Fulguleti de nov-dec-2006 (145)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna seara, fete dragi!
No, de ce mi-a fost frica n-am scapat, David a facut febra 39,9 , asta ca sa nu ma sperie cu un 40.
Dar jur ca nu mi-am dat seama ca avea asa mare temperatura, se juca, fugea pe-aici, din cand in cand se mai oprea si se mai vaieta, da' scurt de tot. Pentru ca face f.f.f mare scandal la termometru si plange pana varsa, l-am lasat toata dupa-masa fara sa-i mai masor temperatura, doar il testam eu cu palma si nu mi s-a parut ca arde atat de tare. Apreciam un 38 si vazandu-l atat de vioi mi-am zis sa-l las cu ale lui.
Dar cand a venit Cristi acasa a constatat ca David are manutele f. reci si asta la noi e semn de febra maaaaaaaaaare. Urgent am bagat termometrul si stupoare: 39,9. repede baita, nurofen, comprese pe piept. Si-a revenit repede, a dormit apoi putintel si de atunci e intr-o veselie totala. Nu stiu ce sa cred, eu sper din suflet ca nu s eva mai repeta episodul, dar ceva imi spune ca ne asteapta o noapte grea.
A venit si dr. acasa, zice ca are putin rosu in gat, amigdalele f putin inflamate. Zice ca e o viroza si n-are rost sa dam antibiotic. Totusi daca febra tine mai mult de 3 zile trecem pe antibiotic.
Ea nu s-a panicat de febra asta mare, zice ca organismul lui David asa reactioneaza, micutul meu de fiecare data a facut febra f. mare.
Va pup pe toate si multa sanatate!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Sara buna!
Noi nis cu balele pan la genunchi! nu glumesc, in viata mea nu am vazut sa-i curga unui copil in halu asta balele...se scarpina printre gingii, mai urla, dormit ioc, noapte alba. Noapte asta nu stiu ce-om face, Paco tocmai si-a varat un Redbull, yo-s moarta, am avut muncitori in gradina, o gramada de cumparaturi de facut si dimineatza si dupa-masa, si maine mergem la Valenci dupa duamna mama mea. fro 3 ore de condus...si 3 n-apoi... oare cate redbulluri imi trebe?

Dolores, nu te stresa cu nemancatul, ca va manca el singurel nu-ti fa probleme, pur si simplu n-are chef, se recupereaza.

adeju biscuiti digestive ii dau...unul pe zi(ii pun in gentuta la cresa si dispare), dar nu cred ca-s din faina integrala, ca nu-s negrii...is cu 67% cereal de...oat!
si nu in ultimul rand....La multi ani scumpa Flore, abia astept sa-ti dau 2 pupici in persoana, mai maine nu.i poimaine
Ma dor ovarele, azi ar fi trebuit sa-mi vina ciclul...doara doara...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Stati ca mai voiam sa va spun ceva, de fapt mai multe, da' nu prea pot..
Dolores, bine ati ajuns acasa! Imi pare atat de rau ca ati trecut si prin incercarea asta...Stiu ca orice ti-as spune nu te incurajeaza, ca esti obosita si epuizata, vreau doar sa-ti spun sa nu te stresezi cu mancarea, tu stii ca eu sunt patzita cu puiul asta mic al meu. David nu a baut doua luni decat lapte si cativa biscuiti ori cascaval. Crede-ma ca nu pateste absolut nimic daca nu papa cateva zile. Bine ca accepta lichidele, eu ii indes si acum lui David cu seringa apa din 10 in 10 minute. Si sa stii ca prof de la Cluj mi-a spus ca pot sa-l las si 3 zile nemancat, bineinteles ca nu m-a lasat inima vreodata sa fac asa ceva. Si la voi, e foarte motivat refuzul asta, david e bolnavior, pe cand la noi e...modus vivendi.
Madaluta, si tie vreau sa-ti spun acelasi lucru. Nu te speria ca nu papa!! Da-i ceai, grisine, ce vrea el si vei vedea ca-n scurt timp isi va reveni.
Dianarus, cum mai sunt flacaii tai??Multa sanatate!
Lavinia, lui Mihaita i-a trecut raceala??Parca si el a fost bolnavior...
Asiza, l-am vazut pe frumosul Denis. A crescut mult blondutul tau si vad ca e tare fericit in familia reintregita.
danudusule, o noapte mult mai linistita va doresc!
Kikineata, am vazut ca ai aparut

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Pupam tare-tare toti fulguletii bolnaviori!

Si acum poftiti la Poze Predeal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

pentru o prietena draga draga, cu o casa mica mica, o masina mica mica , o fetita mica mica si o inima maaare maaare, un la multi ani din suflet. multa sanatate iti doresc flore si sa te bucuri de alesuca si de nicu muuult timp de acum inainte

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Luciaro pot sa spun ca a fost o adevarata delectare sa privesc pozele voastre de la munte.

Azi am fost si noi la manastirea Namaiesti.Azeliei i-a placut plimbarea si in manastire a pupat toate icoanele.

si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

MADALUTA,DIANARUS ,ROXANICA multa,multa sanatate puilor vostrii,multisa treaca repede !!!!
DIANOCICA ma bucur ca ai mai trecut si pe la noi,chiar daca asa...scurt..

Mergi la inceput

LUCIARO suuuuper pozele,mai ales alea pe seara..de vis..si e tare frumusel puiul tau!

Mergi la inceput

Avem si noi cateva poze cu zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani Flore! Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si toate visele sa ti se implineasca!

Multa, multa sanatate fulguletilor bolnaviori!

Un mare fulguletilor grevisti, ca sa revina la sentimente mai bune fata de mancare!

Dolores, bine ca v-au dat drumul acasa! Insanatosire grabnica lui David! Mai, cate ati mai tras si voi, saracutii!
Dianocica, ce ma bucur ca ai aparut!

Ma duc sa ma uit la poze.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput