Fetele sexi din zodia Varsatorului (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

LA multi ani!
Wow ce harnica ...doi copii...sa-ti traiasca!
Aici poti sa zici orice parerea mea, nu e asa fetele?
Va pup

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ramy da,doi copii la 30 de ani,cam atat pot spune ca am realizat pana acum,nu tu cariera...poate de acum incolo

Isa,eu anul trecut,am luat la unul din cumatrii,pe langa un parfum,si un portofel de piele,acuma tu faci ce crezi,alta idee chiar nu am momentan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Isa daca ese fumator ii poti lua un set de scrumiera,breloc,bricheta, sau daca lucreaza la birou tot un set care sa ii fie folositor. Un port-carti de vizita.sau cel mai ieftin cumperi o funda mare si o pui pe tine

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Sunt si eu pe-aici, chiar daca n-am mai scris azi, am avut multa treaba de azi dimineata. Azi am fost si cu piticul la doctor, ca nu i-a trecut raceala, nu am putut sa-i facem vaccinul antivaricela, ne-a amanat pana peste 2 saptamani, sa se faca bine.

lunna27(Dana), bun venit in clubul nostru! "La multi ani!" pentru aniversarea care tocmai a trecut, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi! Sa-ti traiasca piticii voinicii si sotul!

Fetelor, eu sunt pe-aici, chiar daca mai am treaba, revin.

Pupici,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Gina merci frumos, sanatate piticului vostru,l-am vazut in poze,e tare frumusel Am vazut si pozele din Viena,f faine,vad ca ati vizitat multe locuri frumoase!Bravo voua!!

Mergi la inceput

Sanatate multa la cel mic Gina!

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Ramona,imi pare rau de mama ta,am citit prin ce-ai trecut,probabil asa a fost sa fie!Ti-am vazut fetita,e frumusica foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Ramona, Dana, va multumesc, dar e mai bine acum, oricum, doar ca ne-a amanat cu vaccinul si ii mai dau peritol si eurespal pana ii trece raceala.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Mersi Luna .
Eh viata asta e tare cruda.
Pupici

Teo
Perlute
R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Salut, fetele!!
Gina, in primul rand multa sanatate micutului!
Lunna 27, un de bun-venit de la mine!
Gina, ce bine de tine ca ai ajuns in Viena...Eu ma rog de sotu' de 2 ani sa mergem, dar tot apar alte chestii neprevazute...
Isa, ma gandesc la o chestie: daca zici ca e mama ta acasa, n-ar putea ea sa stea acasa in dupa-amiaza respectiva si tu sa-ti iei sotul de la lucru, sa-l duci la un restaurant si apoi sa va luati o camera la hotel? Iar cadoul sa fie un breloc cu inimioara prins de bikini, sau de sutien daca ai cu ce te mandri (eu n-am si mor de ciuda!!!), si el sa-l gaseasca doar la sfarsit??
Zic si eu, daca tu stii ca nu-i plac genul asta de surprize, ma mai gandesc la ceva mai domestic...

Mergi la inceput