Fetele sexi din zodia Varsatorului (3)
Raspunsuri - Pagina 9
ramyteo spune:
Bun venit Karmabebi!
Isa m-am trezit da sunt necajita ca printesita imi face febra. Sper sa ii treaca ca doarme intr-una. Of 
Mei tu pune mana si mai invata la engleza nu mai astepta dupa mine ca eu acum in nici un caz nu sunt in stare Da?
Gina, hm sa vezi ce fac cu ea ca ieri am vazut ca i s-a deschis messul si dupaceea s-a inchis. Na acu ce sa mai zici ....
[pu]
eu
Isa_Cris spune:
Ramo, fa-i frectie cu otet sau da-i o jumatate de agocalmin sa-i scada febra!
Cu engleza...te astept...nu vreau s-o iau inainte!

Noi doi...
ramyteo spune:
Isa i-am facut da sa sti cand i-am pus termometrul avea 36,9 cred ca e bine .
Pupici
eu
karmabebi spune:
Isa_Cris multumesc pentru urari si primirea calduroasa; datele sunt acestea: ma numesc Alina, mandra de zodia mea
(4 feb 1985) sotul Bogdan sagetator (23 nov 1983) si bebelusha Paula Raisa gemenel (16 iunie 2007)

saryta spune:
karmabebi - bine ai venit alaturi de noi ... varsatoare sexy ce suntem!![]()
Isa - nu mai plange ca nu v-am uitat, dar eu cu copii am mai multa treaba si nu pot tot timpul sa raspund(de citit citesc tot timpul).De exemplu eu si azi am sarbatorit ziua mea cu niste prieteni ... o tin intr-o veselie.
Ramona - multa sanatate puiutei tale ... sa-i treaca repede,
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
ramyteo spune:
Si eu sper sa ii treaca repede.
Mi-a facut febra si 39 da acu ii mai bine.
Va pup pe toate!
eu
puppe spune:
Ramy_teo, multa sanatate puiutei tale!
Azi sunt cam trista, ca finutza mea cea mica (1 an jumate) a facut niste analize si nu i-au prea iesit bine. Si e slabuta, si palida, si nu mananca mai nimic, nu vrea sa vada nimic in materie de lactate...si calciul ei e la pamant...
Domane, ce mult conteaza sa ne fie sanatosi copiii!!!
Va pup!!
Isa_Cris spune:
Buna fetele!
Vad ca nu sunteti pe aici!
Eu am avut treaba in alt birou si n-am avut timp sa va scriu!
Ramo cum se mai simte micuta? Va pup pe amandoua!
Va doresc o zi buna in continuare!
Daca nu mai reusesc sa intru, va doresc si un weekend placut! Maine mi-a dat zi libera!!! Minune mare!
Noi doi...
ramyteo spune:
Sunt fericita ca de aseara nu mi-a mai facut febra si azi-noapte nu i-am mai dat nimic, yupiiiii
Fetelor dragutelor vreti sa vedeti niste poze? Imediat le pun