultat muzica in surdina si ne-am destrabalat cu meniul...in sensul ca nu ne-am uitat la pret...a fost placut o relaxare in doi...copii au ramas acasa cu mami...

Alycia si cei doi flacaiasi!

Mergi la inceput