Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 20

ancadragoman spune:
Ce ai mai mama?De ce te dor toate alea?
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

dana vio spune:
Fetelor, va multumesc ptr sfaturi. N-am mai reusit sa intru pe forum ptr ca am inceput sa profit de faptul ca nu ies inca afara si vine mama mea zilnic la noi si ma ajuta cu fetita, asa ca imi fac ordine prin casa. Avand in vedere faptul ca eu am fost cu repaos la pat de la 20sapt nici nu va puteti inchipui ce-i prin dulapurile mele! Dimineata doar ca o schimb si-i dau laptele, ca altfel se ocupa mama de ea! Dupa-amiaza si noaptea i-a mea! In tot binele asta este si un rau ca mama mea a invatat-o cu leganatul si cantatul, asa ca ragusesc pana adoarme, plus ca sunt cam in pana de inspiratie! Alexandra este a patra nepotica a mamei mele si ea stie o gramada de cantecele de copii!
Fetita si-a mai revenit, sper ca saptamana asta sa ia mai mult in greutate. Am citit despre fetita care mananca doar 50ml la 2luni si a luat doar 50grame intr-o saptamana. Nu-i bine! Nu vreau sa sperii pe nimeni dar la varsta asta trebuie sa ia intre 170-210grame/sapt. Alex luase doar 150gr sapt trecuta si am chemat dr care a spus ca daca este un caz izolat nu-i o problema, dar daca incepe sa-si faca un obicei in a lua doar atat este!
Eu nu-i dau Fe. Trebuie sa intreb la dr?
In ceea ce priveste iesitul afara am facut un fel de compromis: o scot pe balcon in fiecare zi. Am inceput cu 5min si am crescut cu cate 5min zilnic si acum sta intre 30min/1ora , in functie de cat de frig este! Ieri a stat mai mult de o ora si i-a mers foarte bine apoi: a mancat si a dormit bine: de la 22-3.40 azi noapte, a papat si apoi a dormit pana la 8.30 azi dimineata.
Va citesc cat de des pot, dar nu reusesc sa scriu ceva intotdeauna; v-am vazut pozeele sunteti grozave toate! Poate imi fac timp sa-mi descarc softul de la aparat si sa pun si eu poze. Ieri i-am facut lui Alex prima poza in pielea goala! la baita. Tati este foarte incantat!
Va pup pe toate si daca aveti timp scrieti ce puteti ptr ca va citesc si mai invat ceva de la voi!
Pa!
Alexandra Maria 14.12.2007

dana vio spune:
Binenteles ca am uitat ceva!
Ptr homo folositi crema de galbenele. Este foarte buna. Am si eu un hemo mic de la sarcina si cu asta il tratez, nu stiu cum evolueaza ca nu prea ma uit la el!, dar nu ma supara absolut deloc, deci e tinut sub control.
Crema de galbenele este ptr mine un panaceu universal, dau peste tot!
Bafta!

ancadragoman spune:
Dana ptr cantat iti recomand Cutiuta muzicala,la noi face minuni.
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

felicici spune:
Neata fetelor!
Vroiam sa va spun celor interesate de wrap ca merge orice panza lunga de 5m si lata de 70cm. Important este materialul. Deci nu trebuie sa vi-l croiasca nimeni, poate doar sa-i faca tiv daca sunteti mai pretentioase. Eu am fost ieri in obor si am gasit in centru acolo unde au bumbac si finet o panza de bumbac cu putina lycra cred care este perfecta (prin teatura se vede soarele, nu se transpira de la ea, este placuta si rezistenta in acelsi timp, elastica exact cat trebuie). Are un singur mic defect...are fata si dos(dar nu se observa, are niste dungi in relief pe fata, si pe dos astea nu mai sunt in relief). Am oscilat intre ea si tricot dar tricotul ar fi trebuit in mod sigur sa il pun in doua caci era cam subtirel. Am ajuns cu ea acasa si am taiat-o in doua caci era lata de 140cm. Nu i-am facut nici un fel de terminatie materialului caci eram prea nerabdatoare sa-l folosesc. Vreau sa va confirm ca intr-adevar este o metoda super de a purta si linisti copilul. Foarte usor de folosit. Daca voi avea ocazia sa trec cu el pe langa vre-o croitorie poate intru sa-l finisez, daca nu e perfect si asa!. Vreau sa cumpar si o bucata pe maro (asta este rosu-visiniu) pentru tati (o sa cumpar 6m ca are spatele mai lat si sa poata face nodul in fata). Materialul m-a costat 55ron si mi-au iesit doua wrapuri. Nu este scump nici cel facut de cateva fete de pe forum dar eu nu am avut rabdare sa le contactez caci sunt foarte impulsiva de fel si plus ca a fost placerea mea sa aleg materialul. Gasiti pe net mult material informativ despre wrapuri, si cum se foloseste dar si cum se face (si peste tot scrie ca e doar o bucata de material si nimic mai mult).
Sunt curioasa daca si celelalte fete care-l folosesc sunt asa de multumite. Eu vi-l recomand. Lorena(19.12.2007)

bb_yasmi spune:
neat neata
bun venit noilor mamici!!!
eu azi sunt la curatenie, bebe e cu buni la plimbare apoi isi face somnu' de amiaza la ea iar eu mi le aranjez prin casa!!!
intrebare: cat de repede pot sa inceapa sa iasa dintisorii???
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Daria23 spune:
Dana si noi folosim un clopotel cu ata care se trage si canta tare frumos....Daria sta ca mielutul si il asculta pana se termina melodia si apoi adoarme....fara leganat.....sunt impotriva leganatului deoarece copii se odihnesc mai bine daca nu ii legeni...
nicoleta

bb_yasmi spune:
cine imi trimite si mie adresa de email si parola...ca am uitat-o.... si vreau sa vad pozici!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007