Mamici de mai-iunie 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 14
fecian spune:
Anca
saru’mana
. Acum arat si eu a gravidutza, nu?[:P]
CamiM cam cat ai dat pe carucior? Ce zici ne arati si noua caruciorul tau
?
Simonix
Bravo tie ca te-ai plimbat...Acum ca mai incolo nu stii cum si cat vei mai putea calatori![]()
Gabitzam ai grija cu tensiunea. Si la mine am vazut ca seara imi scade rapid de la normala la 10 cu 6...dar macar sunt acasa.. Sincer nu stiu cat te va ajuta sa bei apa ca pe mine sincer nu ma ajuta deloc. Cel mai bine e sa afli la ce ai lipsa si sa incerci sa suplimentezi in zona respectiva...Bafta multa si sa ai grija de tine
Inais ai pe de o parte dreptate...Insa atunci cand iti scade dintr-o data de la 12 cu 8 la 10 cu 6 crede-ma ca nu te simti deloc bine. Eu normala o am 12 cu 6 iar uneori am fluctuatii foarte rapide de tensiune...fie in zona ridicata fie in cea de jos...In ultimul timp in fluctueaza in zona de jos...Eu cred ca lucrurile astea nu sunt normale...normal e sa ai o tensiune care variaza putin (pana in 10%) nu cu 20-30% din valoarea normala...asta e ce cred eu.![]()
Alexuta75 ar trebui sa iti intrebi medicul sau pe cineva de la clinica de pe forum.. Din pacate nu am nici cea mai mica idee ce inseamna asta, si mai bine intrebi pe cineva specializat
, bafta multa
BlueAngel felicitari pentru[baitel].
Simonacip
iti tinem pumnii la recuperarea datelor. Oricum stiu ca exista programe care iti pot recupera datele de pe hardul stricat. Atata timp cat hardul nu e distrus mecanic (gen, spart cu ciocanul, sau s-a distrus “acul de scriere”) se pot recupera datele fara nici o problema.
Gabitzam si mie mi-a zis ecografista ca am aceasi pozitionare a placentei. Mi-a mai spus ca din cauza asta, placenta actioneaza ca o “patura ”si amortizeaza miscarile lui bebe. De aceea trebuie sa dea destul de tare ca sa il poti simti. Eu am un bebe mai nebunatic care da mai tare si il simt de ceva vreme destul de puternic![]()
Alysh
...deh m-a apucat febra sa termin cat mai repede...eu sunt de genul ca daca ma apuca benga pe ceva apai trebuie sa il fac atunci...si vai de ala care mi se impotriveste
...fac urat
. Iar din papica pe care ai papat-o sigur as papa tiramisu
...Cred ca maine asta imi iau, ca nu am mai papat de mult.![]()
Cory74 atata timp cat te simti tu bine
cumpara-ti ce vrei![]()
Andree27 imi place la nebunie numele de Fabian...asta vroiam mai de mult, dar lui puiu nu ii place deloc...asa ca am renuntat...desi imi place foarte muult... Acum cum va place la amandoi![]()
MissParker
...deh ce sa fac maica? Ca daca nu mai am deloc actiune? Sunt pe uscat de ceva timp si se simte
. Hai ca ne pupacim si ne tinem in bratze si una si alta, dar
pauza
... Asa ca eu peste tot vad...dragoste
.
Legat de dormit; am gasit o pozitie faina: perna ceea rol de care zici tu eu stii ce ii fac? Imi sprijin burtica si un picior ....e cea mai comoda pozitie pe care am gasit-o![]()
Stefany_p
vorbesti de lucruri sfinte...Dormitu’ pe burta a incetat de la 6 saptamani cand ma dureau muschii de ziceam ca mi-i rupe cineva ..a trecut ceva timp de atunci, si abia astept sa pot din nou dormi pe burta
Simonix degeaba ma invidiezi...Sotul ar trebui sa fie in extaz...dar el are grija de bebe...Asa ca eu il fugaresc prin casa si el nimic...Asa ca nu cred ca e prea placut sa vrei, sa poti si sa nu ai cu cine...E incredibil cat de rabdator poate fi al meu sotzior...ce nu face el pentru bebe
.
Felicia
22+ mamica de puiuc
Gabriel
pozici cu burtic
SilviaPop spune:
si eu stiam ca atat timp cat bb e in burtica e protejat, indiferent cum ii sta cordonul, probleme putand aparea doar la nastere. dar uite ca Bianca Brad povesteste ca a mers la un control cu cateva zile inainte de cezariana programata si..a aflat ca fetita murise
Motivul? I se innodase cordonul si a fost lipsita de oxidgen. cica e si povestea pe larg pe site-ul ei. dar eu nu am curaj s-o citesc. o sa fie invitata si la euforia, maine seara sau luni, am prins din zbor dar n-am retinut exact pt ca nu am de gand sa ma ingrozesc si mai tare. vai, cum traiesc eu atatea luni cu temerea asta? 
buticile saltarete!
PS: mi-a adus Mos Craciun un fetal doppler sa ascult la casti zgomotele din burtica. e o tropaiala e la mine in burta seara, ceva de speriat

Asta ar trebui fetelor care se plang ca nu simt inca miscari, dar, din pacate dureaza vo 2 sapt pana vine aparatul ca nu se gaseste in Ro si poate in 2 sapt incep sa simta 

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
stefany_p spune:
silvia, era vorba de amniocenteza, nu de cezariana..in cazul Biancai Brad..asta este, se mai intampla din pacate
am o intrebare..voi ati anuntat pe toata lumea? toti cei ce va cunosc stiu de sarcina ? eu sunt mai discreta, insa sotul e gura sparta si la telefon i-a anuntat azi pe fostii colegi de servici. cum orasul e mic, maine afla toata lumea.ne-am ciondanit din cauza asta
cenia spune:
Salutare dragi burtici
mai scriem si noi sa nu ne pierdeti din vedere. desi am citit mereu ce s-a intimplat.
nu am amenajat camera fiindca primele luni o sa tinem gogoasa in camera cu noi, aici e moda s ail tii in alta camera de la o luna si ai video monitor sa il poti vedea. o sa facem si noi asa.
am primit un bassinet ca asta:
http://www.target.com/Eddie-Bauer-Wood-Bassinet-Light/dp/B00030HRQM/sr=1-14/qid=1201576464/ref=sr_1_14/602-9109326-1892623?ie=UTF8&index=target&rh=k%3Abassinets&page=1
e bun caci mai facem economie la bani, am spalat asternutul cel alb si am montat si e totul ok. l-am pus la noi in camera si ma uit cu drag la el. in Romania cumparasem de toate, acuma trebuie s ao iau de la capat.
as vrea si o masa de infasat sa ajute le batrina mea coloana,o cadita, un leagan cu baterii, asta e ieftin vreo 50- 90 USD si te scoate bine de tot am inteles de la alte mamici.
sotul zice ca e prea devreme pt cumparaturi, ca de obicei instinctul lui e slab dezvoltat.
fetelor va plingeti de slaba activitate sexuala, pe la virsta asta ar trebui cica sa explodam. sotul tot asteapta, dar daca ar dura o luna fara nimic,cred ca mi-ar face bagajele si m-ar trimite la mama ....
cu decalotarea la cuculetele baietilor nu sunt de acord, ne-am izbit si noi de problema asta am rugat dr. sa nu o faca. a zis ca o sa am probleme si o sa vin tot la ea. am avut probleme si m-am speriat am fost la cel mai tare chirurg din Iasi si mi-a zis sa stau linistita, ar face daca ar fi ceva foarte grav, nu o recomanda, doar seara la baie bagi cucul in apa calduta cu alcool iodat si apoi crema oftalmologica cu antibiotic. a trecut dar ne-am chinuit. nu am vrut sa imi decalotez baiatul cica ar fi zona supersensibila si nu ar mai avea aceeasi activitate senzoriala. eh, mamele astea ce grija au! mi-a fost greu, cind am sosit aici am pus sotul sa preia problema igienei.
in Romania se decaloteaza la greu, aici nu!
CamiH: arata-ne poze cu carutul minune te rugam. eu am unul chicco (chicco CT 0.5) adus din Romania. mi se pare ca da clasa astora de pe aici, dar e dupa 6 luni.cred.
as vrea sa va rog sa faceti un studiu la lapte praf sa vedem care ar fi cel mai bun, cel mai organic, cel cu mai putine zaharuri,care imita cel mai bine laptele matern. aveam un studiu comparativ foarte interesant pe tema asta dar l-am pierdut.
ce spuneti?
andreap spune:
'neata!
Nicole,amnio la Medlife,la Predoiu este 500 ron sau 1000,sutn 2 tipuri.Intra pe net si vezi,scrie exact ce masoara si cum.Bafta multa.
Alexuta,la mine scria ca am gradul I..asa ca mai bine urmeaza sfatul Silviei,ma fa o ecografie.
Si eu care ma 'plangeam' ca nu am motive de ingrijorare..inca.iata ca am facut rost de un motiv:fata unei prietene(gravidutza si ea,dar mai avansata..) a facut varicela
..si noi tocmai fusesem la ea acum 2 we-uri
.Acum am 2 motive de stres:eu,care habar nu am daca am facut sau nu varicela,nici daca mai e periculoas ala varsta asta a sarcinii
,si Mariuca ptr.ca febra,gingiile dureroare,gatul inflamat le-am tratat cu antibiotic,total neindicat(cred) la varicela...
Asa ca....ce fericita sunt!!!!!!!!
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
lcazangiu spune:
Buna dimineata mamici cu burtici,
Vreau sa spun ca m-a mancat undeva aseara, eram si singura, sa ma uit la emisiunea Corinei Danila, subiectul era despre pierderile de sarcini survenite practic in orice moment al sarcinii, eu cand am dat se discutase deja de cazul Biancai Brad...
emisiunea a fost foarte interesanta, ideea e ca niciodata nu poti fi sigur de nimic indiferent de situatie, de aceea pericole exista la tot pasul!
Sa ne fereasca Domnul de astfel de necazuri si sa reusim sa ducem la bun sfarsit aceste sarcini si sa ne strangem in brate copii sanatosi!
Lori
18+
simonacip spune:
quote:
Originally posted by andreap
Ce zapacita sunt....
YLARY,casa de piatra ,fericire,mult noroc si un BBlus asa cum va doriti voi!
Simona,pe unde esti?ma bate si pe mine gandul sa intru la program de 6 ore....ca deja nu mai pot sta pe scaun de pe la 14-14.30,ma doare burta,spatele...plus ca ar fi bun somnul de 'frumusete' de la pranz cu zgubiloi
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreeasi MARIUCA-7.11.2004
andreea, e foarte bine le program de 6 ore, ieri am plecat pe la 3, ca m-am luat cu treaba, dar de azi, la 2.30 am terminat. mi-e si mie destul de greu prin mijloacele de transport si dc am dreptul ast si nu-mi afecteaza cu nimic salariul sau altceva, de ce sa nu??? si asa in rest mai mult neplaceri, ca numerge vechimea cind esti in CIC, ca e salariul mic, etc...
Te sfatuiesc sa-ti iei si tu program redus, e o mare 'usurare".
Nu stiu exact d ela ce virsta a sarcinii, mi se pare 6 luni?? nu stiu sigur. dar dc iti da medicul recomandarea sunt sigura ca va fi ok...
Eu nu mai am calc acasa, si la sv am tot avut de lucru, de aceea n-am mai intrat decit asa pe fuga...
mai fetelor, nu stiu, dar am niste calduri ceva de groaza...ieri abia am ajuns acasa, dezbracata de haina groasa, azi mi-am luat un paltonas mai subtire...
Cadina, nu cred ca tb sa-ti faci griji cu brinza cu mucegai, m-am gindit la tine aseara, sa stii ca si eu am cam calcat strimb in ultima vreme cu fel de fel de prostii mai mult sau mai putin fierte, pasteurizate.....Plus ca parca am si greturi de 2-3 zile, ori pt ca maninc haotic...habar n-am .
David (10 nov 2004) si
Simona
26+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
gabitzam spune:
Eu m-am apucat sa citesc putin pe pagina de net a Biancai Brad, dar n-am reusit pina la sfarsit ca m-a apucat un plans de salta camasa pe mine si am renuntat, era prea trist. Dar am apucat sa citesc ca fetita avea o grava malformatie la inima, si ar fi trebuit operata imediat dupa nastere. Se dusesera in Germania parca, sau Austria, si se internase intr-o clinica, sa nasca acolo si sa fie preluata fetita imediat la nastere. Dar n-a mai apucat....Offf!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Andree27 spune:
Neatza burticutze dragutze,
Gabitzule felicitari pt frigider,sa fie tot timpul plin!!!!!!!!!!
Daria Ioana sa stii ca nu suntem macedonieni,romani get be get dar imi placea numele asta!!
Si acum sa va pove ce am facut azi ....Cred ca bebicu meu va fi fan Mc Donalds pt ca abia am ajuns la servici si deja mi-a trebuit inghetata de la Mc din aia cu caramel!!!Si nu e prima data!!!!!
Acum am o intrebare la voi.Sunt sigura ca ati mai discutat despre asta ,ori nu eram eu pe faza sau nu eram inca pe aici.Voi ce parere aveti despre epidurala si cam cate din voi aveti de gand sa va faceti?Nu de alta dar deja atatea lucruri si bune si contra am auzit ca deja nu mai stiu ce sa cred!!
Pupiciii
Andreea
21+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis
monik16 spune:
Buna, fetelor!
Gabitzam, e super frigiderul, sa-l stapaniti sanatosi!!!
SilviaPop sincer si eu am facut 3 morfologii fetale, prima la herghelegiu (placenta gr. 1 de maturitate) a doua la Iosup (gr. 2) si ultima la Medical City (gr. 1). Nu doar asta difera in cele 3 morfologii… Depende de “ochiul” fiecaruia. Acum imi dau seama ca am exagerat si asta s-a simtit mai ales la buzunar (2 ecografii au costat 840 ron).
Un medic chiar imi zicea ca pe toti ne omoara internetul pt. ca citim multe lucruri care nu se aplica la toata lumea si ne panicam deseaba. Dar cand esti stresat si nu mai ai rabdare pana ajungi la medic, tentatia e mare si simti nevoia sa fi incurajat. Totusi se scriu pe forum si multe lucruri care mai mult te sperie… Dar sa ne gandim ca sunt totusi mai putine cazurile cu probleme si ca mai multe femei nasc fara nici o complicatie. Eu chiar am o cunostinta al carei baietel a avut cordonul in jurul gatului si s-a nascut natural fara sa pateasca nimic.
21+ 

....