LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (279)
Raspunsuri - Pagina 18
maraki spune:
Irino mai bine te duci la dr. sa vezi ce ai. Claritin spuneau fetele dar probabil are aceeasi compozitie. Eu am pregatit pachetul pt. Ro, trimit ce v-am spus ca i-am cumparat Roxanei si am cautat prin sifonier si hainute pt. bebele vecinului.Grosul este jos in boxa, ambalat in cutii. Nu am avut timp sa merg sa caut, sant bune si astea care le trimit. Am avut si o gramada de rufe de intins, trebuie sa pregatesc baia lui Angelo si sa ma ocup de el.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
Am citit din urma si mi-am amintit de Vladimir! Pufu cum se mai simte baiatul? Sanatate si pupici puiului
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
asteryaro spune:
Gagici, am petrecut pe cinste.
Maine vin cu detalii. Ma simt de parca plutesc, sunt foarte fericita.
Inca o data, multumesc de urarile care au venit pe diverse cai: sms, pm, telefon si aici.
Le-am multumit si celor pe care le-a durut in tastatura sa zica un la multi ani, dar asa-i omu', mic si fudul .
Tot maine bag si poze.
Pufule, m-ai dat pe spate cu Vladimirescu' tau!!! Sa-i dai o diploma si un pupacioi maaaare de la noi, merita din plin. Copil exemplar.
Fetele care aveti deja copiii la cresa/gradi, veti vedea in curand progrese mari. Pana si Razvanelu a progresat... pupa mami minunea durdulie!
Irina, mergi la medic sau baga antihistaminice. Si mai lasa naibii sucurile si tutunul, madame, ca strica tenu' si dintii.
Muaaahhhhh!
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
Giova spune:
In sf. am timp si eu de scirs. piticul cu neamurile s-au culcat si eu ma relexez.
Maraki, Marco e la gradi din 15 martie 2007, deci ... azi maine e anul.
ai trimis pachetul?
Silvia papucii care i-am laut nu stiu unde sunt facuti. ce stiu e ca in Tm e fabrica geox, lucreaza chiar o prietena acolo si moare ca nu poate scoate nimic. oricum peste ea mai sunt inca cateva maini. poate la nivel inalt se pot lua, caci la noi totul e posibil.
Astery ma bucur ca a fost totul ok azi. frumosului.
Pufu insanatosire grabnica lui Vladimir. sper sa nu mai faca febra sau sa fii luat vreo viroza.
Noi azi ne-am plimbarit, am luat copilul, acasa, pe urma la pizza, ei acasa, eu la sedinta cu nebunii.
Maine sper sa fie o zi mi linistita, caci asta m-a terminat.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
szaboali spune:
si multi de la Baia Mare la toate gagicile si spiridusii.
La multi ani tuturor spiridusilor sarbatoriti pana acum.
Multa sanatate spiridusilor si mamicilor bolnavioare ...si noi am trecut printr-o serie de antibiotic, ca doar a trebuit fata sa ia raceala de la verii ei.
Noi suntem bine, tot asa nu prea avem noutati , incepem sa vorbim din ce in ce mai bine, cat de cat mai cu inteles, mai rostim si cuvinte de la coada la cap...deci iese cateodata o mare mare cacealma...
Mai nou fata mea e foarte obsedata de a ma cremui pe burtica...in fiecare seara imi cere chema (crema) sa faca bobica cu crema si bineinteles ca il pupa toata ziua...deci e sigur sigur bebele din burtica baietel.
Toata ziua buna ziua turuie ca o moara stricata...cel mai mult ii place sa se joace la cuptorul cu microunde si se mai catara pe canapea sa aprinda si sa stinga becul.
De vreo 2 saptamani a invatat-o nasu-so sa ii zica la tata-so faier (fraier) am sa o filmez maine sa o si auziti.
Toata ziua se baga pe cine stie unde si striga "unde-i fata?" ca noi sa o cautam...apoi se mai baga prin casuta ei , mai pe dupa dulap, mai pe sub pat, pe sub masa...deci nu avem timp sa ne plictisim.
La calculator nu avem ce cauta ca toata ziua ii trebuie "mune" (muzica )anii '80 Modern Talking, Bad boys blue, Sandra si de astea....si astea numai "taie" (tare)...ca s-a plictisit saraca fata de Nelly Furtado...apoi ii mai trebuie "dene mate" (desene animate) sau filmulete cu ea , la astea le zice "fim cu fata" si oriunde ar fi in casa sa se vada pe ea la televizor...asa ca i-a luat tata-so inca un DVD ca sa se vada fata si in dormitor si in bucatarie ...la noi e colectie de televizoare si de DVD-uri.
Sa nu uit sa va spun ca in bucatarie e un "agiutol" (ajutor) de nnadejde...stie fata ca nu ma mai pot aplecat foarte bine si imi pune toate farfuriile si bolurile spalate la loc ...daca le pun cumva la loc si nu e ea pe faza si apare in bucatarie pe la sfarsitul operatiunii se crizeaza de nu mai am liniste ...asa ca tre sa o chem de fiecare data.
Cea mai tare faza e cu "apiatul" (aspiratul)...na ca ar vrea si fata , daca nu o lasa tata-so ii opreste aspiratorul si nu il lasa sa aspire numai cand are ea chef.
Multe-s cate face...ma opresc aici ca am scris bugat...nu va mai stresez
Am pus 2 filmulete in Iarinutza2 sa vedeti cum o da ea cu crema pe bobica.
Multi de la noi si o noapte buna si linistita sa aveti.
Ali31+ si IARINA (16.02.2006)
http://www.dropshots.com/iarinutza
http://www.dropshots.com/iarinutza2#
bumbita spune:
buna seara, dragele mele!
intru si eu putin si repede inainte de a merge la culcare. sunt franta de oboseala.
anasebe, cristina, pufu, giova, cosmi, ana de france si care mai sunteti ne alaturam si noi...."gradinistilor" de luni. azi am umblat dupa cereri, dupa adeverinte. maine facem si cateva analize, ma duc sa le duc directoarei si gataaa !!!are mami baiat mare!
ce m-a facut sa accelerez putin lucrurile? in primul tand, simt ca se cam plictisea copilul in casa, programul lui devenise foarte monoton, avea o energie de nedescris, ma obosea la maxim, cateodata ma mai si rasteam pe el cand nu isi mai gasea locul si eu eram cu treaba cu cel mic.
In al doilea rand, doamnelor, gata am terminat si eu cu joaca si relaxul. de luni, voi incepe treaba la firma. nu de alta dar in martie imi intra ultimele BO si dupa aia va trebui sa platesc toate cheltuielile cu banii de acasa ( salariul contabilei, chiria, telefoanele etc ). glumesc, nu asta e motivul principal. dar daca sotul imi pleaca la bucuresti, trebuie sa fac si eu aici ceva, nu? maine , poimaine, ma trezesc cu soacra/cumnata ca-mi striga ca " el se chinuie pe acolo, chirie, mancare negatita, program prelungit si eu stau bine merci acasa " ( la mintea lor, asa gandesc ca grija si cresterea a doi copii inseamna sa stai - vezi maraki ).
Cica vine socrela si sta cu bebe, mai vine sa o supravegheze prietena mea asistenta din bloc. S-o vedem si pe-asta.
azi am fost la gradi si am vb si cu educatoarea. e o draguta. este o d-ra de vreo 27 de ani, mignona si grasuta, f finuta, deschisa si volubila. cand m-am dus eu il imbraca pe un baietel de doi ani ca venisera parintii lui sa-l ia acasa. au foarte frumos acolo, jucarii, casute, colorati peretii, da' stiti si voi cum e la o gradi - eu uitasem, sincer - la grupa piticilor - de la 1 an jumate, cel mai mic pana la 3 ani.
cand i-am zis lui sebi in seara asta ca de luni il ducem la gradi la copii, si-a luat caciulta si geaca din dulapior si zicea " ade , mami, a maco, a popii" ( giova a vazut pozele lui marco de la gradi, de atunci, cum ma uit pe poze pe laptop imi cere sa le vada iar si iar - ii place f mult toboganul lor din curte in forma de cal ). deci intentie are sa mearga, de acomodare, nu ma indoiesc, iar cu lipsa mea sa speram ca va fii ok.
in rest, suntem bine, i-am luat azi niste multivitamine si minerale masticabile de la amway, nu stiu daca le stiti. cica ar fii f bune. si vitamina c tot de la ei si tot masticabila.
de mancat mananca variabil, cand vrea si cat vrea. nu ma stresez. la ultimul control, la inceputul lunii ianuarie, cand ne-am dus la pediatru cu tusea avea 12800 grame. cat sa aiba la energia pe care o consuma?!
imi cer scuze ca nu prea am citit din urma - nu prea stiu ce s-a discutata - am citit in diagonala, cum ziceti voi .
irina pai cum, mai duamna, mai sa ratezi tu aerobic la domiciliu?! si cu antrenor?! off! offf! off! cu boabele ne tradasi, cu aerobicul te eschivezi, tu tii vreun regim secret si nu vrei sa-l divulgi???
ai grija cu alergia...mai da si cu crema de galbenele, eu cu asta dau cum fac vreo alergie ceva, poate-ti prieste si tie.
giova te cam umblasi azi cu cumnatica. macar rezolvarati tot? sau, cu birocratia care este, va amanara pt maine?
ce repede a trecut timpul de cand l-ai dus pe marco la gradi. si eu sunt convinsa ca va invata o gramada acolo, este cineva care sta numai de ei, sunt feriti de accidente ( prin casa sunt numai cu ochii pe el sa nu ia vreo furculita si sa nu cada cu ea in mana, sa nu se urce pe scaun sa cada etc ), au o gramada de activitati si un program bine stabilit.
cristina ma bucur mult ca v-ati distrat pr cinste. mi se pare normal. asteptam detalii si poze
ali am vazut si eu filmuletul cu iarinutza si cu "burtica" ta . ia sa vezi, duamna, ce bebelus mare si sanatos vei face. sarcina usoara in continuare si pupici multi la " avionul "iarinutza ( am vazut si poza cu tati, ce fericita e ea ca zboara )
va pup pe toate-toate...si nu uitati maine sunt 8 boabe. chiar cate am mai ramas? eu bag la greu cu fel si fel de metode de slabit ( acum nu stiu care si-o face efectul mai repede ) - masaj cu supliform, ceai antiadipos, boabele de orez...si cand m-oi duce la firma , vreau sa bag si vreo 3 sedinte de aerobic pe saptamana. nu radeti, eu vointa am, important este sa am si timp.
hai ca acum chiar ca plec. duamnele care maine lucreaza , o zi de munca usoara si bucurati-va VINE WKND-UL !!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
d_melli spune:
Buna dimineata si de la mare intr-o zi cu soare!
Silvie cand vine baiatul?Ai inceput cura?
Crisitina de abia astept sa vad poze cu grasanul si sa ne spui in detaliu ce si cum a facut.Nu te mai supara ca nu merita.Stii cum e , un om izolat e un om complexat. Hai sa ne povestesti ce si cum.
Giova ce ai facut la sedinta , iar te-ai certat? Ai ajuns la un consens cu nebunii?
Ali da ce mai vorbeste Iarina, nu ca m-a mira , de cand am vazut prima oara am zis...uau, i-am aratat-o si parintilor mei si au ramas cu gura cascata, cred ca vorbeste cel mai clar dintre toti. Felicitari!
Bumbita deci sa inteleg ca si tu intri in grupa gradinistilor, lasa ca os a fie mai bine.Iar cu cura , nue de mine, mai stau un an si cand ma voi hotari pentrupuradel nr. 2 atunci bag ca negrii pe plantatie si sa vezi ce slaba ma fac.
Acum trebuie sa caut un program visual basic nu stiu cum ca am examen maine pe acetse program si eu nu stiu nici cu ce se papa, na ca tot la mancare imi e gandul.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
asteryaro spune:
'neatza.
Deci sa vin cu detalii, desi n-ar fi mare lucru.
Ieri la 10.05 am fost la cresa, cu tortul, sucurile si platourile cu aperitive in brate. Am adunat toti copilasii la masute, am aprins lumanarica, am cantat LMA (cu exceptia lui Razvan, care avea o figura taaare mirata si sobra). Am filmat, facut poze, apoi in 15 minute noi am plecat si i-am lasat pe copii in treaba lor. Razvan cica a fost "la mare inaltime", desi nu cred ca a inteles ca el este sarbatoritul. Poate la anul va pricepe ce si cum, Doamne ajuta.
Acasa la 17.30 a inceput "dextractia", culmea! cu aceeasi trupa de anul trecut: Sorin si Teodora. Finuta mea (care a facut 10 luni si merge in picioare a lipsit, era cam bolnavioara la stomacel, offfff). Totul a decurs nesperat de bine, Razvan s-a comportat bine, mai are chestia aceea sa-si puna manutele la urechi la tipete, dar ma rog, sper sa dispara cu timpul... Copiii au fost fericiti, s-au jucat tare frumos, au "papat" tort, eu am reusit (fara sa vreau neaparat ) sa-mi urmez regimul alimentar, desi imi propusesem sa fac o exceptie, acum am 64.4 kg, deci beton.
O sa pun si cateva poze, si de la cresa si de acasa.
Edit: bai, deci am uitat sa va spun, deci a primit Razvan O GROAZA de jucarii . Ei, nu chiar o "groaza", dar ce-a primit este fix pe inima mea, sunt foarte ajutatoare pt. el, intelegeti voi. Si ceva frumos de imbracat (de la cumatra-mea cea fitzoasa si sofisticata ), adica o camasa alba si sacou negru de catifea, de era sa mor de inima, dandy il fac, nu alta , o pijama mortala cu Mickey Mouse, s.a. Deci care aveti gagici "nepromise" pazea, ca venim tare din urma .
Bumbita, ce mult scrii fata! Eu ma tot mir de unde ai atatea resurse fizice... Mult succes cu acomodarea la gradi.
Irina, cum mai este alergia? Bafta cu programul ala, nu stiu despre ce-i vorba, din pacate.
Gio, sotul meu dimineata la 8 era la Timisoara , in aeroport, la 9 pleca in Italia, la carnavalul de la Venetia, face o expozitie de vinuri, moama-moama, ce mai viata . Cica i-au confiscat trusa de barbierit , ca avea obiecte taioase acolo, adica aparatul de ras, si bagajul propriu-zis a vrut sa-l ia bagaj de mana, sa nu-l mai dea la cala, si uite ce-a iesit. L-or fi crezut vreun terorist .
Sunt prin zona.
d_melli spune:
Cristina cu alergia stau ca si ieri mai putin niste blande prin zone nepipaitoare, insa....am uitat aseara sa iau cloro si nu mai astiu cum zicea mama si voi...ca m-am luat cu Maru si am facut baie , adica eu si el socat langa mine ca nu a intrat el ci balena de masa in cada, drept urmare mi-a turnat un pahar de ala de dero automat fix in cap .Asta pt ca il lasase mama pe marginea cazii , eu nu il vazusem si uite asa.Poate nu mi se mai ingrasa parul totusi.
Poze cand pui?
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
asteryaro spune:
...cateva poze inseamna 56, pt. cine are nervi, timp si rabdare .
Nu stiu ce sa fac, sa parolez contul sau nu ?
Deci poze aici:
http://www.dropshots.com/asteryaro1#date/2008-01-31/10:11:40