Loteria Green Card pentru SUA

Loteria Green Card pentru SUA | Autor: Ellie

Link direct la acest mesaj

Buna , ma numesc Ally si sunt in prezent in Sua ,ma intrebam daca exista cineva pe forum care a castgat loteria green card in ultimii ani .V-as ruga sa impartasiti experienta de indeplinirea tuturor conditiilor si formularelor pt a ajune aici .Stiu ca e un sistem f complicat si costisitor.
Anul acesta parintii meu au castigat loteria si se pare aproape imposibil sa treaca prin toate etapele de a deveni cetateni americani sau cel putin sa ajunga aici. Mai mult datorita faptului ca ei sunt in R.Moldova dar toate actele se indeplinesc in Romania.

Multumesc pentru orice raspuns la aceasta intrebare si pt ca ati citit.

Astept cu nerabdare.

merci

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Felicitari parintilor tai!

Acum 4 ani puneam si eu aceeasi intrebare aici si primeam acelasi link pe care ti-l dau si eu acum. M-aajutat foarte mult, cu informatii dar si cu prieteni pe care mi i-am facut acolo.

Nu este foarte costisitor procesul, poate chiar mai ieftin decit pentru alte tari. Citeste amanunte si vei vedea.

www.paginaloteristilor.ro/forum/index.php?s=f09122a8ac0efde244b690b81abb96c3" target="_blank">http://www.paginaloteristilor.ro/forum/index.php?s=f09122a8ac0efde244b690b81abb96c3

Spor la citit si mult succes la interviu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Link-ul pe care l-ai primit este foarte bun, daca mai ai intrebari legate de loterie poti sa imi trimiti un PM, eu am castigat Loteria Vizelor in 2006, experienta este destul de recenta. In ceea ce priveste costurile, cred ca este una dintre cele mai ieftine modalitati de ajunge aici.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

Am castigat loteria in 2007, inca sunt in proces cu actele. Daca te pot ajuta cu ceva, trimite-mi un PM. Uite un site in limba engleza care este de ajutor pe langa cel in limba romana mentionat de Siminaf http://www.immigrationportal.com/forumdisplay.php?f=38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellie spune:

fetelor,va multumesc din suflet pt raspunsuri, inca nu am citit link-urile dar sunt foarte fericita pentru ajutor.ma duc sa citesc.
merci inca o data

Mergi la inceput