Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Addiana era invers cu ajutorul multumim oricum

_

ticker
mamicŕde GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

adriana, onyx multi ani fericiti impreuna de acum incoclo!
eu nu stiam ca e reversibila vasectomia(asa se cheama???)
cat despre bebei...inca nu spun nu hotarat si de-asta nici n-am vrut sa-mi leg trompele. am deocamdata 26 de ani si doua fete superbe, dar ce stiu eu ce ma apuca pe la 35 sau mai incolo!!!!

kati scuze...in dorinta de a ajuta n-am mai fost atenta!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

haideti la , 3 in 1, ciocolata... cat nu se racesc!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am venit

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

la apel
Nu prea ma regasesc in subiectul care l-ati deschis legat de contraceptie asa ca nu prea pot sa-mi dau cu parerea;in rest suntem bine, asteptam ziua cea mare
toate fetele

poze
BIANCA ANTONIA
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

‘Neata,

Iaca si noi pe aici, binenteles de la servici.
Daca tot nu am asa mult de munca, printre picaturi va mai citesc.
Cat despre vasectomie, nici eu nu stiam inainte ca este reversibila, dar avem niste prieteni spanioli care el si-a facut “legatura” si mi-au spus ca ei sunt foarte multumiti, ea nu mai trebuie sa ia nici pastile si nici sa-si bage sterilet, si pe el nu-l deranjeaza cu absolut nimic, nu i-a scazut cheful si n-are nici o problema, tocmai de aceea ne-am decis si noi, de fapt, papa, ca eu nu pot sa-l oblig, va dati seama, dar el este foarte deschis in privinta asta, macar atat.
In ultimul timp au mai aparut si niste… cred ca “plasture” i se spune (in spaniola ii spune parche anticonceptivo), care are acelasi efect ca si pastilele, doar ca il lipesti pe piele, oriunde vrei si are acelasi rol. Au aparut multe chestii in ultimul timp, atat ca fiecare trebuie sa vada care ii convine mai mult. Cat despre pastile, si eu am luat la inceputul casniciei, dar de la unele imi era rau in fiecare luna si de la altele incepusem sa ma ingras, asa ca le-am lasat si am folosit foite chinezesti pana am hotarat sa-l avem pe Vlad si dupa ce am nascut tot cu foite ne-am descurcat. Sunt bune, eu am fost multumita.

Pupik de la Onyx si Vlad

27+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Gina am vazut filmuletele cu nazdravanul tau

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mersi mult pentru aprecieri!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Buna fetelor,

M-am eliberat si eu un pic si o sa stau cu voi.

Pupici la toate, revin.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna, fetelor.legat de nastere, eu am nascut natural, tot asa nastere provocata cu perfuzie, am avut dilatatie doar 6 dar am nascut natural fara epidurala.m-a mai taiat un pic si gata.oricum acum am uitat si tot mi-ar fi frica si la a doua nastere.si eu imi doresc mult bb2 dar simt ca nu voi face fata.nu am ajutor,sotul nu are program fix macar sa-l duca si sa-l ia pe razvan de la gradi.eu nu pot sa plec cu bb dupa mine sa-l duc pe razvan cand sunt zile geroase.sunt unele lucruri pe care cred ca nu loe-as putea rezolva singura si cu 2 copii.
eu de la anticonceptionale nu m-am ingrasat de loc.e adevarat ca sunt fumatoare, dar.....Ma simt bine de la ele doar ca mi s-a scarbit sa le tot inghit.dar asta e, deocamdata mergem inainte.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onyxg1998

Auziti, fetelor, dar voi mai vreti copii? Eu i-am zis deja lui papi, de fapt mi-a spus el inainte sa se lege, sa nu mai raman insarcinata. Asa ca dupa ce nasc, am sa-l trimit la urologie sau unde trebuie si sa se lege, ca e mai usor la ei decat la noi. Si asa scapati de dureri de cap, de probleme si alte ganduri. La ei este ceva reversibil, si in primul rand intr-un sfert de ora cel mult si nici nu este dureros. La noi este mai complicat, asa ca va sfatuiesc sa incercati sa vorbiti cu perechile voastre si sa le propuneti ideea.
Cat despre noi, suntem casatoriti de 10 ani (anul asta in octombrie) si suntem impreuna de 12 ani. Au fost si momente bune si momente foarte rele, dar cand exista rabdare, treci peste toate.

Pupik de la Onyx si Vlad

27+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Onix, eu mai vreau un bebe, cat de curand. Adica cam peste 8-9 luni vreau sa raman iar gravi. Nu stiu daca Tibi ar accepta ideea cu legatul, dar si cu steriletul nu e o problema asa grava, asa ca pentru cateva luni, mai merge.

Multi ani inainte alaturi de sotul tau! Si sa stii ca ai dreptate, treci prin multe, dupa cativa ani nu mai e totul ca la inceput... Fetele cu mai multa experianta stiu de ce...

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput