Mamici de mai-iunie 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna dimineata!

In primul rand...sa nu va mai aud ca cititi/vizionati articole/emisiuni cu caracter lacrimogen! Am citit si eu ceea ce i s-a intamplat Biancai (pe care a propos o admir ff mult). Imi pare extrem de rau si imi dau seama ca oricum as spune ca inteleg, nu pot si sincer nici nu vreau!
Vreau sa gandesc pozitiv. Punct!

Alexuta din pacate eu nu stiu ce sa-ti raspund la chestiunea cu placenta si gradul ei de imbatranire. Cel mai bine ar fi sa mergi la medicul care-ti urmareste sarcina si sa-i ceri parerea. Eu personal nu mai vreau sa ma stresez si pe tema aceasta. Am facut 2 eco morfologice la 18 sapt. La diferenta de 2 zile. La prima mi-a zis grad I de imbatranire, la urmatoarea grad II. Stiti ceva...nici ca-mi pasa! La urma, urmei...mai lasam si natura sa-si faca "jobul"! Ce atatea analize, eco, etc!!

Gabitzam sa stapaniti sanatosi noul frigider! Arata super! Te inteleg cu plimbatul prin magazine...eu am patit-o pentru TV. Pana ne-am cumparat unul am luat la rand de 2 ori toate magazinele de specialitate. Si de "n" ori ne-am schimbat optica. Pana la urma l-am luat!
In alta ordine de idei, ma intereseaza si pe mine acelasi aparat de care spuneai tu. Stiu ca cei de la Bebe Sounds au fost la ambele targuri de bebe. Poate mai asteptam pana la urmatorul? Sau stiu eu...Daca afli ceva, let me know!
Nicole te sfatuiesc sa mai faci o eco. La ce medic ai fost? Ia-le incet si calm pe toate!
Fecian da, iti dau dreptate! Eu nu vorbeam de variatiile de tensiune. Ci de tensiunea pe care o ai in mod normal.
Andreap..mami draga, acum alta problema cu varicela! Stai calma. Stiu, stiu...usor de zis, greu de facut! Se poate face o tenstare de sange care iti spune clar daca ai sau nu in acest moment infectia.
Simonacip esti sigura ca de la 6 luni poti cere programul 'cela redus? Pe mine ma bate gandul sa-l cer...nu mai pot sta pe scaun 9 ore! Chiar si cu pauze, cand ma ridic simt ca ma urc pe pereti de diferite dureri...care trec cand ma plimb! Da' nu vreau sa ma preling pe peretii de la servici...!Plus ca masina nu o mai iau ca moooor in trafic!Metroul e super aglomerat exact la orele de inceput si sfarsit de program!Asa rezolv si problema aglomeratiei de la plecare!La ora 3 nu-i asa de full ca la ora 6
Andree despre epidurala am auzit numai de bine...insa sunt "n" cazuri in care mamici pregatite si "dotate" cu trusa de acasa, n-au mai avut prilejul sa o foloseasca...incat poate fi doar o falsa problema. Nu strica insa sa fi informata! Eu vreau sa nasc natural, cu epidurala. Sa vedem ce vrea si bebe si Doamne-Doamne!

Ei gata, am terminat conspectul...! Sunt foarte mandra de mine!

Va pup!

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

gabitzam - nici eu nu stiam ca exista , l-am gasit din intamplare. Sunt un pic agitata pentru ca este ultimul si nu stiu ce sa fac. Nu vreau sa imi para rau mai tarziu. Am "cantarit" aproape toate caruturile pe care le-am gasit pana acum si mi se par foarteee grele :(.
Singurul defect , daca pot sa zic asa , este culoarea. Este gri si e un pic cam monoton. Sper sa nu se sperie Andra de el.

Adriana 24+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Ina,asta o sa si fac....maine dimineata vreau sa merg la Matei Bals,sa vad ce zice medicul meu de acolo.Ginecologul mi-a zis ca la 7 zile de la expunere,nu se vede la analize..dar merg sa intreb.Si cand l-am intrebat ce se intampla daca fac totusi mi-a raspuns..mai bine nu faci..sa nu mai stau in colectivitati ci copii...cum s afac asta cand ma copil?sa o izolez?si inca nu merge la gradi..daca mergea,ce mai faceam?asta e..sa speram ca ma ajuta D-zeu si de data asta.
cat despre programul redus de 6 ore,eu stiu(sper ca nu ma insel) ca s epoate cere,la recomndarea medicului,oricand,la sarcinile cu risc...o sa mai caut legea aceea,sa vedem.La prina sarcina ma intelesesem din 'ochi' cu sefii,pelcam pe la 14-15,cand simteam ca explodez pe scaun..acum nu cred ca merge

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Mersi Andree , eu intrebam de carut. Ma bucur ca totusi in Cluj sunt multe mamici care folosesc aceasta marca, inseamna ca o fi buna, nu?
Toti cunoscutii mei ma bat la cap sa am grija ce carut cumpar si-mi povestesc care mai de care povesti cum s-au stricat. Hmm
Am facut niste sapaturi pe net si am vazut ca exista o singura firma care e unic importator a produselor destinate copiilor de la Pierre Cardin.

Adriana 24+ , Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

‘Neata, burtici,

Am venit de la analize, proba de zahar. Vreau sa va spun ca dupa ce am baut suculetul ala dulce de te seca la inima, m-a cam luat ameteala. Voua vi s-a intamplat? Oare de la ce o fi fost?
Suntem bine, topaim la greu in burtica la mami, toata ziua si dimineata “ciocanim la usa” sa ne mangaie mami, suntem deja foarte rasfatate.
Cum mai sunteti, bine?
Am uitat, YLARI, CASA DE PIATRA SI SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE MULTA SI VOUA SI LUI BEBE!

Pupik de la Onyx si Vlad

27+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Pentru cele interesate,legea este OUG 96/2003.a.colo scrie de programul redus,concediul de risc maternal..
Simonacip,tu ce ai depus la servici?

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Inais asa vreau si eu sa nasc normal cu epidurala,dar de asta vroiam mai multe opinii pt ca am auzit tot felul de lucruri ca ar fi prin epidurala doar pe o parte sau deloc.Sa speram ca va fi bine si ne ajuta Doamne Doamne!!!!
MsBB ,eu am vazut cum iti spuneam multe mamicute ci caruicoare din acestea si in plus am vazut tot de la Pierre Cardin si scoica din aceea pt masina!Cat e pretul la un astefl de caruicor?De asta te intreb ca si mie imi spunea o cunostinta ca si ea luase un carucior nu stiu ce marca cu 200lei noi din selgros si a tinut vreo cateva lui.Sincer dupa parerea mea nici sa dai milioane bune nu merita pe uncarucior ca oricum bb creste foarte repede!Mai intereseaza-te si in alta parte!AAAA si inca ceva.Ce caruicoare am mai vazut care si din astea e plin Clujul de la firma Primii pasi!!!Intereseza-te si vezi firma respectiva cat iti ofera garantie pt el!!!!!!!!!

Andreea 21+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput

Carutul costa 420 RON si am vazut si scoica 180 RON. Ca pret e ok fata de altele , am vazut la acelasi pret care fie erau mult mai grele fie aratau cam deplorabil. La First Step cel mai ieftin era 490 RON si nu m-a incantat.

Adriana 24+ , Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

In primul rand vreau sa multumesc tuturor burtiilor care mi-au raspuns si m-au incurajat( Cadana, Silvia Pop, Simonix, Inais, Andreap, Fecian) . Ca o concluzie, am hotarat sa astept data de 9 febr cand ma poate primi ginecologul meu. Om vedea noi atunci, oricum am inteles ca nu exista tratament, si nu se stie care e cauza imbatranirii placentei. Sper sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa depasim toate obstacolele si sa ajungem la termen cu sarcinile. Pana la urma, nu cred ca ne ajuta sa ne stresam si sa ne gandim la toate prostiile care s-au intamplat altor gravide. Poate tine si de destinul fiecareia, cine stie....

Ieri citisem si eu acel articol despre Bianca Brad, dar nu v-am spus nimic pt ca nu am vrut sa va ingrijorez. Acum insa, daca tot s-a deschis subiectul.... Pe mine m-a afectat ceea ce am citit pe pag ei web, insa nu vreau sa ma mai gandesc. Noroc ca eram la serv, si nu am putut sa ma manifest asa cum simteam, adica sa plang in hohote. Asta e, pana la urma fiecare e cu norocul lui si cu destinul lui. Si nimeni nu se poate impotrivi acestuia. Si eu ma gandesc cu groaza ca s-ar putea intampla ceva, mi-e teama sa nu se sufoce acolo in burtica ( asta apropo de ce scriau Silvia Pop si Simonix, ca sa nu mai va spun acum de stresul ca s-ar putea sa nu se mai oxigeneze bebe din cauza placentei imbatranite. Si ce as putea face? Doar sa ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine si bebelusa mea sa fie sanatoasa.
Simonacip, si eu mi-am facut program de 6 ore, insa eu am fff multe zile de concediu ( aprox 30 )si am preferat sa imi iau cate 2 ore pe zi, si mai tarziu poate 4 ore/ zi, asta fiindca nu mi s-a gasit inca un inlociutor si nu pot lipsi mult de la serv. Dar din cate stiu, orice gravida care are o sarcina cu probl si are scrisoare de la medicul de fam sau ginecolog poate beneficia de program redus de 6 ore si sa i se plateasca 8 ore. Cat despre greturi, culmea, si eu am inceput sa am de cateva zile, dar nu cred ca sunt de la sarcina, mai degraba de la faptul ca mananc aiurea si parca mai mult ca de obicei.

Andreap, eu zic sa nu te ingrijorezi in legatura cu varicela, mai bine testeaza-ti sangele sa vezi daca ai acest virus. Si oricum, fa tot ce se poate face, amino si eco la cativa dr competenti, cere mai multe pareri. Din cate stiu a mai fost o gravida cu probl asta, parca Mihaser, mai bine vb cu ea si vezi ce a mai aflat fiindca stiu ca ea s-a informat f bine la momentul respectiv. Ce e mai important e sa nu te panichezi si sa nu disperi. Sigur exista o solutie.

Va pup pe toate,
25 saptsi mami lui Alexia (22.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

MsBB eu zic ca e ok acuma veziu si tu si alte pareri!!!

Andreea 21+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput