help oameni buni!!!

help oameni buni!!! | Autor: illya

Link direct la acest mesaj

am o mare rugaminte la voi : stiti cumva in ce lege este reglementata situatia copilului nou nascut, mai precis inscrierea lui la plata intretinerii...dupa cat timp de la venirea acasa.......multumesc mult!!! am o mare problema cu chestia asta si deocamdata nu am gasit nimk care sa ma ajute!!! multumesc inca odata!!!![

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Initial creeata de illya

am o mare rugaminte la voi : stiti cumva in ce lege este reglementata situatia copilului nou nascut, mai precis inscrierea lui la plata intretinerii...dupa cat timp de la venirea acasa.......multumesc mult!!! am o mare problema cu chestia asta si deocamdata nu am gasit nimk care sa ma ajute!!! multumesc inca odata!!!![

only me

Odata ce este "persoana", el va fi inscris ca atare la plata intretinerii, de regula in luna urmatoare celei in care a venit acasa daca este nascut dupa 15 ale lunii.
Toate textele legale, atat Legea locuintei, cat si cele care se refera la organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari vorbesc despre "persoana", fara sa specifice daca aceasta are 3 kg sau 80, daca merge pe jos sau nu.
Cheltuielile aferente tanarului locatar sunt identice cu cele ale restului membrilor familiei - produce gunoi menajer, lasa noroi (de la carut) pe scara, urca cu liftul daca este cazul, consuma apa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

pai era o lege..prin care trebuia sa anunti prmirea unei vizite, daca acesta este mai lunga de 15 zile; cred ca de aici te poti ghida...acum ma gandesc la n0i, cand a venit razvi, nascut pe 17, nici nu ne-am deplasat sa-l trecem la intretinere, l-a trecut administratorul luna urmatoare, de la 1 iunie! nu e normal sa anunti? nu exista nimik legat de copil, dar cum el face parte din familia voastra, are acelasi nume...e logic sa fie trecut cat mai rapid...ca doar nu-l trimiti la plimbare

omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Problema e foarte veche si foare dezbatuta pe forumuri.
Daca ar fi fost ceva clar stipulat in sensul asta cu siguranta aflam pana acum iar Lonaar fi stiut.
Verifica doar daca nu e vreo hotarare strict pe asociatia voastra de proprietari de care te-ai putea ajuta....

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns illya spune:

Multumesc mult!!! adevarul este ca depinde de fiecare asociatie in parte, dar prin lege copilul este o persoana , si deci, cheltuie !!!

Mergi la inceput