Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(6)
Raspunsuri - Pagina 21
addiana spune:
mariaana probabil albumul cu poze este setat pe privat si nu public si de-asta nu reusim sa le vedem. sau eventual sa dai copy la link cand e deschisa pagina direct la poze (nu la albume)
mikycris sanatate multa deliei!
onyx asa e cu cazaturile...ce sa facem...radem de prostia noastra sau a altora!![]()
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
ella10 spune:
Apropos ca vorbiti de albume, Addiana spune-mi si mie cum sa fac sa-mi pun titlu la album caci nu stiu ce am facut acolo si daca vrerau sa-mi fac alt album nu stiu cum, help me
poze
BIANCA ANTONIA 
39+
gina_butnaru spune:
Buna fetelor, 
Am intrat si eu o tura rapida, ca mai am ceva de munca pana la 5 si de luni plec in concediu. N-am dezertat, dar la mine a fost o nebunie si vreau sa las totul in ordine pentru o saptamana, chiar daca la intoarcere nu vor mai fi asa. La noi e nebunie, sunt multe schimbari, e si inchidere de luna etc.
Mai sunt si eu pe-aici pana la 5, in week-end, cum va ziceam si ieri, nu stiu daca mai am timp sa intru, dar tin neaparat sa le felicit pe toate fetele care isi vor sarbatori ziua de nastere cat sunt eu plecata, asa ca o sa va iau in ordine:
ramyteo (Ramona) - 3 februarie

MIKYCRIS (Delia) - 7 februarie 

si cam atat, ca pe urma ma intorc, nu stau decat pana vineri seara, dar iar in week-endul urmator nu stiu ce ma asteapta.
Deci, fetelor care veti fi sarbatorite cat sunt eu plecata in vacanta la Viena, va doresc tot ce e mai bun in lume, multa sanatate, sa fiti fericite alaturi de cei dragi si sa va traiasca copilasii si sotiorii sau viitorii copilasi! La multi ani tuturor! 

Multi pupici si o sa va povestesc cum a fost cand ma intorc. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Mimihoo
Multumesc, Gina. chiar aveam nevoie ca sa fiu linistita.
M-am uitat la fotografii si sunt tare dragutze. sa-ti traiasca, sa fie sanatosi!
am si eu fotografii pe flickr dar nu sunt cu copii .. inca :-) (www.flickr.com/photos/mipepitoida)
numai bine si sa fiti sanatoase!
Mersi mult pentru complimente si pozele tale sunt super! Esti cumva fotograf profesionist, ai niste peisaje superbe!
Si ma bucur ca te-am linistit!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

ticker
GIULIA-20/06/07