LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (279)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Silvi am pus poze in drop3, nu are cum sa nu se deschida, poate avea probleme site-ul aseara. As colinda si eu prin Ikea dar nu prea am timp, Angelo nu are rabdare pe acolo Giova a fost in Viena, tu ai scris Venetia
Astery, lasa mami ca la tara ai tort mai frumos decat am avut eu aici Mai stii ca facuse Maria tort numai cu frisca si blat?
La multi ani pt. Razvanic, sanatate cat cuprinde, mult noroc si realizari in viata Asteptam poze multe cu gogonica

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am aparut si eu, tot pe fuga. Nu am reusit sa scriu sarbatoritilor, dar ma revansez mai tarziu.
sunt la Clau la birou...doamne ce zi am avut.
Marco a plans tot drumul pana la gradi si pana am intrat inauntru. acolo l-am prosatit cu teatrul de papusi, cu alte surprize care aveai azi si a plecat sa pape tare linistit si fara o lacrima.
Pe urma am umblat la primarie, gaz, si cu cumnata pe la faculta si Univ. de Vest.
acum iau una bucata sot sa mergem sa papam ceva, pe urma plod de la gradi si mai vedem noi.

Silvia cred ca ai vrut sa spui Viena. e un oras superb, trebuie sa mergem sa vizitam muzeele.
Papucii Geox sunt scumpi. pe LR sunt 60 euro, dar astia i-am luat din Parndorf, nu mai stiu cat erau redusi, dar la pretul asta meritau. Si pt. noi am vrut sa luam, dar nu am gasit nimic sa ne placa de la reduceri.
Si cand te gandesti ca fabrica e in Tm, dar nu poti scoate nici un papuc.
Cristina normal ca ai emotii. Ma bucur ca a decurs totul bine la cresa, asteptam poze si distractie faina la party.
Maraki lasa ca a trecut, da-l naibii de tort, acum stii ca nu te poti baza pe ele.
Irina de la ce ai alergia? ai luat ceva?
Mirela sper sa te simti mai bine, si piticul la fel. sa-i treaca odata alergias asta, dragul meu.
Toanca spor la munca, ca asta faci, banuiesc.

gata, trebuie sa plecam.
, pe mai tarziu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova imi place de voi ca umblati cu Marco pe unde vreti la orice ora. Eu parca sant legata de program, cand e ora de masa trebuie sa fiu acasa, la somn tot asa
Irina chiar, de la ce ai alergie?
Mirela, sanatate lui Dani, ce nasol ca nu mai scapa odata de mancarimi...
ma duc la LMA sa-i transmit febletei mele urarile

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Toanca spor la munca si mai baga cate un ochi si pe aici!
Maraki nici eu nu am putut intra pe drop , cred ca nu merge.
Mirela cand mergi la eco?
Nu stiu de la ce am luat alergia, de la vreo maioneza mai mult ca sigur. In general sunt o fire predispusa la alergii insa de ceva ani ma lecuisem oarecum.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Ziua buna si de la Constanta!

Fi-miu, de bine ce a inceput gradi, azi-noapte mi-a tras un 39,7 de m-am kkt pe mine de frica, era congestionat rau la fata si avea frisoane. Habar nu am ce-a avut, ca nu tuseste, nu are muci, nu rosu in gat, nu zgomote ciudate la plamani, nici macar nu stranuta. La Urgenta mi-au spus ca s-ar putea sa fie un inceput de viroza. Stau cu ochii pe el ca pe butelie, insa nimic. Parca am visat, Doamne ajuta. Adevarul e ca numitul Sasha, prietnul lui Vladimir de la gradi, a fost trimis acasa din cauza de muci chiar in dupa-amiaza cand s-a jucat cu el (alaltaieri). Of, of, si doctorita noastra e plecata in Austria la ski.

Duminica mergem la Eforie, la petrecerea nora-mi . Asta daca nu se declanseaza vreo viroza la musiu V. Abia astept s-o vad pe frumoasa aia mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna,
Ne laudam si noi cu niscai mucisori dar fara febra.Pana acum .
Eu sunt ok doar ca sunt super prinsa la serviciu.
Pupicei tuturor.
La multi ani pentru Diana si Razvan![s]

Anca 23 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Irina am ras sa mor cand te-am auzit cu aerobicul, eu una nu pot sa fac ca ma apuca niste dureri la splina, nici nu pot sa respir. Am facu tae bo la un moment dat, e ceva ca un amestec de aerobic cu lupte, se fac tehnici de brate si de picioare pe o muzica tare antrenanta, oricum e mult mai bine decat sa topai ca la aerobic.Faceam acasa ca aveam salvat pe PC un program de 20 de minute, Jean ma radea ca era un negru antrenor si zicea ca daca m-ar pune el nu m-as agita atat dar cu ala....
Giova scuze ca am scris aiurea, nu stiu la ce ma gandeam. Mie mi-a placut Vienacel mai mult de inainte de Craciun , a fost tareee frumos amenajata e o minune. Imi pare tare rau ca niciodata nu ne-am facut timp sa stam mai mult pe acolo, sunt o multime de locuri de vizitat.Habar nu aveam ca sunt facuti papucii la Timisoara, ce bine ca fac si romanii lucruri bune cand vor.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Irina am ras sa mor cand te-am auzit cu aerobicul, eu una nu pot sa fac ca ma apuca niste dureri la splina, nici nu pot sa respir. Am facu tae bo la un moment dat, e ceva ca un amestec de aerobic cu lupte, se fac tehnici de brate si de picioare pe o muzica tare antrenanta, oricum e mult mai bine decat sa topai ca la aerobic.Faceam acasa ca aveam salvat pe PC un program de 20 de minute, Jean ma radea ca era un negru antrenor si zicea ca daca m-ar pune el nu m-as agita atat dar cu ala....
Giova scuze ca am scris aiurea, nu stiu la ce ma gandeam. Mie mi-a placut Viena cel mai mult de inainte de Craciun , a fost tareee frumos amenajata e o minune. Imi pare tare rau ca niciodata nu ne-am facut timp sa stam mai mult pe acolo, sunt o multime de locuri de vizitat.Habar nu aveam ca sunt facuti papucii la Timisoara, ce bine ca fac si romanii lucruri bune cand vor.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Silvi nu mai rade ca asa e...adevarulc a de abia astet maine sa vad ce au facut aeroabele.
Acina sper sa nu fie ceva grav si si sa fie bine.
EU PLEC ACASA la puiul meu .
Va pup si ne auzim maine.

Mergi la inceput

Mai ce pustiu pe aici, mai sa cred ca am nimerit prin alte parti.
Eu am un pic de timp liber ca al meu pui se uita la desene, cat o mai sta evident.Am fost afara si ne-am jucat , am facut piata.
Si ...surpriza mare...m-am umplut de tot de bubedeci norc cu forumul ca mi-am adus aminte sa iau clorocalcin parca ati zis.
Asa ca merci ca datorita voua mi-am adus aminte.
Incao data la multi ani Razvanelului si Dianei!
Bumbita stiti ceva de ea?
Good night ladies!

Mergi la inceput