Fetele sexi din zodia Varsatorului (3)
Raspunsuri - Pagina 13
ramyteo spune:
LA multi ani!
Wow ce harnica ...doi copii...sa-ti traiasca!
Aici poti sa zici orice parerea mea, nu e asa fetele?
Va pup
Teo 
Perlute
lunna27 spune:
Ramy da,doi copii la 30 de ani,cam atat pot spune ca am realizat pana acum,nu tu cariera...poate de acum incolo ![]()
Isa,eu anul trecut,am luat la unul din cumatrii,pe langa un parfum,si un portofel de piele,acuma tu faci ce crezi,alta idee chiar nu am momentan.
redai spune:
Isa daca ese fumator ii poti lua un set de scrumiera,breloc,bricheta, sau daca lucreaza la birou tot un set care sa ii fie folositor. Un port-carti de vizita.sau cel mai ieftin cumperi o funda mare si o pui pe tine ![]()
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu pe-aici, chiar daca n-am mai scris azi, am avut multa treaba de azi dimineata. Azi am fost si cu piticul la doctor, ca nu i-a trecut raceala, nu am putut sa-i facem vaccinul antivaricela, ne-a amanat pana peste 2 saptamani, sa se faca bine.
lunna27(Dana), bun venit in clubul nostru! "La multi ani!" pentru aniversarea care tocmai a trecut, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi! 

Sa-ti traiasca piticii voinicii si sotul! 

Fetelor, eu sunt pe-aici, chiar daca mai am treaba, revin.
Pupici, 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
Poze de la Viena 
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
lunna27 spune:
Gina merci frumos, sanatate piticului vostru,l-am vazut in poze,e tare frumusel
Am vazut si pozele din Viena,f faine,vad ca ati vizitat multe locuri frumoase!Bravo voua
!!
lunna27 spune:
Ramona,imi pare rau de mama ta,am citit prin ce-ai trecut,probabil asa a fost sa fie!Ti-am vazut fetita,e frumusica foc ![]()
gina_butnaru spune:
Ramona, Dana, va multumesc, dar e mai bine acum, oricum, doar ca ne-a amanat cu vaccinul si ii mai dau peritol si eurespal pana ii trece raceala. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
Poze de la Viena 
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
puppe spune:
Salut, fetele!!
Gina, in primul rand multa sanatate micutului!
Lunna 27, un
de bun-venit de la mine!
Gina, ce bine de tine ca ai ajuns in Viena...Eu ma rog de sotu' de 2 ani sa mergem, dar tot apar alte chestii neprevazute...
Isa, ma gandesc la o chestie: daca zici ca e mama ta acasa, n-ar putea ea sa stea acasa in dupa-amiaza respectiva si tu sa-ti iei sotul de la lucru, sa-l duci la un restaurant si apoi sa va luati o camera la hotel? Iar cadoul sa fie un breloc cu inimioara prins de bikini, sau de sutien daca ai cu ce te mandri (eu n-am si mor de ciuda!!!), si el sa-l gaseasca doar la sfarsit??
Zic si eu, daca tu stii ca nu-i plac genul asta de surprize, ma mai gandesc la ceva mai domestic...