Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(75)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Acum am ajuns acasa: avem normal,vesti bune,ca doar nu eram eu sa stric traditia,nu? Bebe SAMUEL este un GRASAN de 28500 de grame,nu e situat jos(asta-i fff bine),LF este de 6,62cm,este dezvoltat ptr un bebe de 36 de saptamani...a,si avem o poza cu putuloiul in toata splendoarea lui!Colul insa e asa cum stiam,deschis si scurt,dar inca il tine pe bebe SAMUEL acolo!Tensiunea mea e mare,14 cu9...legat de calciu a zis sa nu iau deocamdata,ptr ca eu am contractii...si mi-a scazut dozele de medicamente,1 gynipral la 8 ore,si doar 3 no spa pe zi plus utrogestan seara!si mi-a dat totusi,sa ma duc sa-mi fac testul de glicemie provocata ...sa vedem ce o mai fi!Ma duc sa pap,ca ma cam doare capul...va pup pe toate!

Simo,mamica lui DAVID,34+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Naty, ce frumos!! ce bine a crescut bebele!!..nu stiu de ce, si eu am o teeeeeama de nastere inainte de 37 saptamni, o fi un presentiment?..nu am nicio problema cu sarcina, dar ma duce gandul acolo...sunt nebuna?...

Luny, in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Nu puteam sa las sa treaca ziua fara sa-i urez si eu dragei noastre movalinde

LA MULTI ANI NATY, sa fii fericita si iubita. Sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sa se nasca Iulia sanatoasa si sa fie un bebe cuminte si mancacios. multi!!

Kya 28+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by Simo27

Acum am ajuns acasa: avem normal,vesti bune,ca doar nu eram eu sa stric traditia,nu? Bebe SAMUEL este un GRASAN de 28500 de grame,nu e situat jos(asta-i fff bine),LF este de 6,62cm,este dezvoltat ptr un bebe de 36 de saptamani...a,si avem o poza cu putuloiul in toata splendoarea lui!Colul insa e asa cum stiam,deschis si scurt,dar inca il tine pe bebe SAMUEL acolo!Tensiunea mea e mare,14 cu9...legat de calciu a zis sa nu iau deocamdata,ptr ca eu am contractii...si mi-a scazut dozele de medicamente,1 gynipral la 8 ore,si doar 3 no spa pe zi plus utrogestan seara!si mi-a dat totusi,sa ma duc sa-mi fac testul de glicemie provocata ...sa vedem ce o mai fi!Ma duc sa pap,ca ma cam doare capul...va pup pe toate!

ce vesti bune, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!sa-ti traiasca si sa stea pana la 40 la caldurica!!

Luny, in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Acum citi ce-am scris si m-am crucit,mi-am facut copilul de 28.500(taiati un zero) de kg...scuzati!!!Durerea asta de cap e de vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna rindunicile mele dragi...

Naty la multi ani,multa sanatate si o Iulia sanatoasa si mincacioasa,va doresc...Mai ai un pic pina la marea inatlnire,Doamne ajuta sa fiti bine in continuare...

Stela ma bucur mult ca ai sfintit casa,e foarte bine,bine ca ai mai prins un pic de optimism...sigur va fi bine...

Simonetelor ce de vesti bune,super,felicitari pentru bebeii grasunei...

Roxana groaznic ce s-a intamplat,dar asa cum zicea si Sovi,mai bine parintii trebuie sa vada partea buna a lucrurilor.E tare greu,astfel de vesti ne afecteaza si pe noi,dar trebuie sa ne rugam sa ne fie bine,si sa privim optimiste in viitor...

Va pe toate

ADELA33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Fetelor, am intrat numai putin sa va , ca l-am lasat singur la bucatarie pe randunel sa pregateasca papa.

Simo, ce vesti bune, felicitari pentru bebe, sa stea acolo pana la termen .

Roxi, nasoala treaba, Doamne fereste. E, uite, mie de chestii de genul asta mi-e teama, te chinui 9 luni cu ei in burtica si la urma.... Si o colega de-a mea a nascut azi-noapte o fetita, la Caritas, dar nu stiu amanunte.

Naty, ma bucur ca te-ai simtit bine de ziua ta, luna asta eu am schimbat prefixul, dar nu eram pe crengutza cu voi.

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

BRAVO SIMO!!![bis]
Cum altfel puteau fi vestile decat bune, de ziua mea?! Ca doar tare va iubesc pe toate. Am inteles, stai linistita, ca bebe Samuel nu are 28 de kg . Ai grija cu tensiunea, mananca nesarat insa oricum tu deja n-ai de ce sa-ti faci mari probleme daca faci tensiune sau daca creste glicemia UN PIC, caci copilul, slava Domnului, e super bine dezvoltat. Masoara tensiunea ca sa nu se agraveze cumva, dar mult a fost putin a ramas, daca Samuel s-ar naste acum n-ar avea absolut nici un fel de probleme. Eu insa chiar nu te-as sfatui sa faci testul de glicemie provocata, nu vad sensul; a, daca cumva dupa nastere faci vreo glicemie mai mare da, dar acum nu te mai tracasa si cu asta.

naty 29+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hagiyannis spune:

Fetelor sa aveti grija ca au anuntzat astia ca e un inceput de epidemie de gripa in tara.. o tulpina mai rara. De dimineata ziceau la stiri ca in brasov au bagat spitale in carantina ca sa previna contaminarea. Momentan sunt 38 de cazuri in tara.
Tre' sa avem grija de noi si de bebei!

Va pup si va mai scriu pe sarite (printre cutii si bagaje)

Mary

Roxana, mi se pare ingrozitor ce s-a intamplat prietenei tale.. o sa fie sfasietor pentru ea sa vada la intoarcere camera aia pregatita pentru doi si in care nu ajunge decat unul! Nu exista cuvinte..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Naty, spune-mi, te rog, pot sa-mi dau cu albastru de metil in gat?

Cristina 27+

Mergi la inceput