Fetele sexi din zodia Varsatorului (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

mai fete asa e dar Gina daca sti cand te intorci din concediu tema ta este sa ne scri ce ai facut pe acolo in engleza si noi sa traducem. he he.

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Hai sa continuam lectia de engleza:

"Ea alearga dupa soricel. Invat cum sa iau o nota buna. Copiez. Unde esti acum? Nu-mi place ploaia, e frig. Imi place vara, ca e cald. Cerul e albastru. Iarba e verde. Stai jos. Fereastra e deschisa, te rog inchide-o. Usa e inchisa. Te rog deschide-o. Ia buretele si sterge tabla. Ia-ti rigla si guma. Lupul este rau? Da este.
Am scris aceasta pagina, pentru ca trebuie sa o traduceti si sa o scrieti in limba romana.
Maine voi scrie in romaneste si voi trebuie sa traduceti in engleza.
Hai sa cantam, na, na, na.
Multumesc pentru lectia aceasta.
La revedere!
Pupici!"

Ei? Ce nota ne dai?

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramyteo

mai fete asa e dar Gina daca sti cand te intorci din concediu tema ta este sa ne scri ce ai facut pe acolo in engleza si noi sa traducem. he he.

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani

PERLUTELE TEODOREI

Vad ca esti pusa pe glume azi!

Eu de tradus din engleza in romana ma descurc, dar invers... No comment! Sunt dezastru! Nu v-am zis ca eu n-am facut engleza la scoala?

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Mergi la inceput

Nici eu gina nu am facut engleza in scoala de asta vreau sa invat, dar ti-am zis care e tema ta si nu ai decat sa ti-o faci. Poti sa incepi de acum cu "de abia astept sa plec...." eh las ca trebe . Daca nu
Ma duc la cumparaturi ca mi s-a trezit printesa.
Va pup si cred ca mai vb maine ca azi tre sa fac papa pe cand vine Tibi a meu.
Pupici

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Va las si eu fetele...plec acasa!
Gina...lasa ca invatam npoi asa incet incet!
Va puuuuup! Pe maine!

Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

La Multi Ani!! (sau Happy Birthday, cum preferati) pentru toate sarbatoritele de azi. Sa fiti fericite si sa va mearga totul din plin!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramyteo

Nici eu gina nu am facut engleza in scoala de asta vreau sa invat, dar ti-am zis care e tema ta si nu ai decat sa ti-o faci. Poti sa incepi de acum cu "de abia astept sa plec...." eh las ca trebe . Daca nu
Ma duc la cumparaturi ca mi s-a trezit printesa.
Va pup si cred ca mai vb maine ca azi tre sa fac papa pe cand vine Tibi a meu.
Pupici

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Ramonel, Maaama! Daca se lasa cu , atunci trebuie, e musai sa-mi fac tema! Vad ca nu glumesti. Ok, promit sa o fac, dar cand ma intorc, ca acum nu pot sa scriu asa, din imaginatie.
Auzi, dar nu mi-ai dat nota la ce am tradus! Ma supar si nu mai fac nici o tema!

Pupici si spor la cumparaturi!

Pa, Isa, pe maine!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Pupici multi la toate fetele. Fug acum sa-mi iau piticul de la cresa.

Vorbim maine!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Gina ,mei, se lasa cu daca nu iti faci tema da?
Bine Puppe intri numai asa pe fuga pe aici? Mei si celelalte fete ma'nervati cum va permiteti sa lipsiti atat? ha? Mei cred ca vreti sa iau la toate na si va dau la toate da? Ha?
Mei ca nervi po mine......
Si ce vreti note da cine sunt eu aici ? no bine las ca va dau note la trei traduceri se ia o nota da mie cine imi da? Voi? bine...
Va pup pe toate.

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Neata fetele!
Se pare ca Ramonica s-a pus pe biciuit!
Gina, cred ca ar fi bine sa ne facem temele ca de nu, o luam pe coaja!
Hai trezirea, ca e dimineata!

CrisaS nu ne mai vrei?! Ne-ai parasit? Un horoscop ceva...Ce ai patit? Unde umbli?

Si voi celelalte unde sunteti? V-a speriat Ramona?

Noi doi...

Mergi la inceput