Fulguleti de nov-dec-2006 (145)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Luciaro, super pozele!!! Doamne, ce peisaje superbe! Sunteti niste frumosi toti trei. Se vede ca lui Serban i-a priit, ca era tare incantat!
DeeaA, David e un scump si jumatate! (iar tu esti o copilita, dar cred ca ti-am mai spus-o) Mor de drag cand vad piticuti cu bujori in obrajori!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Ma retrag si eu spre culcus. Noapte buna, minunatelor! Sa va lase fulguletii sa aveti o noapte odihnitoare!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dolores, ma bucur mult ca sunteti acasa! Doamne ajuta sa va refaceti repede si sa va fie bine!

Admirat flacai imbujorati Serban si David! Minunati, la fel ca si mamicile! Luciaro, ce peisaje minunate ati fotografiat! O incantare!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Se pare ca reusesc sa ma insarcinez singura cu misiunea PRINS SCUTECUL!
Haideti la cafea!

Mergi la inceput

Luciaro, vazut poze frumoase cu Predealul inzapezit. Serban e un dulce, peisajele sunt superbe...vai ce dor mi-ai facut!!!
Deea, se pare ca asa mult place la Davidutz zapada! Unde erati?
Roxanica, Dolores, cum sunt puiutii azi?
Deny, pe unde e manastirea aia ?
Azi dimi, Maria-sa a halit bibele de 260ml in 2 timpi si 3 miscari. iar idi de ma-sa nu s-a gandit sa-i faca un bibe mai mare, ca mai voia si inca cum. Sa indraznesc sa sper ca si diseara o sa faca la fel?!!! Si tot din repertoriu proaspat, baga formele in cub fara probleme...poate o face mai demult...io acum l-am ginit!

Mergi la inceput

Cica s-a deschis Hard Rock Cafe in Bucuresti! (Doamne ce mi-a placut cel din Barcelona!!!)Cred ca-mi provoc azi consortul la un periplu...daca gasim cu cine sa-l lasam pe Maria-Sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

hop si je la cafeloi :) dupa ce m-am chinuit juma' de ora sa ma conectez... treaba grea, bate vantu' afara, netu' falfaie si el... in fine, nu se putea sa nu dau buna dimineata la minunate :)))

lucia, daaaaa, vazut pozeeee.. o minunatie!!! suuuuper!!! pupam si parintii, dar mai ales serbanutul (care ori imi pare mie, ori s-a inaltat binisor!!)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Buna dimineata!
Adeju, sunt aici! Citesc, dar n-am avut nimic distept de zis...
Mi-ai stricat tu undercoverul... :( Glumesc...

Tudor e bine, sanatos... Slava Domnului! Doar ca aseara s-a trezit pe la 12 si-a mai adormit la 2. M-a terminat! Si mie mi-era un somn... Inca n-am descoperit ce-a avut. Sper sa aflu pana diseara...

Intrebare intrebatoare: copiii vostri dorm singuri sau cu voi in camera? Cum e mai bine? Care e varianta cea mai buna pentru ei? Astept pareri!

In rest, va doresc o duminica linistita in familie, multa sanatate bolnaviorilor si LA MULTI ANI mamicilor sarbatorite!!!

Va pup si sunt si eu pe-aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

SHOSIKA,Alessia mea doarme de la 5 luni singura in camera ei.Cred ca e mai bine asa,de atunci de cate ori am incercat sa o mai pun langa mine,a fost un fiasco in privinta somnului,de fiecare data o pun in patutul ei ,zicem ingerasul pupam si noapte buna,inchid usa si gata!Am un baby-phone fara de care nu as putea sa traiesc,ii aud si respiratia,deci e totul sub control!!!
LUCIARO,fr faine pozele!!
DEEA,si voi la zapada,sunteti frumosi!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

luciaro, deea:m-ati innebunit cu pozele...dc nu aveam o gaura mare in buget, acum cred k fugeam la munte....Noi n-am apucat zapada deloc anul asta, caci exact cele 2 sapatamani cand au fost nametii pe aici , noi am fost la paris...
Nici iarna trecuta nu am pupat munte..k de, din motive de "burtoi" pana in decembrie si apoi de lauza si nou nascut...a trecut iarna... Acum..burtoi din nou , gaura in buget ....din nou..adio munte si pe anul asta..
dar noi sa fim sanatosi...

Darius a inceput sa manance de aseara ceva mai bine...a papat iaurt cu biscuiti, banana cu biscuiti si 2 fish burgers...

Apropo de fish burgers....ati dat copiilor asa ceva pana acum?
Noi am gasit in Carrefour, congelati, speciali pt copii. Se pot praji, dasr si coace la cuptor sau la microunde...
Lui darius ii plac la nebunie de cand i-am descoperit...dar ma intreb dc sunt permisi de la varsta asta...

shoshika: nu stiu care din metodele de a copilul e mai buna pentru el...Sunt pareri si pareri... cred k cel mai mult depinde ce ceea ce prefera copilul tau...
Eu una am dormit cu bunica pana in cls a 8-a, dar nu pot spune k asta m-a facut fericita...Aveam niste tabieturi, de care foarte greu am scapat....
Darius a dormit de la 5 la 12 luni singur in camera, dar dupa ce a experimentat somnul cu bunica timp de 2 sapt, nu mai reusim sa ne intoarcem la obiceiul vechi...si ne chinuim toti 3 intr-un pat...
Pt el o fi bine, dar pt noi e groaznic..nu dormim aproape deloc...

Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput