LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (279)
Raspunsuri - Pagina 12
toanca spune:
Giova, ai fost super cu bobul de orez...
Victor sta plecat pana maine seara.....
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
canda_h spune:
Hello hello
Eu iar am ceva timp liber asa ca am intrat sa va salut.
Vad ca au mai ramas cateva care numara bobi ... Giova ai fost mortala cu bobul ala ratacit
Irina vad ca ai mancat tot orezul odata, ca sa fi sigura ca nu uiti de el
Silvi hai cu idei de ceva cura ca ma bag si eu!
Acina am vazut pozele cu voi ... foarte dragutz Andrei, mi-a placut cum conducea fetiza pe acolo. Si tu ce sa zic arati tare bine.
Mira ce fain ca ati fost la ski. Pup cea mai mica skioare
Bee sa va traiasca micutzul crestin. Imi imaginez ce a fost la voi acasa.
A inceput Filip sa povesteasca ce face cu bunicii. Aseara povesteam eu la cineva cum mi-am spart toate paharele si Filip hop si el zice "buni part ou pici" (buni a spart ou plici)
eu: si a sters?
Filip: bunu tes (sters)
eu: hai arat-mi unde?
Filip: bocu ala (adica blocul celalalt ... la bunici acasa)
Alta chestie ... il aud ca zice cam ce zic socrii mei in diferite situatii. Intr-o zi il vad ca se tot chinuie sa deschida un dulap cu cheia si tot zice "tula ei! tula ei!" Cu greu m-am prins ca zice defapt "truda ei!", asta e un fel de vorba spusa la nervi de socri. Ce ma enerveaza e ca zice destul de des chestia asta si mie mi se pare ca e un fel de injuratura.
Angi de motanel (5.02.2006)
cosmi1975 spune:
sunt in sesiune.....si n am timp cum asa vrea , azi a fost super bine
copii sunt bine si noi la fel, va pup si sper sa fac o pauza diseara sa mai pot intra
T_Ioana spune:
quote:
Originally posted by d_melli
La examen mi-a luat 40 de minute sa gasesc subiectele ca sa pot copia
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Mor de ras...
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
Giova spune:
Toanca lasa ca nu sta chiar asa de mult.
Canda tare haios Filip. si Marco mi-a zis ce a facut cu ai mei, si imi arata din masina pe unde s-a plimbat cu buni si ociu(moshu).
auzi Irino.....cat a tinut examenul ala? m-am gtandit...daca tu ai cautat 40 min. dupa sobecte, ai mai avut timp de copiat? uite la ce ma gandesc eu!!!
Silvia sa stii ca am intrat intr-un market si mi-am luat legume ca sa-mi fac salate. dar nu am rezistat la un cozonac cu nuca proaspat adus si acum ma infrupt din el.
Cosmi si tu esti la faculta? sau ce sesiune ai? spor la invatat.
Am sunat la Dolce, sa vedem cand vin sa ne instaleze farfuria. de abia astept, mai ales ca sunt programe misto pt. copii.
Trebuie sa vedem si cu cei de la gaz, sa ne punem pilele in functiune, nu se mai poate asa.
Marco e ok, la gradi la fel. Joi au teatru de papusi la gradi, sunt curioasa daca il va atrage.
am stat putin in parc si hop acasa.
pe mai tarziu, fug la datorie.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
anasebe spune:
Salut!
Avem 2 zile de gradinita in urma!!!!!!!
Ieri a plans d-al de Tibi o ora si jumatate. As minti sa spun ca ma asteptam la altceva. Evident ca a si vomat la cat a plans. La micul dejun a mancat acolo o felie de paine. Apoi s-a jucat, a ras si a vorbti pe limba lui. La pranz a mancat putina supa si apoi a dormit o ora. Cand am venit...bai, e suparat pe mine!!!
Azi, a plans mai putin si in episoade, cnad isi aducea aminte. La pranz a mancat doua portii de supa si apoi a dormit 3 ore! Tot suparat pe mine e, dar parca mai putin.
Sa speram ca suntem pe drumul cel bun!
maraki spune:
quote:
Originally posted by d_melli
Neatza si de la noi, de la munca.
Eu sunt la munca si am ceva de treaba. Am intrats a va salut sa va spun ca am terminat cura adica am bagat o farfurie de orez drept compensatie ca nu am apucat sa iau boabele.
Analizele au iesit peste limita la tiroida deci trebuie sa vedem ce e de facut mai departe.
Toanca pai ne luam de mana ca si al meu sot a plecat in cantonament pana pe 14 februarie , deci vedem de azi cum reactioneaza.
Revin cand pot.
La examen mi-a luat 40 de minute sa gasesc subiectele ca sa pot copia
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Irinooooo ce tare esti
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
silvi_2005 spune:
Angi nu stiu ce sa zic, ma gandesc sa incep cura cu lapte batut, cea de 5 zile care am mai tinut-o, in fiecare zi e un litru de lapte batut si consecuiv pe zile rosii, legume, mere, pui si ultima zi e doar laptele batut. Mie mi-a mers bine si cu regimul disociat asa ca nu stiu ce as face mai bine si mai usor
Anasebe, eu zic ca sunteti pe drumul cel bun.
Giova si eu de aceea vreau sa incep ceva dieta ca tot zic ca imi aleg eu ce sa mananc si ma trezesc infulecad tot felul, macar la 64 de kg sa ma vad pt inceput.
Eu una nu stiu ce am dar asa nu am chef de nimic...parca ar fi toamna si ar ploua cu galeata.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
maraki spune:
Buna seara si de la noi,
Azi am fost plecati la cumparaturi si Angelo in Mall cu bunicii. Giova,pana la urma cate bobiste au ramas? Trebuie sa ma apuc si eu de slabit ca nu-mi place deloc cand privesc in oglinda
Anasebe chiar o ora si jumatate a plans Tibi??? De unde stii? Cred ca dupa o sapt. o sa fie mai bine, poate va plange cand il lasi dar se va linisti repede.
Astery emotii mari eee? Uite ce repede a trecut timpul, avem baieti mari Ce bunatati faci? Pupici la Razvanic, o sa se dezvete si de obiceiul ala cu muscatul
Silvi chiar merita sa vezi documentarul! Mie imi vine sa-l trag pe cd-uri si sa le pun in cutiile de scrisori.La sfarsit ne recomanda sa spunem la toti cunoscutii adevarul, sa organizam conferinte, etc. Taica Bush nu numai ca trebuie sa iasa de la putere, este musai sa plateasca pt. ce a facut! El si restul care au fost implicati! Cel putin 9 din asa zisii teroristi care au deturnat avioanele,traiesc bine merci care pe unde s-au stabilit( Tunisia, Maroc, Arabia Saudita ) Toata nenorocirea a fost pusa la cale doar pt. foarte ffff multi bani( impartiti cu frati-su si altii ) si puterea absoluta a lui Bush ( sa faca razboaie ) In WTC era cea mai mare trezorerie de aur in valoare de vreo 700 mil. usd ( nu sant sigura daca am tinut minte suma ) Mai este implicat si cel care avea turnurile ( a cerut despagubiri uriase ) Dar hai sa nu povestesc documentarul, trebuie vazut si dat mai departe.
Cosmi, ai dat la facultate asa pe blat, fara sa spui si la mamici? Ce face Bianca? Ce olimpiada urmeaza?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3