Fulguleti de nov-dec-2006 (145)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

vazut vazut, admirat tort, tzinuta friday night disco girl, tati pupacios, blondina frmusica Mi-ai congelat o felie de tort?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

deschid cap. nou

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Capitol inchis
fulguiti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Ziggy zi-mi si mie de care 3 vorbesti si in ce zone sunt, please. Ca ma bate-un gand nu curand, dar in viitor nu indepartat.

quote:
Originally posted by ziggy

Madaluta, Calin a mers deja o saptamana la gradinita, dar s-a imbolnavit si a stat o saptamana acasa, de maine il duc din nou. Este vorba despre o gradinita privata, cu greu am gasit una care sa primeasca copii asa mici. Am gasit 3 gradinite private care primesc copii de la 1 an in Bucuresti si am optat pentru aceasta ca este mai aproape de mine si in drumul meu spre servici. In saptamana care a fost Calin s-a simtit bine acolo, a si dormit, l-am luat putin mai devreme decat l-as lua daca as merge ma servici. Bafta in gasirea unei gradinite asemanatoare in Constanta, poate in toamna, cand Darius va avea in jur de 1.8 ani vei avea mai multe posibilitati.

poze
calin

Calin (5.12.2006)

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput