Parinti care isi ajuta copii la teme
Raspunsuri - Pagina 3
filofteia spune:
Poate ca ar trebui s-o intrebe si pe profa de la scoala de ce i-a taiat tema si asa va afla cat de mult stie copilul. Si eu cred ca i-a taiat-o pentru ca ii stie nivelul si si-a dat seama ca n-a facut-o ea.
ramyteo spune:
Poi da probabil, dar a fost asa de simpla cu cuvinte simple.
nu stiu dar e treaba lor nu? Ea a zis ca profesoara i-a zis ca nu a facut ce ii cerea in carte. Dar noah eu cred ca nici nu a citit ce scria la fata in caiet. Groaznic. Asta este.
Pupici
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
flower-power spune:
Scrie varului tau o scurta scrisoare despre ce crezi tu ca vei face de Craciun ,care sa se termine cu o invitatie-asta era cerinta ,daca ai folosit si timpul viitor atunci scr.ar fi trb. sa fie OK .Problema rezida in faptul ca sunt4-5 ani de acoperit ,iar tu te inhami la o munca ....Daca ccc copila e atat de tabula rasa ,asta e in parte meritul profei ,in general invatamantul de stat e din pacate ,ca si sistemul sanitar ,unul paralel ,unde o mare parte merg pentru a avea de unde sa-si recruteze clienti pentru particular .Asa ca din ce in ce mai putini isi bat capul ,iar noi "scapam pe unde putem" .Cealalta parte a meritului revine familiei care prefera sa puna pe unul si pe altul sa-i faca tema decat sa se gandeasca ce se va alege de copil...Ca sa nu mai vbm de faptul ca nici prin minte nu le trece sa ia atitudine la scoala .Fericiti cei saraci cu duhul ...Iata ,de asta se comporta cadrele asa...Tu ai avut intentii bune...dar cruta-ti fortele si gandeste-te daca merita si ce intelege plodul de aici ca el merge la sc de mobilier ,ai lui se strofoaca sa -i faca ccc cate cineva temele si ea vine cu jalba in protap .Vorbim mai incolo cand intrati la scoala ...
Fost cadru didactic
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de
TIBI-MARES
ramyteo spune:
Esti o draguta, de atunci am refuzat sa o mai ajut la lectii ,in schimb masa a chemat o profesoara care i-a facut tema si a venit la mine si mi-a zis ca a luat 10. Dar nu pe munca ei. Treaba lor, fiecare isi educa copiii cum vor, cum au fost invatati.
Nu ma deranjeaza sa vorbim cand fetita incepe scoala
, pupici 
Teo 
Perlute
o viata...