Fulguleti de nov-dec-2006 (145)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Doamne, ce cap de guma sunt!!

FLORE

LA MULTI ANI!
Sa traiesti fericita alaturi de frumoasa ta familie!
Sa aveti tot ce va doriti si multa sanatate!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Lavinia, Na ca asta n-am mai auzit-o cap de guma....ha ha ha!!! Super tare ...esti haioasa rau. Ce face Mihaita?

Roxanico, ce face puiul tau? Cum ati trecut noaptea?

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Doamne, ce cap de guma sunt!!

FLORE

LA MULTI ANI!
Sa traiesti fericita alaturi de frumoasa ta familie!
Sa aveti tot ce va doriti si multa sanatate!

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

lucia , faine pozele din zona noastra :) , Donia le-ai vazut ?

anunt de la je , nu mai dau pup sunt virusata rau rau rau !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

shoshika, Oana doarme singura in camera ei, in patutul ei... doarme in camera ei de cand am adus-o de la maternitate, la inceput dormea sotul pe canapea in camera cu ea, iar de cand avea o luna, doarme singurica... cand e bolnava sau maraita o luam cu noi in pat in dormitor si pot sa-ti spun ca nu se odihneste bine cu noi, se trezeste la fiecare fosnitura, poate si din cauza ca nu e obisnuita sa doarma cu rcineva... deci pt ea e f bine ca are camera ei si patutul ei.. dar stiu ca nu pt toti copiii e la fel, unii au nevoie sa-si simta parintii aproape, mai ales dc au dormit cu ei impreuna o perioada de timp...

chinico, elefantul face: vuuuuuuuuu sau ceva de genul , nu stiu sa-ti transcriu fonetic, oricum un vuiet prelung si neaparat oana ridica mana sus pe post de trompa

ruxandra, how do you do? distractie placutaaaaa!

n-sam prea citit, decat pe diagonala, nu ma mai lasa oana, cand ma vede la calc devine geloasaaaaaa... si mai citesc noaptea cand pic din picioare, asa ca mai greu cu raspunsurile... am vazut poze de fulguleti frumosi, am citit cam multi sunt bolnaviori, un mare si apasat pt ei, multa sanatate si multa putere mamicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

A vizionat poze:
Luciaro,
Mi-au dat lacrimile ca nu-s si eu acolo...
Frumos rau Serban...peisajele...ce sa mai zic..m-au topit..
De unde aveti sania?Avea spatarul inclus?
Aveti un aparat foto seiprofesional ?Pt ca poza aia cu cabana spre seara...a iesit super!

Deea,
ma uit la tine si zic ca esti sora ai mare...Bravo ca ai facut un copil de tanara!
Imi plac dintii lui David.

Asiza,
Deci (copyright Videanu) io asteptam poze bre din Anglia..Adica minunatii...ca bile vedem si pe aici (glumesc,dar mai asteptam).
Ii sade bine lu Denis pe acolo..am pierdut baiet frumos!
Cum mai e cu raguseala?

Madaluta,
Las' ca ai timp a pensie de munte...
Eu asa imi zic cand mai vine un gand din asta gen: de cand n-am mai lenevit in pat cu o carte si tv-ul....am timp la batranete.
Mie imi plac si numele autohtone: Maria,Ana,Elena,Ioana.. cand e DPNul?

Roxanica,
Multa sanatate!
Noi am tusit putin si muci(din astia inca mai avem)... fara febra (slava Domnului ca si eu am o fobie de la episodul cu pneumonia)..
ca te-ai gandit la noi!

Donia,
Cam des esti obosita..pe acolo nu se iegzista Magne b6?

Ruxandra,
How do u do?

In Iasi sunt 4 cazuri de gripa Solomon!
Deci, adio locuri de joaca,plimbare la mall si super/hipermarketuri!
Pediatra a zis ca februarie va fi o luna grea..dp asta de vedere.
Doamne ajuta sa ne ocoleasca..
Avem 9560 grame...am avut 9800...v-am zis io ca nu mai mananca.Nu m-a panicat dar iaca a slabit.
LApte de vaca- dupa 2 ani...
Miere pasteurizata- tot ce e in superarketuri e pasteurizat!

