jaluzele

jaluzele | Autor: nastasie

Link direct la acest mesaj

fetelor,stiti ce imi doresc eu:jaluzele sau cum le spunea cum erau pe timpul lui ceausescu, din acelea ca din firicele de lemn, cu dungi si la capete cu lemn.stiti despre ce vorbesc.aveau parintii mei acasa.tin o umbra si lumina de nu se poate.vreau noi.ati vazut pe undeva?

adriana&razvan 01.11.2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

adriana, la bricostore am vazut asa ceva; problema este doar sa ti se potriveasca dimensiunile pe care le au ei acolo.
spor la cumparaturi!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

adriana, si eu le duc dorul nici unele din acestea moderne nu tin asa intuneric cum era cu astea...
eu vazusem acum vreun an la o tapiterie in bucuresti...dar tot asa aveau numai anumite dimensiuni si nu se potriveau...incearca poate poti da comanda la un centru din asta...de reparat tapiteria

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

off, fetelor.am si eu din alea de bambus.am incercat tot felul de jaluzele.acum am vazut niste rulouri textile de interior, dar tot asa au doar anumite dimenisuni.si la balcon si la dormitor unde vreau sa fie intuneric nu gasesc dimensiunile.
monica, alea erau ideale.mi-e dor de ele.ce bune erau acum.imi luam 2 randuri daca gaseam

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Am si eu o intrebare legata de jaluzele: unde as putea gasi jaluzele frumoase pentru o camera de fetite? Prin Hypermarketurile astea de bricolaj nu am gasit nimic, sunt chiar foarte urate (pt. orice camera, nu numai de copii), la Ikea aveau doar de bambus, iar cele din material textil erau doar pe alb si bej.
Stie cineva? Prin reviste (burda) vad niste minuni pt. camere de copii, dar la noi pauza.

Mergi la inceput