Mamici de iulie-august 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna fetele,

Am facut un cont pe flickr.com: iulie_august cu parola ca la mailul comun.
Pentru cine vrea sa vada, am pus aici poze cu burtika si cu hainute de bb si de gravi. Hainutele roz de bb le-am luat mari cat sa-i sa-i vina acum si fetitei sorei mele, in caz ca totusi Dr. Iosup s-a inselat si in loc de Ilinca vom avea un Luca :-).

Contul il puteti folosi si voi daca mai vreti sa puneti poze. Eu mi-am facut un set al meu. Gasiti mesajul si pe mailul comun cu linkul la poze.

Intrebare: unde putem crea un cont care sa aiba capacitatea mai mare? Ca sa putem pune fiecare albumul ei?

pup you,

Caprioara 16+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

caprioara super tare ideea cu contul!!! ...ce burtik faina ai!!! sa-ti traiasca! si hainele sunt foarte faine! tie la cate sapt a inceput sa ti se contureze burtika?

Oana
9+
o noua viata

Mergi la inceput

Oana, merci! De pe la 12 saptamani nu ma mai incapeau pantalonii de la costumele pe care le purtam la serviciu (pantaloni si sacou adica). Atunci mi-am luat de la Rococo o pereche de pantaloni negri, cu burta. Abia in ianuarie (acum , la reduceri) mi-am luat blugii si raiatii din Carrrefour. Acum partea cu hainele zic ca am rezolvat-o, cel putin pana la vara.

Cu contul, eu nu ma prea pricep, dar fetele care stiu poate gasesc solutia cea mai buna ca sa putem pune toate poze intr-un singur loc, organizate frumos pe nickuri. Eu am facut ce m-a taiat si pe mine capul...

Tecky, mama prin ce emotii ati trecut. No comment despre profesionalismul respectivilor...

Anaxena, te mai doare burtika? Sper ca esti bine.

Anka, eu drept grafic de crestere l-am folosit pe al lui Matei (adica notitele mele cu cat a crescut el in primul an ) ca sa-mi fac o idee cati cm trebuie sa aiba hainutele ca sa pot sa fac comanda (aia pe care nu am mai facut-o ).

pup you,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ma super doare burtica..a ce si cum ar trage cineva de muschii mei..nu e deloc placut,nicio pozitie nu mai este confortabila...cu nospa n-am rezolvat nimik
poate maine la dr elucidez misterul
in orice caz ma simt cam nashpa

Ana-Maria19+
am oMARIA!!!AMR 21sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sibylle, iti tin pumnii sa fie bine.

Tecky, doamne prin ce ati trecut. Bine ca bebelasha e bine.

Narcisa, sunt sigura ca pana la urma se va rezolva problema ta. Tare bizari si aia de acolo, vorba aia cu cate bordeie e asa de adevarata .... Fiecare tara cu bizarii ei.

_
Vicky 18+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Vicky, a gasit loc la maternitate ? Eu inca nu m-am inscris, dar o sa o fac curand daca totul e ok.

Sibylle saptamana 19

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Neata burtici!
Am mancat si eu cerealele si acum la calc..
SIBYLLE SI ICAZANGIU bafta azi la eco!.

NARCISA bine ai revenit.Si aici este carnaval!Nu a asa mare ca ala din Brazilia dar e frumos.Poate merg si eu la Venezia.
CAPRIOARA super idee ai avut!Te rog si eu ceva....da mi si mie parolo de pe mailul comun.A m mai cerut o eu dar nu m a auzit nimeni.
Fug la farmacie da iau ELEVIT ,doctorul zice ca as fi anemica,lipsa de fier.
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA19+

Mergi la inceput

Ella, ai pm cu parola.

Narcisa, trebuie sa fie mare tambalau acum la voi, dar cred ca este si frumos . Sper sa rezolvi cu nasterea naturala... Tare ciudat mi se pare sa se prefere cezariana cum e acolo.

Sibylle, bafta la doctor! Sa fie bb bine!

Eu mi-am facut un ceai sa ma mai dreg, dar la mine la birou azi mai este si foarte frig, dupa ce ca eu sunt bolnava .
Care stiti, daca merg la medic, ce fel de concediu medical poate sa-mi dea, platit 100% sau mai putin? Ca nu imi convine deloc sa iau mai putini bani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sibylle, da totul e ok. De fapt inca nu m-am inscris la maternitate, m-am inscris la un ostetrician de la clinica, si inscrierea la maternitate e par defaut. Inca nu am mers la el, abia din martie (luna a 6-a).

_
Vicky 18+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna burtici!
Cristinnap bine ai venit, sarcina usoara si BB sanatos! Da-ne detalii despre tine...
Ankalaura nasoala faza cu pantalonii. Am comandat si eu in weekend de la Quelle 3 bluzite si o perna pt gravide - sper ca nu o sa fiu la fel de dezamagita. Oricum daca nu-mi plac sau nu-mi vin le returnez imediat.
Tecky vai saraca de tine prin ce ai trecut! Nenorocitii de la laborator, cum pot sa faca asa ceva? Uite de asta nu mai poti avea incredere in sistemul sanitar. Oricum, bine ca te-ai linistit. Eu nu am facut TT tocmai pt ca imi era teama de erori in interpretare. M-am gandit ca n-are rost sa ma stresez degeaba.
Narcisa felicitari pt caruciorul roz! Bine ai revenit, ne era dor de tine!
Caprioara foarte buna ideea cu contul comun! Bravo! O sa incerc si eu sa postez acolo poze cu burtica.
Sibylle sper ca nu e nimic in neregula si ca o sa te linistesti la dr si o sa vii numai cu vesti bune! Tinem pumnii!

Anna 15+
AMR 25
vinebarza
bebe

Mergi la inceput