Fulguleti de nov-dec-2006 (145)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
a_deju spune:
si o scurta strigare: shoshika?? totu' bine??
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bebinuta spune:
Roxanica, nu am dus-o pe Ada saptamana asta la gradi, pentru ca nu m-a lasat medicul, dar si tuseste inca;dr mi=a spus ca e ok sa tuseasca, nu ii dau medicamente, dar parca nu se mai termina...
Ziggy, cum e Calin?
Donia, ca un catelus....
Asiza, deja ai un barbatel frumos frumos; sa ne spui cum va fi la bazin.
Bebinuta de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
flore26 spune:
AZI E ZIUA MEA...27 DE ANISORI AM...POFTITI DE VA DISTRATI...
Flore
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chris27/chris27.jpg)
chris27 spune:
La multi ani,Flore!...Iti dorim multa sanatate,noroc si fericire alaturi de familia ta frumoasa!Albert nu te-a uitat,povestim mereu de tine...imi pare rau ca n-o sa mai fi educatoarea lui...Ne e dor de tine si sper sa ne vedem curand!Pupici multi de la noi!.....
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aka/aka.jpg)
aka spune:
Flore sa fii sanatoasa, fericita, sa ai numai bucurii de la printesuca.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)
dolores spune:
buna dimineatza,
ieri am ajuns acasa in jur de ora 16...multumesc tare mult pentru gandurile, telefoanele si mesajele de la voi...ce sa zic...numai copilul sa nu-ti fie bolnav...
enteroviroza acuta, anemie nu stiu de care, hipocalcemie, suflu sistolic....mi-a dat tratement care consta in regim alimentar..trebuie sa-i mai fac un control orl, un control la inima si o analiza electroforeza hemoglobinei...baie zilnic..caci si cei cu pneumonie, meningita fac baie...deci el cu atat mai mult..nu la febra pentru ca trebuie controlata, nu iesit afara la fabra caci la fel..trebuie tinuta sub control..de administrat panadol la 38,5 si nu mai devreme decat daca la 38 este moale, bleg..deocamdata nan fara lactoza...
cam atat...daca imi mai aduc aminte revin sau daca aveti intrebari va raspund..
va pup
sunt fff stresata..de 5 zile nu bea decat lichide si de 2 zile in plus lapte
dolores si David Cristian -22.11.2006-
roana spune:
La multi ani FLORE!!!!
Sa fii fericita, sanatoasa si iubita.
Alex e bine, a urlat oleaca cadn i-a bagat acul dar a trecut repede. Inca nici o reactie.
A trecut si asta.
Acum va las ca merg la shopping. ultimele reduceri....
Dolores bine ati venit acasa. pupam davidutul si pe tine mami.
a_deju spune:
dolores, multa multa sanatate si putere!! te rog nu te stresa, in primul rand puiul de om david este bolnavior.. o sa si pape cand o fi momentul. este foarte bine ca accepta lichide si lapte!!! nu te stresa sub nicio forma, nu-ti face ganduri decat din cele bune.. david are nevoie de putere, pe care in primul rand o ia de la tine! ganduri bune si de la noi si, din nou, multa sanatate!! offf..ca prin cate trecurati si voi........
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx