Iasule, mandra cetate (67)
Raspunsuri - Pagina 8
Darria spune:
Gabriela: ai grija, sa nu procedezi ca mine. Mai bine faci o vizita la medic daca e grav.
quote:
Originally posted by ralnied1
Darria, v-a placut?
Foto Ralu
Sa inteleg ca ai fost? daca stiam ne intalneam acolo.............. nici eu nu am fost sigura ca mergem.
data viitoare comunicam.
Mai bine o intrebi pe Andreia
Am ajuns in jur de 7 si 10. Pana la artificii a mai dansat spre disperarea mea ca tb. sa o protejez de cei care treceau prin zona. Dupa artificii ar fi ramas pt. Simplu(intre Simplu si Proconsul alege prima trupa fara nici o ezitare) ca abia isi intrase in ritm. In acea noapte a dormit pana dimineata fara caraieli si altele..........
cand mai sunt concerte? Noi........ abia asteptam sa vada "mimina" si sa plecam mai repede. Am constatat si la rev. ca ne depaseste atmosfera si ca devenim mosnegi
mariussimiuc spune:
Gabi,uite am scris aici reteta de briose pe care le-am facut acu cateva zile.
Raluca...oricand doresti,eu sunt acasa. ![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Darria spune:
Mihaela: nu o sa ma uit la praji tale
pt. ca vreau sa declar razboi dulciurilor
doar ca nu am puterea necesara.
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Darria
Mihaela: nu o sa ma uit la praji talept. ca vreau sa declar razboi dulciurilor
doar ca nu am puterea necesara.
eu am declarat razboi de vreo 3 sapt, dar tot ma uit... si mor aici....

Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Raluca...oricand doresti,eu sunt acasa.
retinem, retinem...
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Darria
bravo. poate imi spui cum reusesti. Sigur nu am vointa.
am zis doar ca si eu am declarat razboi, nu ca as fi castigat lupta...
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Sa stii ca e, pur si simplu, chestie de vointa...
Ca si cu fumatul...
Numai ca la mine a lipsit vointa...mi-a trebuit o motivatie sa ma las.Si motivatia a aparut cand am ramas insarcinata cu Robert.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
l_carmen2003 spune:
Oana, noi am lucrat cu dr. Petrescu Cristian. Lucreaza la Socola dar si la Laboratorul de sanatate mintala. nr.de tel:0745877820.
Noua ne-a placut de el...
Raluca ei bine uite ca nici azi nu o patesti dar pregateste-te!
Daria si eu am declarat razboi mancarii in general si desi am slabit binisor, sincer preferam kg decat durerea de stomac! In ce priveste dulciurile, de ce sa declari razboi unor lucruri delicioase? le strangi din calea ta si gata!
Darria spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
In ce priveste dulciurile, de ce sa declari razboi unor lucruri delicioase? le strangi din calea ta si gata!
"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire
din calea mea le-am strans de mult timp si nici nu-mi mai fac. Pe alea de la cofetarie nu le pot strange