Fulguleti de nov-dec-2006 (145)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
dandusa spune:
LA MULTIII ANIII,FLOREEE
MULTA SANTATE ,MULTA FERICIRE SI MULTE IMPLINIRI
Petrecere frumosa
Dolores,
bine ca santeti acasa...,multa sanatate va dorim sa se refaca repede David
Dianarus,
cum mai sant baietii tai?se simt mai bine?
Danita,
sper ca azi sa treaca toooata raceala
am avut o noapte ingrozitoare cu nspe' mii de treziri...,sant zombie,nu sant in stare sa ma misc...,trebuie sa facem liniste ca tati a muncit de noapte...si nu va spun ce logoree are pitika...,canta intr-una...,nu pot s-o distrag deloc...,asa ca doarme Claudiu al meu neantors...
acum am reusit s-o adorm...,ma bag si eu langa ea...
tre' sa ma refac ca azi avem party...si cu fata asta nu pot sa ma prezint...beti,beti...,ca va prind eu din urma...
Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kikineata spune:
La Multi Ani, Foarea Florilor!
Sa fii sanatoasa, fericita alaturi de printesuca si de tati!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
kikineata spune:
Dolores, imi pare rau, sunt cam multe dar sa stii ca majoritatea doctorilor si exagereaza, parca au o manie cand vad mamica deznadajduita sa-i faca mai rau!
Toate ce le-ai zis cred ca sunt de trecut, mai greu cu suflul ala sistolic...si sincer refuz sa cred ca are ceva si pan la aceasta varsta nu s-a vazut...suflul sitolic apare la majoritatea copiilor cand trec prin suferinte, febra, voma, enteroviroza, e normal ca inima pompeaza mai tare sa faca fata si asa cred ca apare asta...asa ca ma rog sa fiti bine. Dar sa mergi neaparat la toate controalele...chiar daca e degeaba, adica nu e degeaba poate te linisteti.
Gargarita Gargaritelor
kikineata spune:
Asizo, ce flacau...mama ce mare s-a facut si ce frumos e pe unde il plimbi. Tre sa-mi iau inima in dinti s-o duc pe Sara la locul de joiaca, dar acum bantuie o viroza urata rau. Amanam putin.
Gargarita Gargaritelor
adinazot spune:
LA MULTI ANI FLORE,SA FII CAT SE POATE DE FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA,SI DISTRACTIE PLACUTA!!!
DOLORES,bine ca sunteti acasa,doresc multa sanatate!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
roxanica2006 spune:
Buna ziua, buna ziua!!
La multi ani, FLORE !!!!!
Sa fii sanatoasa si sa-i ai mereu aproape pe dragii tai : Nicu si printesuca Alessia !!Mai, da' ce tinerica esti!!
La multi ani, ROXANA!!!
Iti doresc si tie din toata inima numai bine! ce-ti mai fac iezisorii??
Ne inscriem si noi, din pacate, in clubul fulguletilor bolnaviori.ieri, micutul meu a fost f.f.f marait, plangea mult, iar noaptea a fost una de cosmar, treziri dese, urlete, febra 38,6. Dimineata muci la greu, lichizi, transparenti, febra 38. Mancare ioc, stare generala buna, s-a jucat toata ziulica. Cand vine insa ora somnului e jale, nu poate sa respire si se trezeste plangand din 10 in 10 minute, desi l-am culcat in carucior, in pozitie semi-sezanda.
Eu sunt stresata doar de febra, noi am facut si 40 si mor de spaima. Dr zice ca daca pana acum n-a facut febra mai mare, nici nu va mai face si in cateva zile vom fi ca noi. Sper din tot sufletul.
cata vreme secretiile nu sunt galbene nu trecem pe antibiotic.
Hai ca s-a trezit din nou. revin daca pot
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/saryta/saryta.jpg)
saryta spune:
FLORE LA MULTI ANI!
multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
lizzy spune:
noapte ok. trezit 1 data la 4.30, bagat 100 ceai, plans ca s-a terminat, hai inca 100, tras mami de breton, foit pe toate partile si somn cu picioarele in gura mea, moaca undeva pela genunchii mei (amandoi pe canapeaua aia incomoda...). tuse, un pic ragusit, un pic muci, nu mai face febra. ma declar multumita. daca e numai atat... e beton! ianis tuseste urat, muci multi si nashpa dar in rest este in mare forma, ca de obicei... si aici ma declar multumita!
luciaro, bine ati revenit de la munte. nu stiam ca mergeti. oi fi ratat eu...
asiza, ce operatie avea de facut calin de roxana c.?
deny, nuantele de la verde la negru vin de la fierul din vitaminele alea. si marc avea scaunul malos (ca mlastina) si puturos. scuzati descrierea...
danutz, poate ti se pare o idee stupida si daca da, baga scrollu'... daca tot vrei sa-i muti cina (solida) spre 8-9pm, nu incerci un bibe cu lapte (100-150ml, sa zicem, din ratiuni de aport de calciu) pe la 6pm? who knows...
dolores, bine ca sunteti pe drumul cel bun! stiu ca esti stresata, nimic nu e mai nasol decat sa-l vezi bolnav, ca nu papa si slabeste. ce sa-i faci... astia suntem, unii mai sensibili (sti ca nu esti singura, da?) unii mai puternici... hai fi tu puternica pt el acum, da? papa de regim cum merge? va recupera greutatea, asta conteaza mai putin. starea generala e buna? e vesel? ia-l in brate si pupa-l apasat de la noi! gata, ati scapat, acum sa va reveniti... dureaza... stiu... hai curaj, mami!
roana, imi faci chef de shopping (eu care nu obisnuiesc... parca am prins dorul plecatului de acasa...) dar cu ei bolnaviori...
roxanica, multa sanatate! o mica sugestie... am inteles ca inca nu sunt muci galbeni, dar intreaba si medicul eventual... eu ii pun genticol (=antibiotic gentamicina) in nasuc, pt a preveni infectarea secretiilor. marc asa a facut otitele, dupa 3-4 zile de muci galbeni la care puneam doar apa de mare... inainte de somn aspir bine, atmosfera umeda in camera...
sanatate puilor bolnavi si un w-end linistit va doresc! pe luni!Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Flore
Visele de azi sa devina realitate,
Sperantele de maine impliniri,
Orice cadere un pas inainte,
Gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu.
La multi ani!!!!!
Bamboletta
![](mamica.gif)
![](indragostita.gif)
luna 15
![](copilas.gif)
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
![](fulg.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
cu intarziere pt ieri Roxana_c
noi suntem mai bine inca mai avem muci
am vazut multi fulguleti bolnaviorimulta multa sanatate,refacere rapida si multa putere mamicilor
Bamboletta
![](mamica.gif)
![](indragostita.gif)
luna 15
![](copilas.gif)
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
![](fulg.gif)