V-am zis ca se plimba cu manutele la spate si burta in fata!?Fix atitudine de inspector.
Si mi-e asa drag cum incearca sa alerge si se aude "dupa-dupa" prin casa...

minunea mea

Mergi la inceput

de-ale Oanei
acum 3 zile ma chinuiam cam de jum de ora sa-i pun pampersul ... nu vrea si pace... striga NU NU NUUUUU si fuge... si o mai las... si iar face asa, se lupta cu mine, si chiar nu pot sa i-l pun... si trebuia sa plecam la plimbare si ea NU NU NUUUUUUUUUU, GATTAAAAAAA
si am mai lasat-o 5 min sa alerge in funduletul gol prin casa, numai cu body atarnand pe ea... fericita nevoie mare... la un moment dat o vad ca se lasa un pic jos, din genunchi, ca si cum ar sta pe wc... si se concentreza, se screme 2 secunde si da drumul la un kk in milocul sufrageriei pe covor ...am inceput sa rad, s-a uitat nedumerita la mine de ce rad, s-a ridicat si a plecat in treaba ei in continuare, tragand melcul dupa ea ... un kk mandru trona la mine in sufra pe covor ... (norocul meu e ca era un kk format si l-am luat frumos in servetel si l-am aruncat... bine ca n-a fost moale )
concluzia mea a fost ca n-a vrut copilul pampers ca nu mai avea chef de senzatia aia de kk in pampers, si m-am gandit sa-mi calc principiile si sa iau o olita in casa :))... am cumparat una aeseara, i-am aratat-o, a fost f incantata de ea, mai ales ca avea si un catel desenat pe ea , s-a tot asezat pe ea si s-a ridicat si iar s-a asezat.... si azi dim i-am mai zis inca o data ce si cum si am dezbracat-o sa vedem dc vrea sa faca kk acolo... cand s-a simtit in funduletul gol a inceput sa alerge fericita si zabauca prin casa, nici vorba sa vrea sa se aseze pe olita.. deci m-am inselat, avem si noi o olita de mobila, ma simt usurata ca amanam momentul olita pana mai tarziu, ca io una nu eram pregatita ... concluzia sotului: nu vroia sa faca kk in olita, vroia doar sa alerge in fundul gol prin casa, ca e asa o senzatie faina

Mergi la inceput

Lavinia, la Mihaita se aude dupa-dupa...Sarei i-am dat jos sosetele seara si se aude lipa-lipa, e asa dulce cu body-ul desfacut si cu bulanelele goale, e asa fericita.

Ieri am fost la un botez si mi s-a parut bebe atat de miccccc, Doamne am uitat perioada aia, noroc cu pozele. Sara a dansat, le facea cu ochii la invitati si zambea asa mustacind, radeau toti de se tavaleau, alerga copiii mai mari sa le fure baloanele, dar ei nu vroiau sa le dea...dar a facut mami rost de altele.

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Bai, Dia ce tare esti. Mai zi din casa ca ma faci sa rad!
Sara a facut pipi la olita de 4-5 ori, la KK inca nu nimersesc ca ba face dupa 10 min ba dupa 30 min ba dupa 3 ore asa ca mai incercam. Dar sta pe olita 3 -5 min si cand se plicti pleaca pur si simplu si pleaca cu olita, o haraie, se pune pe ea, se odihneste iar o haraie.
O data era imbracata si a luat olita s-a pus pe ea si a inceput sa faca ca si cum ar face kk...io cu inima crescand, mama ce fata desteapta am, ...zic hai s-o schimb...nu facuse nimic.

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

tot de-ale Oanei
zilele trecute am invatat-o ca rata face mac-mac... acum toata ziua zice mac-maaaa
ii zice la maica-mea baba, parca sa-i faca in ciuda (precizez ca maica-mea e o doamna, care se burzuluieste toata cand aude baba, si care ii zice ca ea nu e baba )... si azi i-am dat-o la tel sa vb cu ea si i-a zis :" alooo babooooo???" ... si ieri can a vazut-o i-a zis din nou "baboooo"... si maica-mea a intrebat=o "cine-i baba aici, ca io nu vad nici o baba?" si oana mandra a aratat-o cu degetelul
acum ceva vreme i-am luat o carte cu aristocats. noi ne uitam la desene cu aristocats de vreo 2 luni, e inebunita dupa ele... si cand a vazut cartea prima data, clar si-a dat seama ca ele sunt... si o intreba taica=sau: unde e marie? care e duchess? care e thomas? ne-am socat cand a aratat cu degetelultoate personajele din desen, eu una nu m-am asteptat sa le recunoasca in carte
eu sunt mami mai nou zis pe un ton alintat, ea e Naanaaa , de cate ori o intreb cum o cheama zice Nanaaaa si asa frumos zice ca-mi vine s-o mananc
gata, ma cheam datoria, am mancarea pe foc, revin... sper

Mergi la inceput

kiki, asa e si oana cea mai fericita, numai in body, fara pampers, cu bulanele goale si facand lipa-lipa prin casa

lavinia, sa stii ca m-am uitat zilele trecute la pozele cu mihaita si chiar m-am gandit ca esti zgarcita ca ai pus numai 6 sau 7 poze .. e ataaat de dulce si de frumos ... un filmulet cu el nu mai pui?

l-am vazut si pe david al deei, un scump si jumatate, ce bine ii statea si lui rosu in obrajori... ca si surorii lui mai mari de altfel

apropo de surori mai mari, bambo, pe unde te ascunzi?? pe unde se mai catara surioara ta antonia? ati reparat masina?

Mergi la inceput